Netoo 2.0 reincarcat

May 27, 2007 · Bagat la Netoo 

A sa citi RE-IN-CAR-CAT (ca in filmul matrix reloaded) si nu reincacat, cum unii ar vrea sa citeasca, chipurile din nebagare de seama…
Hai, mai latru si aici nitzel, ca o javra vagaboanda ce sint (a se citi “independenta”). Mi se pare nitzel aiurea ca unii dintre fostii membrii Netoo pastreaza o tacere superioara. O fi de aur, dar nici chiar asa… Da, Don’soara Pobleanu, Don’soara Holotescu, Dom’le Comanescu, Dom’le Manafu, Dom’le Oprea, Dom’le Mihaileanu! Si de ce nu, si dvs., Dom’le Petcu, de la care avem pretentii! La dumneavoastra ma refer! Si la toti ailalti din lista!(1) Ati fost membri onorati si respectati ai parti…er…clubului, zic. Hai, trei rinduri scrise. Aici.

(1) Mai putin Domnul Bogdan Gavrila si Domnul ala micu’, care se plingea ca nu e pe lista.

EDIT: Domnul Petcu raspunde scurt si la obiect. Ii multumim.
EDIT2: Reactia Domnului Piticu.
EDIT3: Reactia Domnului Octavian Costache.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

2 Comentarii to “Netoo 2.0 reincarcat”

 1. WhiteWolf on May 28th, 2007 4:46 pm

  Vivi, ca de obicei, trateaza subiectul asa cum stie; cu seriozitate. Sau, daca te uiti putin mai dintr-o parte, e si ala un fel de a spune "thanks but no thanks" fara a supara sa jigni pe cineva.
  Bah, piticule, daca ziceam ca nu existi - nu existi; aberatia ta am citit-o doar de dragul lui Blegoo care, mai nou, are o pasiune deosebita sa arate cu desthu' maimutze cu curu' roshu.
  De aia vin si citez: "Cu castiguri mari din adsense."
  Cat de disperat, inconstient si fara bani pentru o cartela de metrou sa fie cineva ca sa creada si sa puna asa ceva pe un blog ?
  Ia si citeste, cel putin de 3 ori ce a scris Vivi. Chit ca vei amesteca esentsa cu detaliile, chiar si tu ai sa iti dai seama de ce el e unde l-a ...azvarlit mintea lui deschisa si scoditoare iar tu ai sa mori chirias
  Cunoasterea, nelinistea creatoare si dorinta de a te auto-educa indiferent cu cati imbecili vii in contact e calea. Nu adsense-ul si digg-uiala pulii mele.
  Of, de ce dreaqu' ma chinui eu ?

  p.s; nu te gandi ca e vreun atac la persoana; de acum incolo nu ma mai uit nici daca intinde Blegoo si un picior; ai vazut un cur de maimutsa, le-ai vazut pe toate: rezulta ca iar nu mai dau pe blogul tau 3 luni; da chiar aveam de exprimat un punct.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on May 28th, 2007 5:51 pm

  Mie mi-a parut bine ca vivi a raspuns. Sau, ma rog, m-a bagat in seama...
  Fiindca, una la mina, vrei, nu vrei, el e cineva in internetul romanesc. Asa ca ce zice el conteaza. Ca doar n-a dat tacsu spaga sa il primeasca la google. Doi la mina, desi poate e cum spui tu (thanks but no thanks) sint lucruri in insemnarea lui care merita ceva mai multa gindire. Despre orientarea acestui reinviat Netoo. Piticu a avut si el citeva puncte de vedere pertinente. Am recitit si ce a scris demult Apollinaire - e valabil si acum. D-aia ziceam ca Adrian se repede ca vaduva la maritat. Daca tot vrei sa faci ceva, macar fa-l bine. Iar in cazul de fata, cred ca trebuie gindit ceva mai departe decit "...hai bai, sa facem ceva impreuna".

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)