Cu pula-n cur

March 24, 2007 · Bagat la Diverse 

Respectata pereche gramo ne provoaca la o discutie despre futaiul în cur. Privit din punctul de vedere politic, din punctul de vedere social, din punctul de vedere cultural, filozofic, medical, religios. Etc.

Nu este prima incercare a distinsei perechi de a “largi” subiectul. Poate ca ar trebui sa spunem “viri”, “introduce”, “baga”… O cercetare superficiala pe blogul domniilor lor va dezalui mai multe. Gramo dealtfel recunoaste ca a mai incercat sa “bage” subiectul, dar este dezamagit de lipsa reactiilor din blogosfera. Ce sa intelegem din asta? Ca blogosfera romana nu prea o are pe asta cu trasul la kaka? Judecind dupa frecventa cu care subiectul apare in diferite bloguri, in articole principale, ca si in comentarii, concluzia evidenta este ca NU! Adica, blogosfera romana ar fi compusa aproape exclusiv din muiangii (multi care dau, f. putini care iau) precum si dintr-un numar incredibil de homosexuali activi. Toti sint dornici sa i-o “traga” altcuiva. Nici unul nu se ofera sa se lase “tras”. Deci, de ce lipsa de interes, de vilva, de comentarii?

Din cauza ca subiectul nu este interesant pentru nimeni. Tipic romanesc, toti vorbim despre, ne batem cu pumnu-n piept, dar nimeni nu practica. S-atunci…e la fel de interesant ca si a lansa o dezbatere despre cum se reguleaza astronautii in spatiu. Mda, se practica…dar ce ma priveste asta pe mine?

Revenind insa la subiectul postului, redactia blegoo e jenata de atitudinea favorabila a lui gramo vis-a-vis de anal sex. Pozitia nu este imediat vizibila, dar sa nu uitam cu cine avem de-a face: ambii autori sint oameni cu studii si cariere universitare, oameni obisnuiti sa foloseasca cuvintele. Nicidecum niste maturatori si soferi, cum sintem noi, cei de la blegoo. Pentru cineva de talia lor intelectuala, e foarte simplu sa scrii cu dublu sens. Care, dublu, credem noi ca a fost intentionat. Ipoteza capata contur daca cititi si comentariile la post.

Parerile redactiei blegoo sint impartite, pe moment, dupa cum urmeaza:

1) “…da-i ma, in pizda ma-sii de curisti, la ei in cur, ce ma fute pe mine grija? Apropo, imprumuta-ma cu o suta, ti-o dau poimiine.”

2) “…bai vere, tu esti prost? Astia doar vor sa faca trafic, hituri, alea, alea…baga cuvinte, termeni care se cauta…e o smecherie!”

Si uite-asa, hai cu sexul anal! Hai sa-l dezbatem, sa-l rasucim, mirosim, incercam. Rusine, de trei ori rusine.

Concluzia: Ia-i tu zoso, cultivatule, aiquistule major, la tine in bisericuta; noi zicem ca va potriviti de minune. Blegoo promite sa va trimita cadou o damigeana de vaselina.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

Comments are closed.