Amintiri

May 11, 2011 · Bagat la Blegisme, Romania 

Blogul meu preferat de amintiri e “Dulceată de cireșe albe și amare”.
Dar am descoperit un alt tezaur de amintiri:

Nu-i un blog, da’ e scris fix pe gustul meu.
Citat:

“…cu ipoteze pe care Sina, cu diplomatie, in cursul scandalului, nici nu le nega nici nu le confirma.

Conflictul a ajuns la apogeu intr-o seara fierbinte de August, cand Nicu, usor baut si mai furios ca niciodata, deindata ce a intrat pe usa a inceput s-o ia la palme pe Sina acuzand-o ca aflase de la un pusti cu care lucra la fabrica ca ea il initiase in tainele vietii.

Coana Sina care considera ca aceste episoade erau fapte de caritate si munca pro bono era total indignata de aceasta atitudine si l-a invitat sa-i paraseasca pe loc apartamentul impreuna cu posesiile lui personale.
Simtindu-se inselat si insultat Nicu si-a pierdut complet uzul ratiunii si apucand un cutit de bucatarie si manat de intentii asasine, a inceput sa o
alerge prin casa pe madam Axenia.
Coana Sina panicata, dar mai agila ca el, nefiind sub influenta alcolului, a ajuns prima la usa si a coborat scarile in goana strigind in gura mare: -Ajutor, sariti! Ma omoara! in timp ce alerga cat putea de repede spre fundul Genevei.

Strigatele ei de alarma erau superflue, doarece toti vecinii erau deja instalati la ferestre si balcoane, unii chiar cu binocluri de teatru la ochi, urmarind desfasurarea dramei.
Imbracata numai intr-un furou vaporos si fara pantofi in picioare, coana Sina alerga cat o tineau puterile cu Nicu pe urmele ei, tinand ridicat in mana un cutit cu lama lata de otel care sclipea sinistru in bataia lunii…”

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

Comments are closed.