Radem de americani? Radem de noi!

November 29, 2007 · Bagat la Manafisme, Romania, Zosolisme 

Oarecum in legatura cu postul precedent, doua observatii:

• Zoso concluzioneaza intr-un articol recent (cam lung articolul, peste 2 propozitii) ca America tampeste! Una din putinele ocazii in care suntem total de acord. Asa e. America…TAMPESTE RAU! Nu pe ei, fireste, ei fiind deja tampiti…ci mai degraba, ne TAMPESTE PE NOI! Noi, romanii, aia culti, destepti, inteligenti, plini de sfaturi bune pe care americanii (ca si restul lumii, dealtfel), in prostia lor, refuza sa le ia in considerare. Si sa le urmeze.
Cat de prosti pot fi ei, sa refuze sa se lase prostiti de autoritatea unui blog mioritic care le explica destul de clar cum e cu tampeniile cu miros de analiza inteligenta? Bai, aia e prosti rau, daca nu vor sa creada automat…

• Zoso ofera REDUCERE! MARE! LA bilete de participare la un fel de tabara pioniereasca, cu miros de eveniment inteligent. BAAAIII!!! Lume! Fuga la coada, luati bilete, nu de alta, dar s-a confirmat ca vine marele guru MacLeod! Adevarat, el e american, dar stati sa vedeti ce intelepciuni o sa ne zica el noua! O sa ne invete cum e cu bloaga, saitu’, si alea. Adevarat, el fiind american, nu prea reuseste sa gaseasca Inteligenta Republica Mioritica pe harta (nici ca l-ar durea profund, clar ca i se rupe…) si nici ca are habar de asa-zisul internet romanesc, dar aia nu conteaza!
Iesiti va rugam cu banutzul, uite, dl. Manafu are sapcuta intinsa…

Intre o prostie si alta, noi alegem prostia noastra!

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

Comments are closed.