Masini Serioase

February 21, 2011 · Bagat la Blegisme 

Formula zero.


D-aici.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

5 Comentarii to “Masini Serioase”

 1. drcraciun on February 21st, 2011 11:17 pm

  Hai, ca m-ai distrat la faza asta ! Ba chiar am ras de cateva ori, nu doar o data !

  Intai, am ras cand am vazut poza, pe urma am vrut sa raspund "LOL !" si am primit mesajul "your comment is too short". Bineinteles, dupa acest mesaj parca adresat direct mie, cel care scrie posturi interminabile, am ras din nou.

  De atat ras si placere, am uitat insa sa citesc tot articolul, deci trebuie sa ma duc din nou sa ma izbesc de jucarii ca sa vad daca scrie si ceva interesant de comentat despre in articolul respectiv.

  Dar se stie deja si cum e cu Playboy-ul, se citeste pentru articole, nu ? Deci ma duc din nou sa ma sacrific uitandu-ma la poza, ca sa am apoi de comentat ceva si despre articolul respectiv.

  LOL ! N-am mai ras de mult asa de ceva veme. De cateva zile incoace ma cam luasem in serios prea rau.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on February 21st, 2011 11:59 pm

  Ei, mă bucur că te-ai distrat. Articolele d-acolo sunt mai degrabă tehnice, nu sunt sigur că o să te amuze. Ocazional, există și articole politice, chestie care poate te interesează, fiindcă reprezintă un punct de vedere neortodox american.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. holliday on February 24th, 2011 8:55 pm

  umor negru...hmmm

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. drcraciun on February 24th, 2011 10:40 pm

  Mi-a trecut orice gand negru pentru ca azi am luat nota 10 la oral !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. drcraciun on February 24th, 2011 10:43 pm

  Numai ca de cand nu a maischimbat Blegoo subiectul in ultimele zile eu mai mult pe "de ce?" m-am jucat, tot de-acolo mi-am mai gasit un partid sa-l linkez la blogul meu, deci per total a fost foarte OK.

  Desi in continuare eu tot as prefera sa vorbim si noi despre politica externa ca eu de cand cu examenul asta m-am cam saturat de stat in casa toata ziua si am interes din ce in ce mai mare catre exterior (dar asa, sunt eu, se stie deja cam peste tot, nestatornic).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)