Blegu’

March 26, 2011 · Bagat la Blegisme 

Esența acestui glob e cuprinsă în desenul de mai jos:

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

6 Comentarii to “Blegu’”

 1. drcraciun on March 26th, 2011 10:42 pm

  Dar tu Blegoo, pe unde mai latri zilele astea, ca mie mi-e uneori dor de tine sa te mai vad si eu asa social si prin alte locuri, nu numai aici la firma, la gazeta de perete.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Câștigă o invitație/bilet tombolă la Târgul de Turism al României | R.R on March 27th, 2011 11:03 pm

  [...] Blegoo [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. WhiteWolf on March 28th, 2011 2:13 pm

  Shed cuminte si astept sa vad si imagini cu indragosteala inevitabila varstei a doua :P
  Si nu la relatiile intre om si GMC ma refer

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. drcraciun on March 30th, 2011 9:46 pm

  Blegoo, sa stii tu ceva, in ultima 1/2 ora de cand m-am jucat eu aici la tine pe blog sub Libia, mi-a venit mie o idee atat de frumoasa si atat de poetntial UTILA, Blegoo, UTILA pt. oameni reali, pt. pacienti, care nu s-a prea cercetat sau folosit pana acum prea des, ca am verificat preliminar, desi trebuie sa mai cercetez mult mai serios despre asta sa vad ce s-a mai scris si cum s-a folosit poate in istorie in timpul WW I si WW II pentru a trata shell shock-ul la soldati (aia cu PTSD cum ii zicea la vremea aia).

  Blegoo..sa stii ca eu pana nu demult chiar imi bateam joc de aia care spuneau ca "creativitatea se poate dezvolta" ca eu o tineam sus si tare ca este genetic inascuta si ori o ai in cantitatea pe care o ai ori n-o ai, dar sa stii ca am simtit eu acum pe pielea mea ca intr-adevar au dreptate aia care au spus ca jocul la copii intr-adevar dezvolta creativitatea, ESTE ADEVARAT.

  Bine , stiam cu totii ca JOCUL este job-ul principal al unui copil, toti trebuie sa se joace, dar asa concret concret nu prea credeam eu ca ajuta la dezvoltarea creativitatii direct, decat poate in sens fff periferic ff larg inteles, dar AM GRESIT. Trebuie sa mai invat despre asta ca sa pot sa opinez coerent fata de mine cat de cat chestia asta. Dar sa stii ca TU iar mi-ai dat intr-un fel apa la moara.

  Ala mic, RaulG, Doru, ala ma forteaza sa fac research serios ca sa pot sa-i raspund la unele intrebari pe care si le pune el pe blogul lui,zau ca Micul Print si le pune, eu nu am mai vazut asa ceva f. des in real life, daramite pe bloguri.Dar pana la urma si research-ul pe care-l fac fortat de el ca sa-i raspund ceva la unele din intrebarile poe care si le pune el, imi este util mie, si daca nu punea el intrebarea eu atunci nu mai aflam chestiile astea utile.

  Deci este chiar posibil ca unele bloguri sa aiba chiar valoare educativa. Problema este bineinteles CUM sa le pui in evidenta tocmai pe alea, asa frumos clasificate sa le stie toate lumea, bloguri bune pt. educatie, bloguri bune pt. dezvoltarea creativitatii, etc. sau depinde si de individ poate, ce poate EL, individul sa isi extraga din diverse surse, nu stiu ce sa zic, oare a scris cineva undeva despre asta re. bloguri plus dezvoltare peronala de oameni (nu doar pt. blogerul respectiv, dar potenatial util si pt., alti oameni, ASTA ma intereseaza pe mine, cum sa folosesc cat mai simplu si cat mai eficient in mod util pt. altii (pacientii) ce invat eu ?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Blegoo on March 30th, 2011 9:57 pm

  Uochei... creativitatea nu-i neapărat talent din naștere.
  Pe de altă parte... dacă ești tâmpit, degeaba te joci tu cu cuburile... ori cu Lego®...
  Poate pentru tine, ca meserie, poate fi util ca tratament; da' nu te aștepta să ai pacienți cu premiu' Nobil ăla... pentru creativitate, zic. :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. drcraciun on March 30th, 2011 11:17 pm

  Nu ma gandeam sa ii ajut pe pacientii mei sa isi dezvolte ei creativitatea, asta nici nu e un tel specific pt. psihioatrie, noi doar tratam boli, patilogii, nu dam coaching pt. selv-improvement, eu ma refeream la imbunatatirea creativitatii MELE ca sa devin eu mai bun sa imi largesc panoplia/armamentariul de posibile interventii, ca sa am de unde alege cat mai rafinat si mai specific posibil exact ideal custom-tailored pt. fiecare pacient in parte, ca asta este idealul de tratament in psihiatrie sa ii dai fiecaruia tratamentul care i se potriveste kui, care functioneaza optim pt. cazul lui individual !!!

  Eu la asta ma gandeam, imi dezvolt eu paleta, am mai multe variante de unde sa aleg, mai rafinat, mai caz-specific, mai optim, din ce in ce mai bun pt. ei, fata de ei, etc. Chiar charriots of fire, Blegoo.

  Multumesc.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)