Tradare?

March 27, 2007 · Bagat la Diverse 

O mica, usoara corectura…la obiect, ca sa zicem asa…

Dl. cetin se miorlaie ca a fost tradat; injunghiat, zice dinsul; pe la spate, zice dinsul;

Pe intelesul poporului muncitor:

• Dl. cetin a cedat numele de “blegoo” (btw, este trademark si deasemenea, copyright-ed…aviz pt caztei zosolieni de haita, dornici de latrat) in conditii CLARE din punct de vedere LEGAL .
• Daca doresti, d-le cetin, sa publicam aici, pentru luminarea blogosferei romane, un extras din corespondenta dintre domnia ta si noi, incluzind suma de bani pe care blegoo 2.0 a cheltuit-o in scopul achizitionarii brand-ului “blegoo”, vom fi extrem de acomodatori. Noi sintem, am fost, si vom fi, extrem de atenti la respectarea regulilor de contract. Blegoo 2.0 va ramine recunoscator daca ati inceta ORICE posturi pe blogul dvs. referitoare la acest blog.
• Redactia Blegoo 2.0 nu va mai accepta, din acest moment, nici un fel de cereri, oferte, plingeri, pareri de rau, regrete, pe scurt, orice fel de incercari de renegocieri referitoare la brand-ul “blegoo”. Noi am tratat cu d-ta in buna credinta, am achitat sumele agreate impreuna, deci, ne consideram liberi de a trai (si publica) dupa cum credem de cuviinta. Asa cum credem noi, nu cum crezi d-ta.
• O scrisoare (hard copy) a fost trimisa la adresa d-tale: deasemenea, un e-mail (cc) la adresa de e-mail.
• Cocalarul (avocatul redactiei) nostru ne-a fortat sa postam acest articol. Aici.

Ne scuzam pentru deranj, situatia cerind clarificare de urgenta. Cocalarul nostru e gata pregatit de a contacta cocalarul d-tale; daca doresti sa cheltuim bani degeaba…vreau sa zic.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

1 Comentariu to “Tradare?”

  1. Blegoo on March 27th, 2007 7:16 am

    @Arhi:
    Cocalarul nostru va multumeste pt. intelegere. Speram ca relatia noastra va continua
    potrivit intelegerilor anterioare.

    Mișto!(0)Fleoșc!(0)