Banc

March 13, 2011 · Bagat la Blegisme, Romania 

Subject: Cum te refuza româncele – pe zone:

Ardelencele: Mă, iubi, mă, nu vreau acum. Nu te supăra pe mine, da’ io zic s-o lăsăm pe mâine … că mă simt așa de moleșită, așa lenioasă. Bine, iubi? Hai, mă, promit că în uichend stau și io mai mult și poate ne uităm la un film.

Oltencele: ‘Tuţi apraşteul tău azi înca, păi ce futai iți trebuie mă ție acum? Păi tu nu văzuși că fusăi 9 ore la muncă, bă trântorule? Și făcui ciorba, și am adunat de prin casă după voi. Mama voastră de trântori. Niciun futai în seara asta, n-am nici o scârbă de chef. Lasă-mă-n pace! Arză-te-ar focu’ de bărbat bun la nimic. Auzi, mă, la el, io-s caldă în gură de atâta muncă și lui îi trebuie să se suie pe mine.

Moldovencele: Mă, știi ce?!! Pi minie nu mă mai duci cu zăhărelul ca ultima oara, când ai zîs că dacă-ț pun fofo pi gură, bați și tu covoarele alea. Deci pi minie să mă leși în pace. Sau, eventual, dacă-mi dai bani de coafor, poate îți arăt o ţîţă și te duci să te rezolvi la baie. M-am săturat așa: când bei, urli la mine, când ești treaz, vrei să-mi bagi păpușoiul în chisăliță.

Maramureșencele: Bărbate, nu vreau nimic cu tine in astă seară. Lasă că vedem mâine sau poate la sfârșitul săptămânii. Du-te dacă ți-e foame că am făcut șnițele, salată boeuf, supă, chiftele și ardei copți. Hai, nu mai insista, că nu facem nimic. Chiar nu am dispozița necesară. Du-te și mănâncă dacă vrei, că deja e târziu.

Dobrogencele: Bine, hai s-o facem. Dar dă-mi și tu bluza asta jos, știi că nu-mi place cu ea pe mine. Iară ai șosetele-n picioare? Ești perfect convins că aici nu ești la curve, da? Păi serios. Auzi, hai s-o lăsăm pe altadată. Și mai învață și tu ce e ăla preludiu, că m-am săturat să mă umezesc la comandă.

Muntencele: Auzi, sincer, io-mi bag picioarele. Bă, obsedatule, dar tu chiar nu te-ai săturat așa, de tine? Toată ziua îți trebuie gaură, parcă ești pe alcaline. Păi mai termină, că deja mă scoți din sărite, gen. Io cre’ că-i zic la mă-ta că nu pot să stau cu un obsedat sexual, că așa ceva nu se mai poate. Ce te faci dacă-s plecată?

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

2 Comentarii to “Banc”

 1. drcaraciun on March 13th, 2011 12:40 pm

  Ce mult mi-ar fi placut si mie sa fi avut o experienta asa de vasta pe zone interne si internationale astfel sa imi pot prezenta propriile mele pareri aici ! Asa, pot poate sa incerc doar pe 2 profesii din Bucuresti si doar 1 international:
  a) economistii: nu zic nimic, doar lasa evidenta in mod cat mai vizibil si clar pe masa cu poze intime facute cu altii (eventual si contul lor din banca sau credt-card statement ca sa fie toate tranzactiile debit si credit cat mai clere re. ce si cu cine au cheltuit in ultima luna);
  b) inginerii: plang si se prefac ca regreta, dar argumenteaz matematic ca totusi trebuie sa schimbe proiectul ca si-au dat seama ca au gresit structural la primul, si nu sepoate sa puna in pericol vieti de oamni, deci sunt obligati sa plece imediat la serviciu, etc.
  c) italienii: din veseli si flecari si laudarosi devin brusc laconici, ca sa se vada clar cat sunt de seriosi, si scriu mesaje scurte gen :"nu virgula multumesc", la care totusi, deoarece sunt mai romantici din fire, ataseaza o poza, asa ca sa fie "de amintire" !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. holliday on March 13th, 2011 11:26 pm

  haa, eu cu dobrogencele nu am experienta, dar in rest da, comic, dar adevarat.

  prea tare blegoole!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)