Basescu, Isarescu, Voiculescu

March 10, 2011 · Bagat la Blegisme, Romania 

Cum ar veni… trei crai dă la răsărit.
Economia Mioritică, precum un balon cu aer călduț, se ridică la nivele aeriene.
Nivel de elicopter, zic.

Veniți în România… să investiți!
Da’ vizionați treaba mai dă sus, mai dân aer… că la nivel terestru cam pute, cam vă pierdeți portofelele.

Veniți cu elicopteru’.

Mișto asta… cu investiția din elicopter!
Ca și aia cu “ne lipsesc antrepenorii”.

Mie îmi sună a investiții aeriene… unde dai banii și nu-i mai vezi… că se pierd prin aer.
Salut cu această ocazie, obrăznicia și imbecilismu’ clasei politice românești – care reflectă ea societatea – și crede că restu’ lumii este proști ei, dă felul lor.

Veniți, băh, investiți aici… că noi nu suntem în stare să face drumuri;
Veniți, investiți… că voi aveți bani și noi n-avem.
Cum adică… ce garanții dăm?
Ete pula garanții, aicea avem școală dă dans și bune maniere, nu se dă cu garanție…

Nu vreți?
Eh… las’că am mai țepuit noi și înainte… proști vestici se găsește!
Ieșiți cu portofelu’… io-te ce dealuri și munți mișto avem noi!

(vă rugăm, 100 de euro pentru poze… că e țărișoara noastră, nu a voastră… hai, bagă 50, că te cunosc)

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

5 Comentarii to “Basescu, Isarescu, Voiculescu”

 1. drcaraciun on March 11th, 2011 11:43 pm

  Deoarece intrebarea ta mi-a dat de gandit, am facut si eu un survey al guvernului norvegian si al partidelor norvegiene, am descoperit ca este un guvern exact ca un harem (ca numai femei sunt in el)condus de un emir handsome care este seful partidului muncitorilor care are trandafir si in Norvegia. Poltica norvegiana chiar ca mi se pare acum ca 1001 de Nopti ! Si fiindca a inceput sa imi placa atat de mult m-am decis sa ma pregatesc cat mai serios, vorbind intr-un ton nestrident dar all-inclusive cae sa le plac tuturor categoriilor sociale posibile, sa imi dezvolt si eu o data un partid al meu personal in Norvegia, numit Partidul romantic, avand bineinteles si fantezia de putere nemaipomenita de a deveni intr-o buna zi chiar dictatorul Norvegiei....Eu inca de pe acum am inceput sa ma pregatesc pentru acest destin inevitabil pentru mine. Te rog sa nu mai spui la nimeni ce conspiratie periculoasa urzesc eu aici ascuns in coltul de sud-vest al Norvegiei ca un adevarat mole plantat in societatea norvegiana (mai rau ca rusii aia spioni-cartite pe care i-a prins in america).

  Eu i-am spus si lui moshe si mordechai (zionistii mei conspirationisti preferati) ce bine ar fi sa formez eu o colaborare cu un Kapital venit tocmai din Timisoara ca sa deschidem aici in orasul meu un bar numit in mod conspirativ Banatul.

  In curand orasul meu va deveni mai tare decat Casablanca ! Vor veni spioni din toate colturile lumii ca sa urzim impreuna rasturnarea ordinii sociale din Norvegia si viitoarea instalare a dictaturii Partidului meu Romantic...si chiar ca va fi o adevarata conspiratie zionista si cu spioni cartite.

  Plus ca am incercat eu sa racolez chiar azi un englez de pe un forum de expatriati ca sa vedem daca putem sa-l facem sa-si tradeze tara lui in favoarea conspiratiei noastre (ca stim cu totii de la LeCarre incoace ca englezii au tendinte din astea de spioni comunisti care-si tradeaza tara lor, deci sunt mai usor de racolat decat italienii care sunt totusi neseriosi si nu se poate conta pe ei.)

  Mie conspiratiile aste in baruri cu spioni imi plac foarte mult. si abia am inceput...va urma...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. WhiteWolf on March 12th, 2011 11:34 am

  Asta-i realitatea. Mai zmecher ca al nostru nu-i nici unu' :D
  In rest,zau, mi se pare multa frasuiala pentru nimic
  Cu arabi sau fara arabi, cu elicoptere au ba, cine dracu sa fie interesat de investitii intr-o locatie unde codul fiscal se schimba mai des ca o pereche de izmene ? Cum dracu sa zici ca ai, in conditiile astea, predictibilitate, sau vreo speranta de planuri pentru perioade medii sau lungi ?
  Zau, te stiam om serios :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. drcaraciun on March 12th, 2011 6:04 pm

  Dupa cumpoate bine observa toat lumea, ei m-am decis sa actionez in mod contraintuitiv (ca asa fac si spionii sau iluzionistii adevarati,sau scriitorii de tip Mireca Cartarescu, ca sa confuzeze pe toat lume, sa arunce in jur cu cat mai mult fum, etc.) si deci eu m-am decis ca in loc sa indemn norvegienii sa se duca sa faca investitii in Romania, dimpotriva sa ii ademenesc si as ii indemn pe romani 9pe cat mai multi cu capital desigur) sa vina sa investeasca aici in Norvegia si mai ales va recomand zona noastra de sud-vest si din mai multe motive, ca sa vediti ca pot si eu sa gandesc logic dpdv economic international:

  1. clima este foarte blnda
  2. populatia l;ocala este inalt educata, peste 30 % austudii superioare
  3. limba engleza este vorbita larga de mai toti
  4. exista multi arabi, americani, englezi, polonezi, balcanici, turci, africani, asiatici, si chiar si italieni (astia din urma asa mai mult pentru distractie ca in rest sunt hoti) in zona, deci sunt obisnuiti cu influx de straini, plus in ultimii cativa ani avemn si tigani vara, deci este intr-adevar o zona toleranta si multi-culturala si multi-etnica foarte propice investitorilor din cat mai muklte tari; numai franceziinu stiu ce au ca nu orea le plac epe aici, vin, se uita in nur, se plictises repede si pleaca. Asta trebuie sa o mai studiez, eu personal am dat niste baloane de sondaje de spre acesat pe forumul de exptai unde am inceput sa capat o prezenta mai activa, unde insa nu vreu sa ies prea mult in evidenta , deoarec eu tiotusi sunt intersat de spoionaj economic si trebuie sa ma mentin mai in umbra, dar totrusi sa ii manipulez pe tioti sa vina catre mine si imlicit sa creasca si intersul pentru relatiile economice cu romanii investitir; eu sunt deci ca un fel de eminenta cenusie
  5. am inecout deja sa fac propaganda culturala si turistica, in fioecare zi invat pe cate cineva ce este Romania,

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Blegoo on March 13th, 2011 1:47 am

  @drcraciun: Bre... cică nu e bine să internețezi când ai luat ceva la bord, fie legale, fie ilegale.
  Zic și io...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. drcaraciun on March 13th, 2011 12:27 pm

  Nu luasem nimic la bord (nu obisnuiesc, zau) dar eram si eu mai catranit din cauza banarii de pe blogul lui Vlad venita chiar dupa rejectul de la D, deci...incercam si eu sa ma refugiez in niste fantezii, dintre care cele mai placute mie sunt cele formate din fragmente din filme si carti despre spioni si diplomati si politica externa !

  Dar sa stii ca pana si scriitorul meu preferat din Timisoara care este de obicei nonsalant si indiferent fata de ce mai comentez eu pe blogul lui (lucru care pe mine ma multumeste) a scris pe acolo (intr-un PS nr. 3 re. un post de-al meu de pe blogul lui, deci iti dai seama ce tare l-oi fi afectat daca a pus si 3 PS- uri ! )ca am inceputr sa il cam "freak out " !

  M-am decis insa, de atunci, sa ma corijez singur (ca tot am eu tendinte masochiste, in fara de cele exhibitioniste si narcisiste deja diagnosticate de multi experti credibili profesionisti de pe alte bloguri).

  LOL ! Numai tu, pe blogul tau, imi dai posibilitatea asta de a rade tare in timp ce comentez (de obicei la altii ori incerc sa fiu sobru si serios ori chiar plang de-a dreptul !)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)