Economia care este EA

June 23, 2011 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme 

Deci… bre:
(mi-e lene să reduc filmu’… las’că merge și așa, ce dreaq’)

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

8 Comentarii to “Economia care este EA”

 1. holliday on June 23rd, 2011 10:45 am

  aa, credeam doar ca vrei sa faci reclama la Bloomberg.
  nene blegoole, economia e plictisitoare rau.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Lebăda on June 23rd, 2011 10:42 pm

  probabil asa zic si economistii despre medicina...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. roamsk on June 26th, 2011 12:29 am

  @lebada et. all: eu nu am auzit pana acum pe nimeni spunand ca Medicina ca disciplina sau ca profesie ar fi plictisitoare. Oamenii sunt in general curiosi sa afle cum functioneaza corpul lor, si ce trebuie facut ca sa il "repare" daca se strica in vreun fel.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. roamsk on June 26th, 2011 12:36 am

  Uite, pro-benefit Diaspora SUA, dau aici copy-paste dintr-un e-mail mai vechi scris de mine cuiva de acolo. Cine stie, poate o sa ii fie folositor cuiva.

  "Mai ales ca STIU ca in SUA e FF greu sa gasesti un psihiatru de copii BUN de TOT...singurul sau singura (ca nu stiu daca e femeie sau barbat dupa nume) din SUA la care mi-as duce eu COPILUL MEU daca as avea nevoie, ar fi Dr. Kiki Chang de la San Francisco + unul Dr Steven Plizska, dar nu stiu unde e si ce face. ATAT stiu eu despre psihiatrii de copii din SUA. Ai VOIE sa spui aceste recomandari ORICUI VREI tu, ca sunt sincere, facute din inima, si NU SUNT aiurea, sunt bazate pe destula experienta profesionala si ceva ani, cel putin ultimii 4 ani, de citit ce au mai facut acesti oameni si de "vorbit", adica pe net sau e-mail, cu persoane care chiar ii cunosc si s-au tratat acolo, etc.

  Cancer in SUA: nr 1: Sloan Kettering in NYCity, nr 2 MD Anderson Cancer Center in Texas, Neurologie la Mayo SUA si Cleveland, OH, Medicina cardiovasculara adulti neinterventionala + chirurgie cardiaca COPII la Cleveland, OH, mai sunt cativa, Urologia e buna in Florida in general. Servicii de Recuperare-fizioterapie in Baltimore, MD. Cam astia ii stiu eu asa la prima mana, si ii stiu mai de mult, nu de acum, si prin urmarit-studiat PERSONAL independent. Pt psihiatrie adulti-de EVITAT Pittsburgh si Texas in general (minus Houston Baylor, care sunt FF buni), buni sunt si Atlanta, GA la psihiatrie adulti.

  Toate spitalele din Atlanta, GA si New Orleans, LA sunt BUNI la Medicina de Urgenta, New Orleans County si la Interne. Geropsihiatrie (demente Alzheimer: era unul in San Antonio TX, nu stiu daca mai lucreaza acolo, ca este prea bun poate s-a mutat la un centru mai mare, mai faimos, dar efectiv nu mai stiu cum il cheama, era asociat cu Spitalul Universitar de acolo, trebuie cautat pe net + mai e unul prin Berkeley, CA la spitalul Alta Bates, dar nu mai stiu cum il cheama, are si practica privata si e sef pe la psihiatrie + gero psihiatrie la Bay Psychiatric Associates, pe acolo, poate fi gasit pe net). Pt electrosoc : Max Fink sau unde a lucrat el in NY, + un elev de-al lui Dr. Fuller, cred, efectiv nu mai stiu cum il cheama precis, dar era la spitalul de VETERANI din San Antonio, TX si a scris chestii BUNE despre electrosoc care poate fi SALVATOR de VIATA la cei cu catatonie sau mai de la 45 de ani in sus cu DEPRESIE SEVERA MELANCOLICA, si idei suicidare. Psihiatrie adulti generala UCLA in Los Angeles, CA, locul 1, moderni ultima ora, abia pe locul 2 NY Presbyterian NY City + pe privat in NY City era Lennox Hill pt aia mai cu bani si cu pretentii, dar nu garantez la Lennox Hill calitatea de tratament la boli mai SEVERE psihiatrice. Nu mai stiu asa altceva SIGUR pe moment dar pt oamenii astia si spitalele astea mentionate de mine efectiv aproape ca as "baga mana in foc", desi sunt un FRICOS + superstitios , deci Doamne fereste sa fie nevoie la cineva de asa ceva sau de doctori in general, cand e vorba de chestii din astea !!!"

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Lebăda on June 26th, 2011 10:47 am

  @roamsk: curiosi da (mai ales ca au nevoie ca "ambalajul" sa tina "fara defecte" cat mai mult timp), asta nu inseamna ca ei considera medicina (per ansamblu) interesanta; ii intereseaza ce-i doare pe ei si cum sa scape de durerea aia.
  Pe mine ma intereseaza destul de mult cifrele cand e vorba de banet; asta nu inseamna ca economia mi se pare interesanta.
  In general, lucrurile pe care nu le intelegi sunt plictisitoare (zic eu!).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. roamsk on June 29th, 2011 1:48 am

  plictiseala = anger (manie/suparare neexprimata ca atare)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. web hosting on July 10th, 2011 1:59 pm

  :) ) am ras cu lacrimi la clipu asta

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 8. roamsk on July 11th, 2011 12:54 am

  Am remarcat ca d-na Lagarde a dat-o in limbaj de psihologie organizationala in primele ei declaratii din noul job, antropomorfizand IMF-ul dupa imaginea domniei sale, pe care si-o doreste, sunt sigur, la fel de "responsabila" si "relevanta".

  NU POT SA O SUFAR. Nu ma intrebati de ce ca nu stiu sa explic, in afara de faptul ca mie mi-a fost cam mereu groaza de femeile blonde/platinate de varsta mijlocie, mai ales alea tunse scurt si care prefera si taioare gri. Mi se par efectiv fasciste sadice care abia asteapta sa-mi dea cu batul peste degete, ca nu stiu sa economisesc banii si prefer sa-mi-i cheltui aiurea pe haine si pantofi de brand.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)