Romanii in Strainatate

April 5, 2011 · Bagat la Romania Extraterestra 

Azi… Dorel Marcu:

Să nu-l uităm pă Emil

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

8 Comentarii to “Romanii in Strainatate”

 1. drcraciun on April 6th, 2011 5:22 am

  Si astia un fel de tradatori si ei, dar sunt minori, nu cred ca merita post separat decat daca sunt legati si mai ales VIZIBIL si PROEMINENT insotiti in continutul aceluiasi articul/post de alte personaje POZITIVE faimoase, doar nu vrei sa glorifici pe cine NU trebuie, mai ales fata de tineri, nu/ikke sant ?

  Exemplu CONCRET despre cazul Matasareanu, in loc sa pui mutra psihopatului acolo (deci, hello, SI cu tine publicatirol alalalt vorbesc, nu numai cu Blegoo, ca tu ai fost mai RAU decat Blegoo la faza asta, Blegoo a dat doar un link, dar tu ai dat FILM, cretinule, nu stii ca vin si copii de 14 ani pe net ? !), puteai si tu sa alegi pe unul din aceste personaje despre care vorbeste wikipedia (EXEMPLU de jurnalism, inteles in sens larg de comunicare cu publicul, ETIC) aici:

  "The year following the shootout, 19 officers of the LAPD received the departmental Medal of Valor for their actions,[31] and met President Bill Clinton." sau

  " Seven months after the incident, the Department of Defense gave 600 surplus M16s to the LAPD, which were issued to each patrol sergeant; other cities, such as Miami, also moved to supply patrol officers, not just SWAT teams, with heavier firepower. LAPD patrol vehicles now carry AR-15s as standard issue, with bullet-resistant Kevlar plating in their doors as well."

  Macar o poza de masina de politie LAPD puteai sa adaugi si tu aici intr-un LINK macar, daca nu direct sub psihopatul ala (valabil SI pt Blegoo si pt. publicistul alalalt, pe care nu o sa aflu cum il cheama niciodata deaorece nu poti, tu Blegoo, sa-ti dai seama ce SOC am avut eu cand am dat click pe inofensivul nume Emil (care la mine este asociat cu faimosul personaj din cartea "Emil si detectivii") si am dat de mutra lui ala) !

  Uite aici link la Emil SI la autorul care l-a inventat, ca sa vedeti si voi ca exista si oameni buni care se gandesc la Emili buni, ca de aia rai ARE cine sa aiba grija.

  http://en.wikipedia.org/wiki/E.....Detectives

  http://en.wikipedia.org/wiki/Erich_K%C3%A4stner

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. drcraciun on April 6th, 2011 5:27 am

  OK, sorry ca i-am zis "cretin" la ala care a publicat clipul cu mutra lui Matasareanu care mi-a dat mie soc nervos cand am dat click pe Emil, dar, desi retractez aici, in sufletul meu, TOT o sa-l mai injur de cateva ori, desi STIU ca e free speech, etc.

  Uite poza cu desen facut de o mana de om(ulet) cu o masina de politie ca sa ne mai revenim cu totii un pic:

  http://t2.gstatic.com/images?q.....CuPIKXzeJ5

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. drcraciun on April 6th, 2011 5:35 am

  OK, sorry ca i-am zis "cretin" publicistului aluilalt, ca STIU ca e free speech si etc., dar sa stii ca in sufletul meu TOT l-am mai injurat de cateva ori dupa ce am dat click pe Emil ala.

  Uite aici poza la un desen adevarat facut de o mana de om(ulet) adevarat cu o masina de politie:

  http://t2.gstatic.com/images?q.....CuPIKXzeJ5

  PLUS un link catre alte carti frumoase pe care eu le-am citit-o cam in acelasi timp cand am citit si Emil si detectivii:

  http://viatalatara.wordpress.c.....laria-mea/

  Aia mai marisori de 16 ani, cititi-l pe Apollinaire, ca sa uitati de uratii aia de mai sus, uite va dau o poezie acrisa de el numita Tiganul:

  The Gypsy
  (Alcools: La tzigane)

  The gypsy knew in advance
  Our two lives star-crossed by night

  We said farewell to her and then

  from that deep well Hope began

  Love heavy a performing bear

  Danced upright when we wanted

  And the blue bird lost his plumes

  And the beggars lost their Ave

  We knew quite well that we were damned

  But hope of love in the street

  Made us think hand in hand

  Of what the Gypsy did foresee

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. we on April 7th, 2011 1:31 am

  am vazut toata faza la teveu - live, ca a durat ceva. a fost urat de tot.
  blegule, fii fair, da-o-n ma'sa. a sangerat ca un animal pe caldaram pana a murit. si politaii mai dadeau cu piciorul in el sa vada daca mai misca.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. drcraciun on April 7th, 2011 8:12 am

  Buey, WE, ca esti inclus la "buey" la faza asta, ce daca, buey , WE, ce plangi tu de mila criminalilor violenti psihopati, buey, de orice nationalitate ar fi ei, ca DE AIA EXISTA POLITIE pe lume, buey, sa-ti apere tie fundul si lui nevasta-ta si copiilor tai, cand e nevoie, buey, iar daca mai tipa cineve in mod NEJUSTIFICAT in zilele noastre, aplicabil la SUA si EUROPA, "Police brutality !", hai ca sunteti redusi mintali si cretini de-a dreptul, V-O ZIC EU, ALA, EXHIBITORU' (NU "exhibitionistu'" cum m-ati crezut voi, cei inca analfabeti in limba voastra proprie materna, ca va faceti de ras tara si profesorii vostri pe unde va aflati acum si la faza asta de simpla exprimare de si alegere de cuvinte, 'buey repetentilor cu adevarat), Io, iubitorul universal si totodata general de pace si liniste sufleteasca la toata populatia civila, mai ales cand e vorba de copii si parinti, din Europa geografica si America De Nord, in momentul asta (ca despre astea stiu eu mai mult, desi nu exclud si altele a priori), care MERITA sa fie aparata de psihopatii violenti fizic, agresivi si agresori, si criminali, si de infractorii ordinari, printre care, DESI NU NUMAI, bineinteles, se mai afla si Romani cateodata. Dar NU GLORIFICATI PSIHOPATII, asta e mesajul de baza care trebuie raspandit DPDV ETIC UMAN UNIVERSAL, ca le face rau mai ales la tineret, buey, aia, voi, imbatranitilor/degeneratilor prematur masculi, INDIFERENT de orientare si preferinte politice sau sexuale, ca DE AIA SUNTETI MASCULI, BUEY, DE AIA aveti Y-ul introdus acolo special pt. voi de concubinii oficiali legali D-zeu+ mama natura !

  De la cannabis vi se trage degenerarea asta, buey, v-o zic eu, MEDICU' ! (NU DOCTORU' buey, ca eu nu am "doctorat" ca potentialii, desi nu probabilii, in zilele noastre, in aceeasi arie geografica mai sus mentionata mengele-i !)

  Deci, tineti minte legile roboticii 101 introduse de mine, E.U. Asimov, in public, mai ales prima:

  1. SAY NO TO DRUGS (inclusiv cannabis, NU se includ alea recomandate pe reteta de medici) !

  2. ALWAYS WEAR PROTECTION (inclusiv kevlaru', casca de cap la moto si biciclete, centura de siguranta la toti mereu la auto, condomul mereu, cu exceptia acnd vrei constient sa-tio reproduci specia, preferabil, desi nu obligatoriu, cu persoana de alegere prima constienta si dupa minimum 6 luni de relatie stabila, si cu max. 3 luni in urma testare la ambii de STD/BTS) !

  3. IT IS FORBIDDEN TO COMMIT SUICIDE (ca asa zic eu, care am putere sa ve bag la lock-up cand mi se nazare mie din cauza asta, plus ca asa mai zic si religiosii si moralistii, mai zic si majoritatea filozofilor, desi NU E DOMENIUL LOR de studiu si decizie, si aveti mari suspiciuni fata de aia preferential interesati de Nietschze) (PLUS, Kevorkian a fost condamnat legal la inchisoare, cu proces legal etic si juridic corect desfasurat in SUA) !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. drcraciun on April 7th, 2011 8:22 am

  Sorry de typo important la semnatura=identificare=identitate, NU este E punct U punct Asimov, adica NU "E.U. Asimov", ci corect ESTE "EU Asimov"(fara puncte, EU= EGO plus SUPEREGO de constiinta= Politia individului personala dezvoltata in mod normnal la tioti cf. stadiile Kohlberg) Asimov, deci total si pe deplin si CONSTIENT si RESPONSABIL si ETIC (ca asa imi place mie plus ca am slabiciune fata de Randy, Cohen, Eticistu' de la NYTimes !)

  De ce am pus gresit punctele ? A fost un lapsus adevarat mintal, ca ma gandeam eu la un altcineva din trecutul meu personal, iubitor si aparator de genul meu, cu initialele alea, dar NU are NICI legatura NICI semnificatie NICI valoare informativa pt. publicul larg cine e sau a fost ala, nici macar de barfa, si NU are NICI legatura cu E.U./U.E., gramada politica statala, care nu include Norvegia si Elvetia.

  Si mesajul meu de sus NU e in principal politic (desi este un pic si asa, recunosc, si tine de politica mea personala si profesionala), este in principal ETIC si INFORMATIV catre populatia generala.)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. drcraciun on April 7th, 2011 8:37 am

  Reclama (dedicata lui Hermes adevaratu', stie el cine e ala, nu ca i-am spuys eu, dar pt. ca se stie pe sine mai bine deact mine si deact tine si decat voi toti vorbitorii de limba romana materna, buey, ganditi-va la mamele voastre si la fetele voastre personale cand e vorba de comentat activitati efectuate > 999,999% + corect si etic MEREU de Politia din Europa si America de Nord, si nu numai ! nu va intereseaza pe voi cine e Hermes):

  Vreti procurori misto si interesanti ?

  Veniti la mine pe blog la Scrisoarea pt. A.E. si D.A. !

  Vreti etica si politica si religia mea si inclinatiile mele fata de filozofia stiintifico-fantastica ?

  Incercati sa descifrati Scrisoarea catre Niobe, desi va zic ca nu e gata si inca ordonata, plus CA la femeile civile nu se aplica comanda/ordinul direct de "Mars !" (eu nu cred despre femei ca sunt bitches NICIODATA si NICI NU LE ZIC ASA NICIODATA, NICI IN GAND, DECAT am zis o data lui Tina Fey IN GLUMA, dar ea ma intelege la faza asata ca era zis in contextul ala in limba ei personala.)

  Restul nu e prea important in momentul asta, referitor la topicul asta.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 8. drcraciun on April 7th, 2011 8:47 am

  Pentru gay si avocati, de relaxare si umor, vedeti inceputul de la Arta de a face cadouri, linkurile, desi nu e gata inca, doar asa ca sa rasuflati si voi usurati dupa paruiala de aici, daca va vine vreo anxietate. Nu e obligatoriu desigur sa cititi de la mine de pe blog, nu este in principal pentru voi, nu vi-o luati in cap, ca eu nu fac nici politica gay, nici reclama special pt. gay in acest moment, si nici nu prea cred ca o sa vina momentul ala prea curand, ca eu am cu totul alte interese si preocupari in acest moment de cariera si totusi nu mai am nici 12 ani.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)