Sfat pentru bloggeri incepatori

February 12, 2008 · Bagat la Diverse 

Deci, in prostia mea, m-am luat de Buddha. Ma rog, nu m-am luat, propriu-zis, doar am prestat si eu o mishtocarie mica acolo, ceva nevinovat.
Acuma, eu mai ma bag in seama la el pe blog, daca mi se pare ca am ceva de zis, ori de adaogat. In general, Buddha imi ofera dezinteresat flitul de rigoare si viata continua. :)
Din cand in cand totusi, reusesc sa il scot din sarite (eu nu intentionez). Asa s-a intamplat si ieri. Departe de a se comporta ca un gentlemen (cum face zoso, de exemplu, care baneaza IP-ul) Buddha s-a hotarat sa imi dea o lectie sa o tin minte.
Acuma…nu stiu, poate mi-am cautat-o cu lumanarea, e subiect de dezbatut.
Cert este ca el a bagat link la un post pe Blegoo, intr-un post de-al lui.

Normal, au inceput sa curga vizitatorii, sa se umfle traficul, alea. Multi; mult.
Aveam nevoie de asta, ca de o buba-n cap. Nu ca mi-ar pica bloaga, nicidecum. Oricum, era o mistocareala la adresa piticului, nu la adresa lui Buddha. Piticu, ca un domn ce este, nu m-a bagat in seama “oficial”. Buddha in schimb…iute la manie si degraba varsatoriu de sanje nevinovat…a luat atitudine razbunacioasa. Not fair.

Deci, sfatul meu…nu va mai luati, nici macar in gluma, de “Mai-Marii Vostri”…ca nu toti sunt toleranti ca zoso, ori milosi ca piticu.
Bagati-va mintile-n cap, zic!
:)

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

2 Comentarii to “Sfat pentru bloggeri incepatori”

  1. Buddha on February 13th, 2008 1:46 am

    Data viitoare te haituiesc pe strazi... pacea domnului fie cu tine!

    Mișto!(0)Fleoșc!(0)
  2. Blegoo on February 13th, 2008 3:13 pm

    :) ... am invatat lectia...

    Mișto!(0)Fleoșc!(0)