Tichia de margaritar

October 2, 2007 · Bagat la Cretinisme, Romania 

Adica…exact ce ne mai trebuia, nu? O noua organizatie, dedicata facerii de bine, precum si…fu..rii de mama. Ne referim fireste, la aceasta mareata initiativa, care ne ofera ocazia de a ne distra si rade in hohote, fara sa trebuiasca sa mai folosim torente. Blegoo saluta cu mult entuziasm asociatia; promitem sa-i monitorizam si noi, la randul nostru. Va trebui, probabil, sa ne implicam in productia unui film…ceva de genul “Cu Tastele Curate”, ori cam asa ceva(1).
Acuma, serios, vreau si eu sa inteleg o chestie…(urmeaza ceva nerusinat… copy/paste, hotzie, zic) deci spune asociatia:

“Statistica va mai include: posturile de autor, atacurile la persoana, xenofobia, homofobia, intoleranta religioasa, sexismul.”

Lol, zic…”atacuri la persoana”? Hai, ca aici ma calific si eu. Cat despre cei “monitorizati”(2)…ehei…
Oricum, eu chiar am un grad ridicat de intoleranta la prostie, bagare de seama fara rost si facere de bine fara cerere specifica. Oare sa ii inscriem la pasagerii rachetei albe? Cred ca ar fi un act de bunavointa, total lipsit de egoism, si absolut curat.

(1) Blegoo nu se califica, tastatura lui fiind jegoasa…(Darius, nu e referire la tine, e doar o simpla observatie)
(2) adrian ciubotaru, andrei rosca, andressa, adrian cristea, bobby voicu, bradutz ulmanu, cristian greger, darius, dece, fulgerica, gramo, nihasa, piticu, zoso, visurat.

LE. Chiar am vrut sa pun sursa citatului, etc…si eventual sa trimit email, sa cer permisiunea de a publica oarece bucatica de “continut original”, alea, alea…dar mi s-a parut ca ar fi o gluma prea ieftina. Cititorii mei sunt mai inteligenti decat monitorizatorii lor, cred. Adica…vreau sa spun ca STIU! Nu e chestie de credinta…

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

6 Comentarii to “Tichia de margaritar”

 1. macabroo on October 3rd, 2007 10:54 am

  La ce foloseste o adunatura de oameni care sa ne spuna lucruri pe care le stim deja?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on October 3rd, 2007 1:22 pm

  Macabroo: e o "adunatura" f. mica, din cate inteleg...doar o singura persoana. Asta, asa, ca sa intelegem contextul. Cat despre "la ce foloseste"...asta e intrebarea pe care ne-o punem cu totii, nu? Dar hai sa nu fim rai de la inceput...cred ca o sa fie interesant de vazut care este definitia lor de "hotie", fiindca in zilele noastre, cate bordeie, tot atatea pareri. Furtul proprietatii intelectuale, dupa cum se vede si din postul precedent, e un subiect deschis la dezbateri.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. WhiteWolf on October 5th, 2007 11:15 am

  Chestia funny este ca, dincolo de selectia absolut ...aleatorie a celor care vor fi monitorizati (de exemplu, de ce nu se includ bloguri ca cele ale lui Comanescu, Tolontan, Ciutacu, Adrian Nastase (vorba aia, oameni care sunt legati de media, de cuvantul scris) periodic apare cate unul sau cate un grup cu suficient tupeu cat sa declame direct ceva de genul: "eu sunt cel mai in masura sa impart dreptatea, ma recomanda mai ales tupeul cu care o sustin" :) :)
  Asa incat, sincer, chiar nu ma intereseaza si nici nu imi pasa ce fel de certificate de buna sau rea purtare va imparti.
  Insa, nu-i asa, fiecare e liber sa se joace de-a ce vrea si nimeni nu se mai indoieste de faptul ca traim intr-o lume ciudata. Nu ?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Blegoo on October 5th, 2007 3:10 pm

  Link bait, traffic increase, etc. Nu se poate spune ca romanii nu sunt inventivi la capitolul asta...
  Pe scurt, totusi, intrebarea lui Macabroo ramane valabila: "la ce foloseste?..."
  Monitorizari...rapoarte...dari de seama...conferinte...mitinguri si sedinte...
  ASA, si?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Alfred on October 6th, 2007 8:01 pm

  S-ar putea să nici nu fie așa grav.
  Sună a poliție fascistă dar cred că și-au greșit ei prezentarea.

  Dacă o să vâneze prostia, intoleranța și bolgăreala "degeaba", din partea mea e de bine.

  Dacă o să frece la icre pe cine știe cine despre copydrept, mă dezic.
  Nu că aș fi împotriva copyrightului da' să-mi trag una dacă există subiect mai neinteresant decât ăsta în cât-îi blogosfera de mare.

  Mor de curios cine o să le viziteze situl ca să citească despre cum x a furat material de la y și cum au ei probe ca să dovedească asta.

  Sounds slightly less boring then watching grass grow but surely more boring then watching flies fuck (la naiba, mă scuzați pentru englezisme da' nu sună la fel de bine în română).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Hei, rup! Hei, rup! Cad stanci de fier | on January 18th, 2008 5:07 pm

  [...] ultima gaselnita, care cred ca nu merita nici macar un scuipat. Am mai scris despre ASCMedia mai demult si cred ca a venit vremea sa facem si un bilant, nu? Cu atat mai mult cu cat noi am promis ca o sa [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)