Hotnews, cel fara de pata

April 13, 2007 · Bagat la Diverse 

Pe blogul lui zoso s-a declansat o disputa legata de proprietatea intelectuala a lui Serban Huidu asupra emisiunii carcotasii. Desigur, discutia este cu mult dus si intors, Huidu spune ca de fapt e emisiunea lui, oarecum inspirata de o emisiune italiana, altii spun ca de fapt e copiata total dupa acea emisiune. Nu conteaza foarte mult, e o emisiune veche de sapte ani, care are succes, iar restul comentariilor sunt nimicnicie.

Alt lucru am vrea sa reliefam. Cine credeti ca s-a bagat miez in discutie si a inceput sa arunce cu noroi intens?
COMANESCU, domnule! Distinsul “jurnalist” a sarit primul sa arate cu degetul cum nu se respecta, ma intelegi, drepturile de autor, deontologia, si alte lucruri de gen.

Dragul nostru, asa cum am comentat si pe minunatul tau blog, unde probabil comentariul nu va aparea, deoarece deontologia primeaza, ne asteptam la oricine sa faca asa ceva. Chiar si zoso are dreptul sa comenteze. DAR NU TU! Tu ai o agentie de stiri cre traieste din copierea mot-a-mot a articolelor de pe fluxurile de stiri. Sunteti atat de dependenti de copiere incat nu corectati nici macar virgulele puse gresit sau greselile ortografice.

Adica mananci o paine de pe urma muncii altora. Si tu, tocmai tu, te-ai gasit sa comentezi? E jenant. Tu ar fi trebuit sa te bagi sub o pietricica micuta si sa taci chitic, poate nu te baga nimeni in seama. Dar tu nu, ai iesit vanjos, cu pieptul gol, la lupta.

Stai jos, Comanescu. Ai nota 3 pentru azi!

PS: Atasam un mic print screen cu comentariul nostru de la tine, doar ca marturie pentru generatiile viitoare

comanescu.jpg

[tags]comanescu, hotnews, carcotasii[/tags]

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

Comments are closed.