Sfarsitul Lumii

May 22, 2011 · Bagat la Blegisme 

Ceva de duminică seara, zic.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

15 Comentarii to “Sfarsitul Lumii”

 1. roamsk on May 24th, 2011 8:40 pm

  Astia nu sunt artisti de tip "Nostradamus", sunt doar "hangers on politici" (se tin si ei calare de coada cometei, ca sa le creasca si lor ratingul), dar sunt buni deci sunt OK, doar ca nu sunt Extraordinari, gen deschizator de drumuri (dupa parerea mea, nu e IMHO, e doar parerea mea neutra). Ar fi bun video de cantat pe un ecran la centrele de recrutare de personal US Military si MApN.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. roamsk on May 24th, 2011 8:43 pm

  @Blegoo: nu-ti fie teama sau sa ai ezitari sa contactezi direct MApN cu propunere de video pt ajutor de recrutare 9sigur ca trebuie sa obtii si acordul aluia care a facut clipul video si a trupei de cantareti si instrumentisti. Vrajeste-i si tu: zi-le ca e pt. o cauza buna, ca MApn e sarac nu are bani de cheltuit pe promo, dar ca ar face si ei o fapta buna daca ar da dreptrurile de folosire la MApN si US Military, si pe urma da-le video-ul gratis fie la MApN fie la US Mil. fie la ambii, la cine vrei tu.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Blegoo on May 25th, 2011 6:46 pm

  "... video de cantat pe un ecran la centrele de recrutare..."
  Se practică deja de mult timp.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. roamsk on May 25th, 2011 9:53 pm

  Pai da. Tocmai asta ziceam si eu, poate cine stie poate chiar iti faci niste relatii reale de business cu intendenta (both ways, adica importi Eugenii pt US Mil si exporti stiu eu ce minuni de la K-mart pt MApn). Eu sa stii ca in sensul asta l-am sfatuit deja de mai multa vreme pe Hristea de la sectia Operativa din blogrollul meu, cand a postat videoclipul cu Steaua, ca m-a pufnit rasul cand am vazut cine comenta acolo, "Stejarul", "Fagul", etc ! De atunci eu nu ma pot decide daca sunt "Mesteacanul" sau cum naiba sa ma cheme si pe mine !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. roamsk on May 26th, 2011 3:17 am

  Pana una alta, vad ca EU ti-am facut deja reclama la o firma care are contract cu US State Department, ForeSeeSolutions (poate si relatii cu US Dept of Defense); le-am trimis un e-mail si voiam sa le trimit clipul asta, asa ca le-am dat linkul exact de la blogul tau, nu separat de pe youtube (cum voiam la inceput).

  Hai, Blegoo, te rog eu, fa si tu un contact cu cineva d epe site-ul MApN si zi-le, "uite va trebuie acest video sa il folositi la recrutare de personal ? Ca ma gandesc la voi si la copii aia din tarile alea de departe de care le e dor parintilor lor de ei; si stiu ca daca ei pleaca sa vina acasa, o sa mai aveti nevoie de altii sa ii inlocuiasca."

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. roamsk on May 26th, 2011 3:24 am

  P.S. @Blegoo: nu TREBUIE sa te simti obligat sa faci ce te rog eu sau sa folosesti acele cuvinte pe care le-am folosit eu. Pana una alta o sa dau eu link de la tine la MApnN. Dar e OK daca si altii le dau linkuri ajutatoare, mai ales pt. Dl. Mihail-Vasile Ozunu, Secretar de Stat MApN pt relatia cu Parlamentul, informare publica si cresterea caliatii vietii personalului, dar si pt. Gen.-maior dr. Stefan Danila, Seful statului Major general, pt. ridicare de moral la amandoi...ca STIU CA LE E GREU, plus primul e mai in varsta, mai aproape de pensionare, poate are si probleme de sanatate, este bine daca vede ca si cineva din Diaspora se gandeste la ei...ca in ziare nu le prea mai pasa dupa ce trece ceva vreme.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. roamsk on May 26th, 2011 4:04 am

  Hai ca l-am trimis pe email la MApN la secretariat si la presa MApN.

  Tu (voi) vedeti ce faceti cu Intendenta, cu Eugeniile + chocolate chip & macadamia cookies mai ales.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 8. Blegoo on May 26th, 2011 12:48 pm

  Roamsk, eu n-am pile la minister... :(

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 9. roamsk on May 29th, 2011 2:28 am

  NU ITI TREBUIE PILE. DOAR SA CONSTRUIESTI O RELATIE. Mai inatai cu recrutarea, apoi cu dept. de imbunatatire a vietii personalului, si pe urma poti sa incerci si sales pitch-ul. Eu o sa incerc sa comunic despre chiar biscuitul "Eugenia" poate si cu Intendenta de la cateva baze militare cu ajutorul lui Jonathan, partenerul meu de afaceri (ca el e US Navy). Important e sa gasesti direct PERSOANA care e raspunzatoare de semnarea contractului de aprovizionare si efectarea comenzii. E simplu. Eu stiu asta de la tata. Desi pe mine nu m-a interesat asa ceva pana acum... acum ma intereseaza DOAR pt situatii care au potential de WIN-WIN Rep. RO- USA pe parteneriat business privat cu instit. Guvernamentale. Eu am inceput sa am nevoie de bani deoarece deja sunt dator la Boss-ul lui Jonathan cu ceva capital de initiere de business, deci macar banii aia trebuie sa ii dau inapoi, dupa aia CHIAR CA MA LAS DE business ca NU IMI PLACE si nu ma pricep. Dar daca ESTE O SANSA de a face ceva si tu si ORICINE care are o idee buna, CHIAR DACA NU ARE PILE, DE CE NU ?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 10. roamsk on June 4th, 2011 11:46 pm

  INCA O DATA, Blegoo, trebuie sa iti transmit "MULTUMESC." Nici nu stiu exact cum sa-ti explic de ce, dar efectiv tu esti ca un fel de muza inspiratoare pt. mine, ca ti-am zis ca nu am nici cea mai mica creativitate, si azi, uite ca am vizitat Diacritica, plecand de la tine de pe blog si avea acolo postat un Concurs de Documentare de pe Discovery pe care poti vota.

  http://diacritica.wordpress.co.....discovery/

  Si eu am votat si eu si m-am gandit mult si bine pe cine sa votez si cred ca acest proces de gandire la randul lui mi-a dat alte idei. Si totul a plecat de la tine. O sa te pun si in blorollul celui de-al doilea blog al meu, care e mai mult in engleza si se vrea ceva mai rafinat diplomatic decat BUFARR-ul.

  Uite cum am inceput eu sa pierd vremea cu bloguri in loc sa invat sa castig ceva bani sau macar sa ii alerg pe aia care mi-i datoreaza, inclusiv acum si DIACRITICA, ca doar i-am facut RECLAMA pomening despre ea ! Pe tine, insa, Blegoo, nu cred ca o sa te facturez niciodata, deoarece cred ca am efectiv o "relatie speciala" cu tine asa de "muza inspiratoare" care esti tu pt. mine uneori si totodata cred ca si mentor intr-un fel. Ca eu de mentori chiar ca am fost orfan pe multe domenii. Uite ca in ceea ce priveste blog-atul totusi, te consider mentor asa ca o sa te pun in blogroll. Iar pe Raul Ghiran il consider inca VP (vice-pres. "virtual" potential dar neactualizat, din pacate, pe sistem American ! LOL ! Ceva gen saracul John Edwards, cum a fost el pt. Kerry. Ce soarta intr-adevar ! Citeam un articol despre el pe npr DOT org in care viata lui profesionala era comparata cu o adevarta tragedie Americana http://www.npr.org/blogs/itsal.....an-tragedy )

  Cred ca daca il pun si pe el in blogroll-ul la blogul nou o sa il poreclesc "John Edwards-ul Romaniei" ! Pe tine nu o sa te poreclesc decat daca VREI tu, altfel te las asa cum esti ca mie mi se pare f. misto "BLEGOO". Si mi se potriveste si mie si in ipostaza celui de-al doilea blog al meu care e 555blue, ca stii ce e "goo", e ca un fel de mazgaleala lipicioasa. Si e ca si cum un copil dislexic incerca sa se joace cu ea si in loc sa scrie BLUE GOO, greseste si scrie BLE GOO !

  LOL ! HAI ca esti culmea ! Ma faci sa devin si POETIC acum !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 11. roamsk on June 4th, 2011 11:48 pm

  P.S. Ghici pe cine am votat eu la concursul ala de documentare de pe Discovery ?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 12. Blegoo on June 5th, 2011 1:26 am

  @roamsk: Pe Tașa.
  :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 13. roamsk on June 26th, 2011 10:20 am

  Cine e Tasa ? Eu am votat pe Cemortan, nu mai tin minte numele filmului, era un proiect parca istoric.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 14. roamsk on June 26th, 2011 10:37 am

  Hai va sa zic aici, a propos de "Sfarsitul lumii", despre care va anunt oficial, ca Operator Wiki-leaks pe zona noua de influenta geo-strategica de Nord-Vest, (cf. impartirii lumii nu numai pe Est/Vest, cum a fost propus de Dept. de Stat SUA, sau pe Nord/Sud, cum a fost propus de ONU, ci pe SFERTURI de portocala, cum a fost propus intr-o conversatie recenta survenita chiar inaintea izbucnirii Afacerii DGAS-K intre D-nii Paul D.W. si Robert M.G., ascultata si transcrisa de catre Dl. Oliver L.N., cu acordul D-nilor John S.M, Leon E.P., si James R.C.):

  deci, Sfarsitul lumii s-a amanat oficial de la anul initial propus 2012, Era noastra, la cel putin 2057, Era noastra.

  P.S.Cine este dezamagit de aceste dezvaluiri si are de gand sa isi faca rau siesi sau altora doar bazat pe aceste dezamagiri, va rog sunati la 112, in Europa, (zona de influenta Nord-Est), sau 911, in America de Nord, (zona de influenta Nord-Vest). Cei din zonele de influenta Sud-Est si Sud-Vest, cautati si voi numarul local de urgenta al Politiei, ca sa stiti macar dinainte pe cine sa sunati daca va simtiti ultra dezamagiti de ceva sau cineva si aveti de gand sa va faceti rau dvs. insiva sau altora doar din cauza de dezamagiri personale/profesionale.

  P.P.S. Regatul Danemarcei apartine Nord-Vestului, datorita Groenlandei, iar Antarctica va apartine Nord-Estului din motive de necesitate finaciare si de political correctness, inclusiv anumite relatii speciale de lunga durata pe care le avem cu Majestatea Sa, Regina Elizabeta II.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 15. Lebăda on June 26th, 2011 11:18 am

  @roamsk: Tașa sau Tasha este o colega de pe un forum de medicinisti (in ultimul timp sunt din ce in ce mai multi "intrusi" acolo, inclusiv Blegoo)

  eu pe ea am votat-o.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)