Audi A4

February 14, 2008 · Bagat la Bobbitze, Diverse, Manafisme, Romania, Zosolisme 

Campania Audi A4 in Romania. La inceput, vorba lui zoso…nu mi-a venit sa cred. Incet, incet, am ajuns sa accept realitatea. Bobby a scris despre asta, oarecum pe fuga, el fiind in strainatate.
Manafu deasemenea, are un post referitor la campanie.
Mi se pare stirea anului! Pentru prima data, “Blogaria Petoreasca” e luata in serios!
Felicitari lui Audi, pentru indrazneala.
Felicitari lui Dragos, Oana, Sergiu, Vlad, Zoso, Bobby, Cristian, Mihai, Orlando si Radu.
Nu sunt deloc invidios, dimpotriva!
Chiar ma interesaza sa vad cum vor “testa” bloggerii de mai sus masina. Ce fel de articole vor scrie. Si mai ales…CUM or sa scrie. Oare…sa sper ca o sa citesc ceva scris decent, profesional?

Cred ca o multime de chestii viitoare, proiecte, campanii de reclama, investitii vor depinde de felul in care cei 10 bloggeri din generatia A4 vor scrie despre experientele personale.

Astea fiind zise, ma intreb daca Mihai Dobrovolschi e blogger, ori altceva. Daca Sergiu Biris o sa aibe timp sa scrie pe bune, ori o sa roage pe cineva sa scrie pentru el. Daca Oana Dobre are carnet de sofat. Si tot asa…

Pana acuma, singurul care pare ca a luat in serios campania e zoso. Nu ma refer la postul lui cu “Nu-mi vine sa cred”, vorbesc de faptul ca el chiar testeaza masina, face poze si, sunt sigur ca scrie pe hartie diferite chestii pertinente.

Acuma…ce bine ar fi daca cei care comenteaza ici colo pe subiect ar fi mai putin “degeabisti™©”…
Dar asta ar insemna sa cer prea mult de la viata, nu?

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “Audi A4”

 1. Bobby Voicu on February 14th, 2008 10:06 pm

  Si la noi (ca il includ si pe varumiu) va fi la fel, dar noi inca nu avem masina :) Sper sa iasa o chestie foarte misto.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. cristi on February 15th, 2008 3:29 am

  nici eu nu privesc rau sau cu invidie chestia asta (prin vest sunt chiar normale). ba chiar ma bucura ca mediile de afaceri "prind" tot mai mult la bloggeri. Ce m-ar deranja insa sa apara ar fi review-uri manipulative, prin care nu s-ar face mai intai mentiunea "mi s-a oferit masina gratuit, s-o ...testez ;) ".

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Blegoo on February 15th, 2008 3:10 pm

  Cristi: Nu cred ca e cazul...(manipulativ etc). Cum spunea cineva mai demult:
  "...domnilor, suntem o natiune mica...numa' cateva mese..."

  Toata lumea cunoste (relativ) pe toata lumea. Sansele sa "get away with murder" cum se zice pe la voi, sunt mici spre zero.

  Altfel...nu pot decat sa sper ca cei zece vor privi cu seriozitate si nu vor face de rusine "Blogaria Petoreasca". Ar fi pacat...cum am spus, eu cred ca multe lucruri depind de reusita proiectului asta. E o ocazie prin care putem dovedi ca suntem calificati sa avansam de la sugaci cu biberon la gradinita (grupa mica). :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Generatia A4 - Reseteaza standardele on August 11th, 2008 8:52 am

  [...] Audi A4 Campania Audi A4 in Romania. La inceput, vorba lui zosonu mi-a venit sa cred. Incet, incet, am ajuns sa accept realitatea. Bobby a scris despre asta, oarecum pe fuga, el fiind in strainatate. Manafu deasemenea, are un post referitor la campanie. Mi se pare stirea anului! Pentru prima data,... tot articolul   De Blegoo.com, www.blegoo.com [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)