Zoso in exclusivitate la Blegoo!

May 27, 2007 · Bagat la Zosolisme 

Da! E adevarat! Domnul Valentin Petcu (aka Zoso), cu amabilitatea sa bine cunoscuta, ne-a dedicat in exclusivitate acest link(?) pagina(?) trimitere(?) In fine, e ceva EXCLUSIV! Numai de la blogul Blegoo puteti viziona/citi aceasta unica perla a Sfinxului din Bucegi. Sintem extrem de maguliti si recunoscatori pentru aceasta inalta dovada de apreciere. Promitem sa nu ne batem joc(1); o vom folosi pe viitor in orice ocazie pertinenta(2).

Vezi dom’le piticu, asa te ridici in roblogsfera. Cind esti recunoscut de mai marii tai! Nu cind tzipi ca nu esti pe liste… :-)
Pentru cui ii e lene, si in eventualitatea ca ni se ia cadoul inapoi(sintem romani, nu?) iata dovada:

zosofuckoff.jpg

(1) Oare asta insemna ca trebuie sa-l pun in blogroll?
(2) Ca o alternativa la asta.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

7 Comentarii to “Zoso in exclusivitate la Blegoo!”

 1. k on May 28th, 2007 9:56 am

  ce fraieri sunteti ca citeati blobu lu' zorzonel, e un idiot iremediabil.... ce putea sa debiteze... atata creier are.,

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on May 28th, 2007 10:39 am

  @k: Sa inteleg ca si tu il citesti? Fiindca altfel, reiese ca vorbesti in necunostiinta de cauza.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Piticu21 on May 28th, 2007 3:33 pm

  esti de mult la fuck off ... de pe vremea lui 1.0 :)

  Si ... nu ma complic la chestii din astea si nu tzipam ... doar atrageam atentia ca sunt la disclaimer ... si nu eram pe lista aia ;)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. WhiteWolf on May 28th, 2007 4:34 pm

  Blegoo "fuck off" are si corepsondentul "fuck on" ; cand va mai rupetsi in linkuri de genu' poate il intrebi pe acest Valea Jepilor al blogurilor dambovitsene care dintre variante e de bine si care de rau.
  Sa nu traiasca absolut nimeni in (vreo) confuzie si sa folosesti cele mai autorizate opinii atunci cand te joci cu Piticu :P

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Blegoo on May 28th, 2007 5:39 pm

  @Piticu21 & WhiteWolf: Huh?! Adica...cum, ce, unde? Hai ca m-ati lasat in ceata...
  Piticu, eu chiar ma simt magulit de atentie...serios. Desi mi-e teama ca nu-mi e dedicata pagina, ci se refera la Netoo...Se poate sa fi fost la shitpage si mai demult, dar link-ul nu e activ decit de doua zile, sau cam asa. Nu tin socoteala, dar recent. Adevarat, e incomod cind dau o referire pe bune (nu pot face link)' dar e mishto cind am nevoie de o urare adecvata. Zoso rulez! Mersi, zoso!
  Altfel, cu lista si alea...nu te mai bashica degeaba. Te-am pus, ti-am dat link, esti cu italic, cu majuscule, mai cu motz ca toata lumea. Stiu ca nu tzipai. Era o figura de stil, ce dracu...Ma asteptam de la tine, ca jurnalist, sa intrevezi...
  Deocamdata nu mai intru la tine, astept sa se duca postul ala cu copacul. :-)
  WhiteWolf, tu crezi ca zoso stie engleza?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. WhiteWolf on May 29th, 2007 11:46 am

  La cat de marets miroase aerul din jurul lui atunci cand vine vorba de bloguri, la cat de marets simtzesthe si cat de monstruos vede, macar aia fonetica, ca Basescu tot tre' sa o cunoasca :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. Blegoo on May 29th, 2007 11:57 am

  @WhiteWolf: :-) :-) :-) Hai ca esti rautacios. Eu ziceam asa, ca chestie, adica daca vorbeste cursiv, ca de citit, stiu si eu.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)