Hotzia la modul teoretic

May 6, 2009 · Bagat la Diverse 

Teoretic, hotzul neprins e negustor cinstit, asa merge vorba. Asta… teoretic vorbind.
Practic insa, treaba sta altfel: esti prins? Faci pe prostu’…

teoretic1

Nu merge asa?
Incepi sa injuri.

teoretic2

Nici asa nu functioneaza?
Eeee… atunci o bagam pe aia cu “Si tu furi, bah!”

teoretic3

La sfarsit, daca nu si nu… anunti refacerea saitului si mai bagi o reclama la Guglea.
Sa fie masa bogata, nu?

teoretic4

Si Dragos care vorbea de GSP…
Incep sa cred ca Buddha are dreptate. Plosnitele nu tratezi cu binisoru’, ci cu Verde de Paris.
Povestea la Raluxa.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

11 Comentarii to “Hotzia la modul teoretic”

 1. Mos Califar on May 6th, 2009 9:15 am

  Teoria ca teoria da' practica ne omoara. Mare scofala ca fura astia in online cand se fura pe fatza in presa scrisa, tv, etc, etc, etc. Ce dreaq bre, traim in Romania

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on May 6th, 2009 9:23 am

  Aaaa... asa care vaz'ica? Pai... te spun lui Zoso! :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Andrei B on May 6th, 2009 9:24 am

  Macar daca ar fi invatat sa minta.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Cum s? contribui la nchiderea unui site | raluxa's blog on May 6th, 2009 9:29 am

  [...] Blegoo » Hotzia la modul teoretic says: May 6, 2009 at 8:48 am [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Bleau on May 6th, 2009 3:57 pm

  Mai, e nasol cand te gandesti ca tot sistemul educational merge exact pe copiat si plagiat. Daca in facultati si in scoli se face si se 'cultiva' cultura copierii, atunci nu ma mir ca majoritatea fac asa ceva. Si pe termen lung nu prea castiga mare lucru. mai devreme sau mai tarziu tot e prins...sau nu...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Stiinta Azi on May 7th, 2009 1:21 am

  Sunt Adrian Buzatu, fondatorul si coordonatorul Stiinta Azi si ma bucur sa vad ca acest caz de furt este un punct de plecare pentru discutii despre proprietatea intelectuala pe mai multe bloguri din Romania. Va multumim pentru sustinere si opinie.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. Dojo on May 7th, 2009 2:46 am

  Teoreticul ala e clar ca in viata lui nu si-a rupt nasul scriind un articol de la el putere sau facand o traducere din engleza si tastand pana il apuca orbirea, ca tot se leaga de faza asta. In momentul in care ar munci cu adevarat pentru continutul sau iti garantez ca ar face o criza mai mare decat am facut noi astialalti, fraierii de la care desteptii ca el fura continut.

  Din pacate gazdoiul lui este de 2 lei, pentru ca situl trebuia de mult suspendat. Google ar trebui sa primeasca un raport, sper ca Adrian Buzatu sa prinda ideea. RUPE-I Adriane, sa vedem cum merge treaba pe situl minune cand google nu il mai indexeaza si contul adsense e suspendat. Pentru ca daca la noi unii cred ca legea e cu intorsaturi, la "gogu" lucrurile sunt clare.

  Sunt scarbita de atitudinea respectivului. Ca si creator de teme sau continut de la care se fura periodic (elemente de design sau skin intreg, ori articole), stiu ce frustrant este sa scrii ceva sau sa pui la punct un design si sa ti se ia munca de "buna".

  Dupa cum ii explicam unui pusti de 14 ani de mi-a furat acum 2 ani un skin unicat cu totul, "codul e liber la folosit. Elementele, literele, cifrele. Combinatiile care dau insa designul meu sau continutul meu nu. Ca asa pun si eu toata literatura pe un site si is curioasa in cat timp imi rup gatul editurile ca imi bat joc de munca lor?

  Halal atitudine.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 8. Stiinta Azi reporne?te ?i tinde spre Stiinta Azi 2.0 on May 8th, 2009 12:18 am

  [...] la AlexDumitru.eu-"False probleme", de la CurcubeuSiPastile.Blogspot.com, cu deja 7 comentarii-"Hotzia la modul teoretic", de la Blegoo.com, cu deja 7 comentarii. La aproape toate aceste bloguri au ripostat si cei de la Teoretic.com, de [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 9. Stiinta Azi on May 8th, 2009 2:08 am

  Multumim mult pentru sustinere, pentru sfaturi, pentru generarea dezbaterii despre furtul intelectual. Datorita voua si altor bloguri ca si voi, am prins energie si vom relua proiectul Stiinta Azi. Mai multe detalii aici.

  www.StiintaAzi.ro/restart

  Avem nevoie de ajutor pe directiile webdesign, articole, promovare, gasire sponsori. Va invitam sa adaugati Stiinta Azi si la dvs pe blog la blogroll.

  Cu respect,
  Echipa Stiinta Azi

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 10. Blegoo on May 8th, 2009 2:56 pm

  @Andrei B: Ca sa minti eficient, trebuie sa fi original, trebuie sa flexezi muschiul cerebral. Asta asa... teoretic vorbind.... :)
  @Stiinta Azi: Adrian, cu placere, oricand. Ne bucuram ca te-ai decis sa menti saitul. Asa cum spune si Dojo si Buddha si altii, exista metode de a combate marlania.
  @Dojo, eu zic ca ai putea scrie un articol pe tema asta, ceva care sa ramana de referinta, ceva la care sa dam link in cazuri similare pe viitor. Calificata esti, slava domnului. :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 11. Stiinta Azi on May 11th, 2009 2:20 am

  Nu am relansat bine siteul, caci nesimtitii de la blogul Teoretic au preluat iarasi un articol de la noi. Un articol mai vechi, este drept. Dar l-au preluat intreg, mult mai mult decat cele 500 de caractere, au pus sursa, dar nici macar nu au pus link.

  Ce oameni!

  http://blog.teoretic.com/2009/.....-pamantul/

  Asadar, hai sa combatem marlania! O lista a rusinii publicata la noi pe site si poate si pe alte siteuri? Ei au scos AdSense si deci nu stiu cat de mult i-ar afecta ca i-am pari noi la Google.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)