Sa colectam selectiv

May 7, 2009 · Bagat la Romania 

Spune Cristian Manafu. Eu cred ca ce spune el face sens. Vine un moment la care chiar te saturi de ambalaje risipite peste tot. Incepe sa te zgarie pe ochi. Cam cum ma zgarie pe mine “romgleza” in societate.

Asadar, luati aminte colea.

N-o sa curatam cocina asta… pardon, Romania vreau sa zic – peste noapte – da’ nici daca stam cu mana-n san nu rezolvam.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

5 Comentarii to “Sa colectam selectiv”

 1. Whitewolf on May 8th, 2009 10:10 am

  Am mai spus-o pe un blog, o repet si aici
  Serios !? :) )
  Si-apoi, cati dintre cei de mai sus se vor duce la hypermarket si vor cumpara cu toata veselia diverse chestii ambalate la pet, folie de plastic, punga and so on ? Ca, deh, nu exista altele
  Chiar crezi ca umbland la efecte si continuand sa ingnoram cauza se va rezolva ceva ?

  Asta neinsemnand ca ar fi rea initiativa sau ca am ceva impotriva oamenilor care vor sa respire intr-o natura mai curata. Doar ca nu cred in chestiile care implica in adunarea mai multor romani in acelasi loc; mai devreme sau mai tarziu incep sa se certe pe shefie

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. artistu on May 8th, 2009 10:52 am

  Ba eu nu pot decat sa ii urez BAFTA lui Cristi si o sa am duc sa scriu si eu autoritatilor de pe pagina respectiva. Insa cred ca asa o durere de bashcheti e la ei acolo, ceva de speriat! ;)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Blegoo on May 8th, 2009 2:42 pm

  @Whitewolf: Nu cred ca Manafu vrea sa fie sef de gramada de gunoaie. Banuiesc (din ce a scris la el pe gloaba) ca pur si simplu s-a saturat de mizeria de peste tot (cam cum m-am saturat eu de romgleza) si a zis ca sa ia o atitudine.
  In sine, normal ca nimeni n-are nimica contra chestiei in sine.
  Eu cred ca daca se vrea sa se rezolve ceva, atunci nu se poate rezolva decat la nivel guvernamental: TREBUIE sa pui un pretz oarecare pe fiecare ambalaj in sine, cam cum fac americanii cu dozele de aluminiu. Normal, asta implica un departament intreg, la nivel de minister si alea. Centre de colectare, etc. Deci, cam cum zici tu...
  N-ai cum sa nu cumperi ceva care sa nu genereze gunoi in ziua de azi.
  Poti insa sa faci ceva cu gunoiul, cred eu.

  @artistu: Bai... nu stiu. Posibil sa trebuiasca mai multe incercari de genul asta pana se porneste/rezolva ceva. Cum i-am zis si lui WW, daca statul roman pune un pretz oarecare pe fiecare pet gol, si ofera bani la centre de colectare, rezolvam 2 chestii: multi tigani o sa aibe de lucru, si GeoAtreides n-o sa mai umble brambura prin padure adunand gunoaiele. :)
  Ce facem cu peturile colectate insa... e alta treaba. :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. artistu on May 8th, 2009 3:24 pm

  Daca statul roman face asta ii fac altar si ma inchin la el de 2 ori pe saptamana!
  P.S. Stai tu linistit ca daca statul va da 2 lei pentru un PET, tiganii nu vor veni sa le adune din padure. Asa ca si eu si Geo si alrtii iubitori de munti si paduri vom avea activitate si pe mai departe! ;)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Blegoo on May 8th, 2009 4:34 pm

  @artistu: O sa va umpleti de bani.... :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)