Jurnalist…sau Blogger?

May 29, 2007 · Bagat la Diverse 

Jurnalist. Aici. Blogger. Aici.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

3 Comentarii to “Jurnalist…sau Blogger?”

 1. WhiteWolf on May 30th, 2007 2:31 am

  E chestia aia cu "pick one, f**k the other"? - ca daca e pe asa, personal, cred ca pe oricare ai paria, pierzi.
  Pe de alta parte, trebuie sa recunosc, care cum vine cu un blog nou si i se umfla putin traficul, nu se poate indeparta de senzatia ca va urca la "grupa mare" doar dupa ce executa un flame cu zoso. In momentul in care (si) Ciutacu a comis-o, sincer, m-a dezamagit.
  Din cauza asta l-am respectat si continui sa il respect pe VisUrat. El a putut si fara, el a putut si altfel
  Blegoo, time will tell. Tot el e si acela care cerne, care discerne si care "ucide"
  Chiar sunt curios cati dintre jurnalistii infiptzi in blogging-ul romanesc, peste 1 an sau 2 (sa zicem) vor mai avea macar o urma in zona. Abia atunci vom putea relua discutia; pana atunci, deocamdata, le dam mai multa atentie decat ar merita.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. WhiteWolf on May 30th, 2007 2:41 am

  Tocmai am terminat de citit "La o despartire; de prosti..."
  Spune-mi, Blegoo, crezi ca va si ramane in linia acestui post ?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Blegoo on May 30th, 2007 8:49 am

  Vis-a-vis de “La o despartire; de prosti…” Nu. Nimeni nu poate sa cinte pe o singura nota la nesfirsit. Pentru Ciutacu totul e un mare amuzament/experiment. Culmea e (in ciuda comentariilor atit pe blogul lui zoso, cit si pe blogul lui Victor) ca Ciutacu scrie pe blogul personal de placere, nu din obligatie de servici. Poate o fi inceput din obligatie, dar a descoperit foarte repede esenta "blogging-ului". A ajuns cu adevarat "blogger", in cel mai scurt timp posibil. Vizibil pentru oricine i-a citit insemnarile de inceput. Spre deosebire de alti ziaristi care si-au facut bloguri unde scriu si comenteaza exact ca si in locul de munca, Victor Ciutacu s-a eliberat de corsetul deontologic de jurnalist si a descoperit bucuria si placerea de a scrie la liber. Adica exact ce zicea Arhi. Si de ce nu, si Zoso...

  Scriem de placere, nu?

  Nu cred ca pe Victor il intereseaza volumul de trafic, rating-ul ori alte chestii d-astea. Eu am vazut "flame'-ul cu Zoso ca o mare bashcalie, nimic altceva. Si m-am distrat de reactii. Asa cum banuiesc ca a facut si el.
  Oricum ar fi, eu ma bucur ca Zoso mi-a dedicat pagina exact la momentul potrivit sa o pot folosi. :-)
  Ilustreaza graitor deosebirea, as zice...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)