Zoso securist si nu numai

August 15, 2008 · Bagat la Diverse 

Via Bogdan.Bine, eu stiam ca e mafiot … da’ securist?! Cica a TURNAT un coleg(?) la RNC doar pentru faptul ca respectivul coleg(?) isi facuse o baza de date cu domenii de internet.Hai, na? Bogdan elaboreaza, totusi:“…Zoso threatened a webmaster and in the end sent e-mail to RNC just because he didnt respond to its blackmailing.”Caut si eu, ca prostu’, sa vad ceva detalii de santaj (asta ar fi o chestie grasa, nu?). Din pacate, acolo unde ne trimite noul sef de media de la Intact, nu exista detalii; doar acuzatii. Nu tu emailuri santajiste, casheuri de guglea, tiparituri de ecran, nu tu inregistrari video cu camera ascunsa…Pai, asta pot sa fac si eu, nu e mare scofala. Ia sa vedem…

IN EXCLUSIVITATE

(la blegoo)

Zoso a fost si continua sa fie… LEGIONAR!!! Asta, fiindca asa am aflat eu, na. Stiu eu din sursa sigura ca are poza inramata cu Mota si Marin, si un afis (tiparit in Canada) cu Capitanul tinand un discurs! Si daca ma screm nitel, va dau si poze…Aaaa… si era sa uit: zosolina e urmarit de interpol pentru trafic de minore din zona Valcea-Urlatzi. Cand ma eliberez nitel din treaba, o sa va dau un print screen de la saitul interpolului, cu poza lui zoso, etc (intre timp, kakaciosii aia de la interpol au sters pagina… da’ eu am print screen!)

Bogdane … eu unul nu sunt prieten de betie cu “securistul”, dar, daca tot zici ca:

“…I always believed in democracy and I always believed in Romania and in its new path. I was blessed to meet some of the great people that brought democracy to Romania and there is no way to go back to communism. I stand still before you and Ill keep fighting all this new generation of secret police that intercepts correspondence and blackmails innocent people in a democratic territory. God bless Romania!”

Ce-ar fi sa pui principiile la un loc cu dovezile; adica, sa ne spui si noua, astia mai mici si prosti, cu sinapse subtiri, cum a facut zoso sa INTERCEPTEZE corespondenta ta? Si cum a santajat el oameni nevinovati in teritoriul democratic.Nu de alta, da’ asta chiar e caz penal, nu ce faci tu cu Cantarea Romaniei fara Piraterie…

LE: Aaa, da. Sa nu uitam ca zoso e “omu’ lui Orlando”… banuiesc ca e referinta la Orlando Nicoara, binecunoscutul mafiot mioritic. Sau cel putin asa zice unul din comentatorii lui Bogdan. Oricum, observ ca Fusu deja a udat chilotzeii de frica. :)

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

6 Comentarii to “Zoso securist si nu numai”

 1. CTI97 on August 15th, 2008 7:52 pm

  deci, e unul din securistii lui mircea badea, sau nu ? :D

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on August 15th, 2008 10:30 pm

  @CTI97: Bai... nu rade ... e cotoioasa treaba. Suntem la un degetzel de plai si-un picior de broasca de momentul in care il dam in gat pe zoso. :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. zoso on August 16th, 2008 12:25 am

  octavian petrovici de la PC, fost la PRM, imi reproseaza ca am scris la RNC sa inchida fai.ro http://www.zoso.ro/2008/03/fairo-continuarea.html

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. BiGfather on August 19th, 2008 1:41 am

  pentru ca Zoso imi sterge comentariile cu nesimtire, o sa spun pe diverse bloguri despre afacerile lui.
  nu stiu daca este securist dar fata de aia stirba care se vinde pe 50 de euro este (se vinde si pe 200 insa doar la clientii stilati).
  cu alte cuvinte, astept bloggeri care au ceva in pantaloni si vor sa publice materiale super tari: am de la contractele d'ale lui V. Petcu semnate cu firme din MediaPro pentru care lucreaza cu sarguinta pana la poze haioase de la nunta lui de coca(cola/lar) (poate le punem pe pitzipoanca.org).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. CTI97 on August 19th, 2008 7:53 am

  supertare, cred ca e cazul sa pui in coltul din dreapta sus SENZATIONAL :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Blegoo on August 19th, 2008 4:32 pm

  @zoso: Am vazut/citit/mersi de clarificare.
  @BiGfather: Pune mana, fa-ti un blog si publica.
  @CTI97: Da :) Cred ca incep sa colectionez epitete marca "zoso" : securist, mafiot, cocalar, santajist, etc, etc, etc ...pariezi ca adun de-un post? :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)