Electoralul

June 7, 2011 · Bagat la Romania 

În buna tradiție mioritică, furgăsesc și io ceva, pe care o să-l intitulez pompos “GUEST-POST”.
Corect ar fi “furt-post”… da’ cine stă să umble la detalii…
Fără alte bălării introductive, vă ofer:

ELECTORALUL

Nu, e Electoralul. Habar nu am de ce îi zice aşa, dar aşa îi zice. La un moment dat, acum vreo 15-20 de ani, când hălăduiam prin zone rele, cineva mi-a făcut cadou Electoralul, care era o bucată lungă de juma de metru de cablu de cupru cu diametrul de vreo 3 cm, îmbrăcat în cauciuc. Era flexibil şi foarte greu. Eficacitate venea din propria greutate. Era remarcabil de eficace pe căţei (fără legătură cu tine Blegoo). Se lua vreunul de mine (pe atunci era jale cu maidanezii), sau vreo haită, administram 2-3 Electorale şi se potoleau răcnind chelalau. De 4 ori l-am încercat pe oameni, strict în legitimă apărare, ultima dată fiind într-a unşpea, când am fost atacat de nişte cocalari.
Electoralul.
Mi s-a spus (nu ştiu sigur), că ai o senzaţie de parcă o vacă ţi-a tras un pumn.

Electoralul.

(Vlad S. – 6 iunie, 2011)

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

5 Comentarii to “Electoralul”

 1. roamsk on June 29th, 2011 2:29 am

  Electoralul asta e instrument sadic de adevarata "tortura" pt. bietele animale ! LOL ! Eu l-as pune pe ultimul loc cand e vorba de utilitatea folosirii unor astfel de instrumente din astea plesnitoare sau contondente corective. Pe locul 2 as pune bulanul, care este folosit si de catre Politia Norvegiana, (desi dansii il folosesc in mod legal numai impotriva oamenilor, nu si a propriilor caini lupi din dotare, sau a celorlalti cani de pe strada), iar pe primul loc, preferat mie, este Taser-ul !

  Disclaimer: mai ales ca acum pe 3 iulie vor avea loc alegeri generale istorice in Tailanda, doresc sa clarific: rog cititorii s anu inteleaga gresit ca eu as recomanda cumva ca Politia vreunei tari sa incerce sa influenteze rezultate electorale reale prin folosirea nejudicioasa sau ilegala a acestor instrumente de aparare. Politia are doar sarcina de a mentine ordinea publica pentru buna desfasurare a procesului electoral.

  P.S. cine vrea sa citeasca asa mai pe ocolite si despre proximele alegeri din Tailanda si sa vada si niste videoclipuri turistice despre acesta frumoasa tara, uite am scris eu aici:

  http://555blue.wordpress.com/2.....-hardtalk/

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Nimeni nu-i iubeşte pe biciclişti | Dulce Mahala on August 12th, 2011 12:22 pm

  [...] Blegoo says: 12/08/2011 at 12:56 pm Dacă vrei să fii iubit… folosește Electoralul, nu? http://www.blegoo.com/2011/06/07/electoralul/ :) răspunde cu @  |  citează [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. roamsk on August 14th, 2011 9:44 pm

  @ Blog "Dulce Mahala": imi datorati suma de GBP 250 pt. spot check de verificare a securitatii site-ului dvs. la care am obtinut acces prin poarta lasata deschisa aici pe blogul lui Blegoo, si pe care vi-am semnalat-o imediat. Vad ca, dupa ce v-am semnalat eu aceasta deficienta, ati luat masuri corecte de reparare.

  Nu accept cash, carti de credit sau Paypal. Accep doar cec bancar provenit de la urmatoarele banci:

  * BCR
  * Royal Bank of Scotland
  * Chase
  * Wells Fargo
  * Sumimoto Mitsui Banking Corporation
  * Shanghai Commercial Bank

  Puteti trimite cecul pe adresa:

  Tilhengerne av HMKG og Sir Nils Olav II
  (ACT støtte initiativ)
  426 Flybase Skvadron
  PSC 68, APO AE 09706

  Daca aveti plangeri sau reclamatii impotriva mea, puteti scrie pe adresa Inspectorului General imediat superior:

  501 CSW/IG
  Unit 501 Box 23
  APO AE 09470

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Blegoo on August 14th, 2011 11:44 pm

  @roamsk: lol

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Inventii Mioritice : Blegoo on September 23rd, 2011 9:03 pm

  [...] Electoralul și Generatorul. [...]

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)