Coltul cu pr0nake (dreapta sus)

December 23, 2007 · Bagat la Diverse 

Asadar…s-a dat drumu’! Piticu are exemple. N-are rost sa le pun si eu, se vad foarte bine la el in articol. Prevad ca dupa ce lumea o sa vada cele doua screen shot-uri, numarul de bloguri inscrise in program o sa tinda rapid spre zero.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

2 Comentarii to “Coltul cu pr0nake (dreapta sus)”

 1. L3ST on December 23rd, 2007 7:10 pm

  Daca rezolva problemele ce au fost semnalate pana acum nu vad de ce nu ar ramane lumea in program. Cum a zis si Ionut Oprea in comentarii, se va introduce moderarea pentru imagini.

  Eu cel putin ma intorc in sistem cand apare v2.0.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. WhiteWolf on December 24th, 2007 1:52 am

  @L3ST, am sa iti spun de ce nu ar trebui sa ramana lumea in program. Si pentru ca adorm la ore mici in noapte si pentru ca, de obicei, nu vorbesc despre chestii nestestate personal.
  1. Indiferent de ce declara public Ionut Oprea, e doar gargara de luat ochii la fraieri. Nimic personal cu omul dar, asta e adevarul.
  2. Daca lansezi o chestie in stadiul de beta nu e nimic rau. Chiar si Yahoo-ul face la fel si apoi, in functie de feed-back-ul utilizatorilor, modifica sau remediaza pe drum; nimeni si nimic nu e perfect. Cu atat mai putin o chestie careia trebuie sa-i verifici functionalitatea si performantele "on the road" Insa:
  - corect ar fi sa se fi subliniat la loc de cinste si in mod central vizibil ca e vorba de o chestie in stadiul de BETA pe care o poti instala si rula pe risc propriu. Inainte de a incerca sa stabilesti restrictii si regulamente, trebuie sa atentionezi potentialul utilizator asupra situatiei corecte; nicidecum sa faci super-galagie pe un produs perfectibil si apoi sa incepi sa dai din colt in colt pe barba si neplacerea utilizatorului, create cu produsul tau, BETA
  - daca tot rulezi un beta, se cere un minim respect si tratament echitabil pentru cei care isi asuma, voluntar, rolul de beta tester. El nu a existat si nu exista. Sunt curios cum explica domnul Oprea lipsa si absenta aproape desavarsita a unei rotatii aleatoare ECHITABILE pentru toti testerii ?
  - beta testerii nu sunt tratati egal si nici nu beneficiaza de serviciul furnizat in mod echitabil: Ciclul "rotatiei" a fost si este scurt, dubios de scurt, la cate bloguri au riscat sa isi includa respectivul cod in scripturile lor: la sutele de bloguri deja declarate inscrise (la un moment dat chiar le-au busit serverul si limita de banda prin valul de inscrieri) ciclul rotator nu se duce prea des dincolo de primele 15-20 de pozitii din Trafic.Ro. De Ce ?
  - in loc sa descoperi informatii despre cat mai multe bloguri si despre cat mai multi bloggeri (de preferat noi) totul se limiteaza la greii traficului
  - Traficul genereaza publicitate, publicitatea genereaza ,undeva, la final, bani. Dar nu se genereaza nimic pentru beta testerul "mic", pentru cel care nu are nimic de-a face cu "icon bloggerii neincoronati" ai Romaniei.
  Pentru cel care crede ca, "cineva", le intinde o mana de ajutor
  Concluzie
  Incetati sa mai credeti ca, pe netul romanesc, va ofera cineva, ceva, mocca sau gratis cu adevarat.
  Cu atat mai putin o agentie de marketing media

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)