Casey Heynes

March 23, 2011 · Bagat la Diverse 

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

8 Comentarii to “Casey Heynes”

 1. drcraciun on March 23rd, 2011 6:25 pm

  Recomandari pt. casey H. plus parintii lui (ca e minor si au si ei raspundere):

  1. consult endocrinologic pediatric de urgenta pt a cerceta glanda suprarenala, apoi, in ordine de probabilitate, glanda pituitara, apoi, desi nu prea cred, totusi, consult genetic medical

  2. consult de un psihiatru specializat oficial in psihiatria copilului si adolescentului pt ca a avut idei suicidare acum un an in plus fat de ce ar avea in mod natural, PTSD (deci trebuie investigat dac are si tulburare afectiva in plus fta de PTSD)

  3. punerea experientei lui pe youtube i-a facut bine lui (confirmat si de catre el) plus e educativ si de suport pt. altii, deci nu o sa zic ca a fost exploatat de mass-media, desi trebuie sa fie atenti ca prea mult exposure la media bimbardment strica la oricine, deci sa ii limiteze un pic accesul la Face-book, doar 1/2 oram max 1 ora /zi. Compararea cu Hulk e OK (ca am vazut ca scris atunci jos pe video-ul ala ca "expertii" nu sunt de acord cu asta, dar pt. el la varsta lui e OK)

  4.trebuie vazut un pic la ce stadiu e suoer-ego-ul lui=constiinta acum, deoarece au zis ca el a fost bullied de ani dezile deci daca a fost bullied de dinainte de 8 ani, este posibil sa-i fi cauzat un pic la dezvoltatrea super ego-ului=constyiinta ca nu vream sa avem cascaval svaiter la super ego ca atunci riscam sa devenim si noi un pic cam criminali mai tarziu in viata, desi in cazul lui NU este cazul sa te sperii prea mult despre asta, deoarece am remarca ca a fost in stare sa arate o umbar de vinovatie (desi un pic mai mica decat m-as fi asteptat in mod normal) cand a vorbit despre eveniment

  5. trebuie masurat si IQ-ul ,deci o sa-i trebuiasca si un psiholog sa-l evalueze

  6. recomanadri orientative de cariera ulterioara: law enforcement daca e insanatosit dpdv fizic, adica politist prin excelenta, poate chiar sidetectiv, in functie de IQ

  7. recomanadri de de-stress pt, toata familia: muzica cu sora mai mare la chitara este cel mai misto, picnic la iarba verde in familie

  Cam atat de urgenta pt. acum, mai sunt si altele mai tarziu in functie de cum mai evolueaz si ce zic endocrinologul si psihiatrul de copii (aia sunt cei mai importanti la faza asta, exact in pordinea mentionata de mine, dar nu asteptati prea mult pt. psihiatru, ac e si ala important dica cazua de simptomele mentionate).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Tanase Florin on March 24th, 2011 9:40 pm

  Buna ziua!

  M-ar interesa sa cumpar un articol pe blogul dumneavoastra. Va fi asemanator (nu identic) cu acesta: http://lavinnia.info/pariuri-x.....numarul-1/

  Articolul trebuie sa contina 4 linkuri si va fi scris de mine, pentru ca sa nu mai pierdeti dumneavoastra timpul cu redactarea lui.

  Daca sunteti interesat va astept cu un mail la adresa florin_tanase@ymail.com cu pretul pentru care a-ti fi dispus sa puneti articolul pe blogul/siteul dumneavoastra si adresa blogului.

  Data limita pana la care sunt interesat sa cumpar articole este 31 martie 2011.

  O zi buna!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Blegoo on March 25th, 2011 3:43 pm

  @Florin Tanase: Regret, blogul nu este comercial - deci nu am cum să onorez cererea.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. drcraciun on March 26th, 2011 6:48 am

  @F(inancial)T(imes)(stiam eu ca astia sunt seriosi):

  Pe bune, va rog eu, FT, sa ne suneti si noua cam cat costa cuvantul din proverbe sau zicale, ca la poezii stiu deja ca nu are decat cum sa fie decat prea scump, plus conteaza ordinea in propozitie, iar la proza o fi "dirt-cheap", sau chiar mai putin decat "a dime a dozen", dar stiu ca si la norvegieni conteaza ordinea in propozitie, plus ca la toti "the pen is mightier than the sword", si pentru ca e cu samurai AKA Tom the Cruiser AKA Alain Delon-tanar AKA Always-and-forever Al Pacino, eu chiar ca sunt interesat si sa manufacturez cat mai multe pt. vanzare, dar si sa cumpar cat mai multe, mai ales antice, dar si moderne, mai ales naive, pt. colectie.

  Va ROG as imi luati cererae cat mai in serios si sa ne spunei macar un pret estimativ, daca doriti chiar si numai aluziv (adica doar ne spuneti cam cat e actiunea cotata la firma de publicitate dvs. favorita, sau la o editura luata total la intamplare, cum ar fi "Cartea pentru toti").

  Sa stiti la modul cel mai serios ca eu nu va rog asta pentru ca as fi eu speculant din fire sau ca as fi interesat de speculatii, sau, Doamne fereste, mai rau, deoarece as fi eu vreun gambler (pai eu nici macar thrill-seeler nu sunt, darami-te gambler !).

  Eu chiar ca vreau sa-mi deschid un partid politica care sa reprezinte interesul tuturor scriitorilor de literatura erotica (serioasa) din lume, mai ales in principal cea cu stil clasic romantic, si am asa niste idei frumoase si oneste si etice si interesante despre aceasta poltical venture (chiar ca uite nu stiu cum s-ar traduce mai bine cuvantul "venture" pe romaneste, ca este cuvantul ala care are de a face cu nevoia de "seed-capital", precis stiti dvs. ce vreau sa zic).

  Va rog, va rog frumos de tot, luati-ma si pe mine o dat in serios. Ce, oamenii obisnuiti care nu au diplome de ASE nu au voie si ei sa scrie articole pt. Financial Times, sau macar sa puna intrebari la editor sub rubrica aia a dvs. atat de interesanta numita Best of Lex in care editorul ne scrie noua despre ideile sale, dar noi se pare ca nu avem oportubnitatea sa facem si noi comentarii acolo sau sa punem la randul nostru intrebari editorului, tot on topic, bvineinteles, tot in legatura cu ideile sale ?

  Va rog eu, orice v-ati decide sa faceti, sa ma luati sau nu in serios, macar sa-i transmiteti editorului dvs. aceste mesaje foarte foarte serioase de la mine:

  Mr. Casey, I admire you very much as editor of one of the world's most respected news papers, and I want to assure you that what I wrote above in my post about the Casey Hines case shoul in no way be construed as a hint that I would try somehow to make about your own propensity for certain sadistic and frankly bullying behavior towards me (and I assune towards other partners of yours) when we engage in bondage play, but we will alll still like to proceed with our mass-action lawsuit aginst you, because we cannot find excuses for your callousness and cynicism, when you do not answer our calls and our letters !

  Signed,
  a disappointed masochistic troverdig (credible) Fidel reader

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. drcraciun on March 26th, 2011 6:50 am

  P.S. document supporting my assertions:

  http://www.ft.com/lex/best

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. drcraciun on March 26th, 2011 7:05 am

  P.P.S. Eu personal nici nu mai am cuvinte, asa de cu gura cascata am ramas cand am citit ineptiile scrise mai sus de catre chiar Mr. John Casey, Lex publisher !

  (aside): Lascaris, my new juridical consultant, do you think mr. John Casey could sue me for libel for hinting out-right about his sexual preferances (because I know that in regards to my critical opinion about the content of his written opinion written for us all readers to peruse he can't do a damn thing) ? So, please, I am just talking about the S&M allusion question, can he or cannot he sue me for libel and/or distress ?

  Thsi is VERY important for me to know, because I am planning to write a new post on my blog describing in detail some of the habits of my fellow phgysicians from other specialties, and some semtences may contain some appreciations based on my own personal experiences while engage in personal relationships with them, and I assume some of them might feel downright offended or even scared thinking that their wives may find out about some of these propensities, and , worse, about the fact that they to, in spite of touting their horns all over the place about their hetero-sexual orientation, they have, in fact engaged (with great pleasure, I may add) in some homo-sexual experiences from time to (financial) time.

  -----------------------------------

  (You can all see how angry I am, yes, I am very angry at both Mr. John Casey, mostly because I don't agree with what he wrote above about the Australian miners, NOT because he doesn't answer MY letters and phonbe calls towards HIM, and also MOSTLY ANGRY at my COLLEAGUE physicians from Romania, whom I will be sad in fact to label, and I assure you this IS NOT a libel, but it is the plain and straightforward truth, that the greatest homophobes in Romania are, unfortunately, my own colleagus, whose porofession is my own, whom I admire for their professional qualities, and these are Romania's PHYSICIANS= medical doctors of all specialties, including General Practice, both civilian and military.)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. Blegoo on March 26th, 2011 4:33 pm

  @drcraciun: Frate... tu cu cine te cerți aici? :) ...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 8. drcraciun on March 26th, 2011 10:36 pm

  Cu ministrul sanatatii din Romania ! (ca vreau sa-i fur postul)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)