Homofilia lui Geo Atreides

October 1, 2008 · Bagat la Blegisme 

In mod normal, ar fi trebuit sa scriu ceva mai usurel, o prostioara, o mishtocareala delicata; e miercuri, nu?
Dar m-am luat cu cititul la bloaga de subversiune a capitalismului… si cum devine cazul, din fandacsie am dat in ipohondrie si am ajuns sa produc articolul asta.

Nitica istorie: Geo Atreides si cu mine suntem colegi de banca, cum ar veni; am fost dati afara de la Tablog in acelasi timp, el pe motiv de sperma-n ochi, eu pe motiv ca sunt animal.

eye2jpg_bigger.jpg

blegoo250_bigger.jpg

Alte tangente n-avem, decat ca eu il citesc din cand in cand, fiindca, dincolo de aiureala anarhista (lipsa de activitate sexuala regulata, banuiesc) el are proiecte misto, total neobisnuite.

Deci, citind eu de zor la el pe gloaba (cu injuraturile de rigoare pentru scris alb pe fond albastru inchis), ajung si la articolul din intai iulie, anul curent. In care anarhistu’ Geo il eticheteaza pe l3st ca fiind cretin homofob, pentru un articol relativ inofensiv.

Acuma, Geo e stiut: aparatorul minoritatilor, spaima fascistilor si neonazistilor de rit mioritic, portdrapelul gunoierilor montainiarzi benevoli, in fine, “saboteur extraordinaire” cum zicea Frank Herbert (dumnezeu sa-l odihneasca). N-am idee daca el e de partea printului Kropotkin ori practica anarhismul pur, “fiecare de capu’ lui”, dar remarc mici inconsistente zbacuri, mai degraba, in pledoaria lui pro minoritara.

Una la mana, folosirea termenului “homofob”. Etimologic, e o gresala, daca te relatezi la originea cuvantului. Nu poti sa ai frica de ceva care e la fel ca tine, nu? Asta, daca ne referim la cum intelegeau grecii cuvantul homo. In fine, sa trecem. Problema devine acuta in momentul in care Geo (aparent in articolul lui) considera “cretin” si “homofob” pe oricine care nu accepta argumentele comunitatii LGBT.
Citat:
“N-are rost sa discutam, l consemnam si trecem mai departe

N-ARE ROST? Sa discutam??

Hmmm, incepe sa miroase a “… Cine nu e cu noi, e impotriva noastra!” mod de comportament. Incepe sa puta a revolutie cubaneza, unde imediat dupa victorie, orice “contra” a fost matrasit eficient. Chestia cu “consemnatul” e ca bomboana proverbiala, de trista amintire, din vremurile cand erai “consemnat” fiindca nu ieseai cu voiosie suficienta la munca voluntara, ori nu dadeai dovada de elan la manifestatia de 23 august (ziua eliberarii poporului roman de supt jugul bughezo-mosieresco-fascist)…
Tragic, pentru cineva care profeseaza:
“Anti Capitalism Subversive Activities
Bolts, nuts, wrenches and wooden sabots!
…slowing down the Machine”

Chiar ma intreb cum ghidoneaza Geo pornografia cu minori (caracterizarea lui, nu a mea) cu drepturile pedofililor de rit masculin? Adica aia care vor “minori cu motzulet, nu cu tzatzisoare”…
Oare cu cine se “filiaza” Geo? Cu copiii… ori cu amatorii de copii?
Normal, ar trebui sa apere drepturile minoritatii, nu? Copii… pula mea, sunt cu gramada – rromii chiar au o industrie pe profil; pedofilii… mdeah, mai putini (ar fi o chestie… sa dam rromii minori la pedofili). Deci, clar, minoritate, trebuie aparati, ocrotiti, la un loc cu tiganii, saracii de la poalele schemei, homosexualii, si orice e in minoritate.

Pana ajungem sa punem minoritatea la conducere; dup-aia, normal, schimbam regula jocului.

Ca sa fiu consistent, schimb si eu regula jocului: inchid comentariile, na!

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

Comments are closed.