Prostia-n Romania! Only at S.C. Pro Door S.R.L.!

September 13, 2008 · Bagat la Romania 

Cazul asta a pornit de la un articol amuzant publicat de Dece? in care descria aventurile lui in cautarea termopanului ideal.
Stiti voi, ala ieftin, bun si instalat meserias.
Comform zicalei, poti sa ai indeplinite oricare doua dorinte din trei. Da’ nu pe toate trei la un loc, aia e de domeniul fanteziei.

Buun, deci citesc, ma distrez, ca asa-i la deceblog.net; radem, ne distram, ca altfel ne punem streangu’ de gat. :)

Dar incep comentarii venite de la INVINCIBILUL.DISTRUGATORUL@yahoo.com (nu radeti, e pe bune):

CEL CE L-A OFERTAT
16:57
8 Septembrie 2008

CE NU TI-A COMVENIT LA MINE? CA NU AM SANI SI OCHI FRUMOSI, ASTA GASESTI LA CASELE DE TOLERANTA, NU LA MAGAZINE, SI MAI O CHESTIE, DE CE STII SA ARUNCI CU PRAF IN OCHI, CAND NICI MACAR NU STII DESPRE CE ESTE VORBA, AI VORBIT SI TU CA SA TE BAGI IN SEAMA. HABAR NU AI CU CE SE MANCA O PLASA DE CALITATE SI TU TE CREZI MARE BLOG-ER. BAI TATA, DACA VREI LOGAN ITI IEI LOGAN, DACA VREI MERCEDES, ITI IEI MERCEDES, NU TE OBLIGA NIMENI SA CUMPERI DE LA NOI. PIATA E MARE DAR NU VORBI DE RAU O FIRMA DESPRE CARE HABAR NU AI CU CE SE MANANCA.

Deci, sa mor daca nu e asa! Am dat copy/paste de pe blogul lui dece. Deci, cam asa functioneaza prostia in Romania la S.C. Pro Door S.R.L.. Dar, stati, ca mai e! Cum se zice prin reclame…

S.C. PRO DOOR S.R.L.
INVINCIBILUL.DISTRUGATORUL@YAHOO.* | 82.78.222.*
Conducerea unitatii S.C. PRO DOOR S.R.L. ti comunica urmatoarele: pentru ca nu ai cumparat nimic de la noi, si pentru gramatica pe care ai folosit-o, adica: Profesionistii de la Pro Door stiu sa dea plasa care este echivalent cu Profesionistii de la Pro Door stiu sa dea TEAPA conform cu dictionarul limbii romne, te anuntam sa iti retragi cuvintele si sa stergi acest blog, definitiv, n caz contrar, vei fi dat n judecata pentru prejudiciu de imagine adus firmei S.C. PRO DOOR S.R.L.
Sa stii ca avem toate datele necesare pentru a pornii procesul n instanta. (Avem numele si numarul tau de telefon). Ai timp pna Luni, 15.09.2008 sa stergi acest blog, n caz contrar, vei suporta consecintele.
Semnat: CONDUCEREA S.C. PRO DOOR S.R.L.

Normal, pe dece? l-au trecut sudorile reci. Vorbim aicea de S.C. PRO DOOR S.R.L., spaima distrugatoare si invincibila a termopanului mioritic. Nu-i de joaca…
Prostia (si josnicia) situatiei incepe in momentul in care cei de la S.C. PRO DOOR S.R.L. incep sa ameninte o terta persoana, o cunostiinta a lui dece? care n-are nici in clin, nici in maneca cu situatia. Asta face ca treaba sa treaca in domeniul talhariei ordinare.
N-am idee cum a mai progresat situatia, sper ca dece? o sa ne dea un update cat de curand; mai devreme de luni, cand expira ultimatumul celor de la S.C. PRO DOOR S.R.L., evident.

Intrebarea mea e alta: oare ce-i de facut cu toti cocalarii astia agramati, cu toti imbecilii care presteaza aberitati sub pavaza unei societati comerciale? Vorbim de new media, ne intalnim la conferinte, lansam proiecte si initiative, care mai de care mai sofisticate, ii ajungem din urma pe vestici si chiar ii si depasim…
Dar n-avem o pompa de flit legala, sa ne aparam de plosnitele astea
Ce dracu’ frate… vorbesc serios.

Posturi relatate: Asta si asta.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “Prostia-n Romania! Only at S.C. Pro Door S.R.L.!”

 1. Blegoo » Talharia-n Romania! Only at www.funny-wedding.ro! on September 13th, 2008 6:40 pm

  [...] Despre « Prostia-n Romania! Only at S.C. Pro Door S.R.L.! [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Profesionistii de la Pro Door stiu sa dea plasa on December 21st, 2008 1:48 am

  [...] Blegoo » Prostia-n Romania! Only at S.C. Pro Door S.R.L.! 13 Septembrie 2008 [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. nagy istvan on August 3rd, 2009 7:27 pm

  eu sunt multumit de ferestrele si usa metalica dreams montate de dansii sunt de o calitate foarte buna sa nu uitam ca ce este bun nu poate sa fie foarte ieftin lucrurile de calitate au un pret

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. alina on October 23rd, 2010 9:10 am

  normal ca oamenii au reactionat din moment ce toti ratatii care nu au altceva mai bun de facut comenteaza aiurea fara sa stie macar ce vorbesc. toti faceti cate un blog si va dati cu parerea. spor la treaba in continuare oricum nu afecteaza pe nimeni porcariile voastre. sunteti penibili si la varsta pe care o aveti ar trebui sa ganditi mai mult de atat. concluzia ar fii ca PRO DOOR nu-i de nasul vostru:)) calitatea nu e pentru oricine.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)