Coltul FARA probleme (dreapta sus)

December 21, 2007 · Bagat la Diverse 

Via Cristi, aflam ca faimosul colt din dreapta sus e la liber! Mai multe la Carmen. Ei, asa, da! Deci, chiar pot sa promovez pe cine vreau eu, pe cine consider ca merita, din punctul meu de vedere! Ehei, taica, unu-i internetu’! Ma pun pe lucru!
Poate unii considera ca e doar un gizmo, ceva, un fel de aiureala. Totusi, e o modalitate buna de a imparti cu cititorii ceea ce ti se pare interesant. Parerea mea, ce dracu’…

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “Coltul FARA probleme (dreapta sus)”

 1. CTI97 on December 22nd, 2007 12:09 am

  parerea mea este ca nu prea va fi remarcat. De ex, din experienta cu blogbrowsing, dintr-o mie de afisari mi-au intrat doar 4 vizitatori. Asta inseamna 0.4% rata de vizitate. Foarte mic, nu se merita pentru inca un script in plus. Daca iti faci scriptul sa fie doar al tau o sa vezi ca nu prea are efect asupra vizitatorilor care sa-l foloseasca.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. cristi on December 22nd, 2007 3:56 am

  Apropo de ce zice Cata, eu de-asta spuneam ca-mi pare un hype, o moda trecatoare :)
  Inteleg avantajele potentiale enuntate de Ionut cu serviciul lui (singurul care e inedit, ca altfel scriptul e copiat/adaptat de la altii), dar vad ca deja ridica multe obiectii. Anyway, vad c-ai scris separat despre asta, comentez acolo :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Blegoo on December 22nd, 2007 5:00 pm

  CTI97: Depinde de scop, depinde de interesele personale ale cuiva. Hai sa dau un exemplu: eu nu am blogroll, bannere nu afisez decat extrem de rar, in legatura cu o actiune in care sunt implicat, intr-un fel sau altul, reclame n-am, nu sunt interesat de page rank ori trafic. Dar mi-ar place ca idee sa pot recomanda (prin scriptul de coltisor) bloguri ori site-uri care mi se pare bune, ori interesante. Ori promovez alte site-uri personale...In general, insa, lucrurile stau asa cum spui tu.

  Cristi: Ionut nu e la prima incercare de genul asta. Personal, nu il suspectez de motive urate si ascunse. Cineva trebuie sa incerce sa faca si initiative d-astea, altfel ramanem doar cu injuratul intre noi pe bloguri, ori asta devine plictisitor la un moment dat. Eu ii doresc succes cu sinceritate; am scris si am oferit opinii pe subiect atat cat ma duce pe mine capul...poate ca e folositor, stiu eu?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. cristi on December 22nd, 2007 10:45 pm

  Blegoo - iar ma iei, fratele meu, pe criterii de "prietenie"? :) )) Hai sa ne uitam doar la concret. Cine s-a referit la "motive urate si ascunse"? :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)