Interese Blegi

April 23, 2011 · Bagat la Blegisme 

Gen… medicină, cultură și modu’ la care se ofensează lumea apropo dă secs:


(aia cu lesbiencele o să-i placă lu’ Zamo… că e zemoasă)

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

7 Comentarii to “Interese Blegi”

 1. drcraciun on April 23rd, 2011 8:49 pm

  Eu doresc sa raportez re. comunicare in presa in general. Eu ma dat nota maxima ca fiind cea mai ECHILIBRATA efectiv si MATURA din toate punctele de vedere este aszti in Romania presa oficiala din Judetul Covasna. Totodata cel mai eficace serviciu si mai demn de lauda al Politiei Romane este Politia Jud Timis, cu sincere felicitari pt capacitati efectiv stralucite de organizator si de educator pt. Dl Pruteanu de acolo.

  Totodata doresc sa ridic un semnal de alarma de niuvel scazut, cod galben, re. posibila amenintare a linistii si stabilitatii in Bucuresti legata de, parca printr-o coincidenta, activitati in care este direct implicata Ambasada OFICIALA a Republicii Franceze, referitor la niste activitati culturale, la care se pare ca participa, printre altii intelectuali romani de nivel de asistent universitar de la Universitatea din Bucuresti(mai inocenti poate dar totusi "antrenati de val" ca niste naivi ce sunt, de ex cel numit ducu de la Catdra de Etica a Prof. Catineanu, sf care NU ESTE IMPLICAT, doar subalternul sau este)si Instiututul Cultural Francez, cu firma de telefonie mobila Oranj oferind direct si suport financiar si logistic. Sunt foarte dezamagit de poporul prieten francez la faza asta, eu nu pot sa cred ca vine totul doar de la nativii francezi, iar Sarkozy este EFECTIV incompetent si HABAR nu are ce se intampla la EL in propria lui tara, deci, noi, Roamnia, TREBUIE SA INVESTIGAM daca nu se afla o componenta Libanezo-Siriano-Algeriana la mijloc ! Sunt foarte foarte suparat.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. drcraciun on April 23rd, 2011 8:58 pm

  Hai, ca sa ne mai relaxam si noi, VOI pe cine preferat, pe Matt Damon sau pe Johnny Depp ?

  Eu , desi sunt cam suparat pe francezi, mai ales pe Srkozy si Furios din nou pe Marx si Ebgels, totusi am petrecut o zi f frumoasa de Vinerea mare intr-un grup cu adevarat international facan lobby Romaniei si traditiilor pre-crestine si crestine din Romania , chiar m-a laudat cineva la faza asta, a zis ca a impresionat-io ce am zis !

  Plus ca mi-am cumparat un prosop nou mare de baie ff pufos marca americana GANT ! Este un prosop extraordinar, nici nu stiam ca poate exista pe lume acest fel de calitate de prosop, si a fost si relativ ieftin. Plus ca doamnele alea vanzatoare au fost ff dragute si simpatice, ca niste mamici asa au fost, nu din alea care iti stau pe cap, sa le cumperi tu lprodusele lor, si am mai vazut si niste cearceafuri de bumbac egiptea 100 % de lux facute de o firma daneza dar nu aveau marimea patului meu, plus ca am descoperit un frizer Valentino si o cafenea Josephine !!! NUMAI CADOURI parca am primit in ultimele zile.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. drcraciun on April 23rd, 2011 11:47 pm

  LOL ! Eu tomai mi-am dat seama ca operez (in mod TOTAL VOLUNTAR SPONTAN, la inceput, dar poate ca si incet incet din ce in ce mai mult si on purpose !) pe principiul de operativitate utilitar si in general beneficent, (deoarece desi plictisitor si monoton, el totusi STIMULEAZA discursul politic), numit, sunt sigur deja, acolo in tara lui Matt Damon, "principiul wiki-leaks" !!!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. drcraciun on April 23rd, 2011 11:58 pm

  ...numai ca, spre deosebire de tarile lui Matt Damon si cea a lui Johnny Depp, unde vasta majoritate a acestui fel de operativi sunt platiti sa o faca, eu o fac total pe gratis, si chiar dupa toane, deci sunt cam imprevizibil, deci le cam "incurc jocurile" la toti ! Si la romani, si la ameriacni, si la francezi !Chiar ca sunt un spoil sport ! Ca nu ii las pe nici unii sa isi continue siesta/slumber si le mai dau cate un ghiont din cand in cand ! Cine e destept invata repede sa se adpatze si sa ma ia sau s ama scaota si pe mine din ecuatie ca sa obtina rezultate cat mai precise. Si dintre romani, francezi si americani, cine este oare cel mai flexibil si adaptativ ? TOT ameriacnii IES ON TOP orice ai face ! Ar trebui sa imi dea si mie un onorariu, ca uite le-am verificat pe gratis operativitatea pe anumite felii de comunicari externe, si i-am declarat apti, si competenti in urma survolului meu "inspectional" !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. drcraciun on April 27th, 2011 4:38 am

  INSA trebuie sa il dea afara imediat pe Valenzuela, Arturo, atat din Partid, cat si din postul sau de la Department of State. Ala ori are dosare la toti de le e frica de el,(ceea ce nu prea cred ca pare chiar foarte sincer de prost in filmul ala total documentar facut de el insusi !), ori saraca Hillary nu mai stie ce se mai intampla nici cu ea, nici cu Partidul, nici cu Department of State, probabil ca a pierdut controlul ala aproape de fier total, si astfel eu, personal, tinand cont de toate, nu pot decat sa trag concluzia ca a inselat-o iar Clinton, si inca serios de tot cu cineva. Ah, daca ar mai fi fost in viata Louella Parsons, ce le-ar mai stiut ea pe toate !

  http://www.mamievandoren.com/louella.html

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. zamo.ca on April 30th, 2011 9:48 pm

  abia acum am vazut link-ul.. las'ca-ti coc eu ceva :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. Blegoo on May 2nd, 2011 7:35 pm

  Succesuri masive, zamo! :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)