Inventii Mioritice

July 13, 2011 · Bagat la Blegisme 

Electoralul și Generatorul.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

5 Comentarii to “Inventii Mioritice”

 1. Lebăda on July 14th, 2011 11:45 pm

  sa nu uitam de mujdeiul de usturoi! :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. roamsk on July 15th, 2011 4:38 am

  De cate ori vin pe aici, mai gasesc un blog interesant de studiat (Generatorul) ! Nici acum nu l-am uitat pe Mihai cu Pompele ! http://pompeinstal.ro/pagini/index.php

  Am sa marturisesc ca de cate ori ma gandesc la M., (http://eucraciun.blogspot.com/2011/06/se-apropie-4th-of-july.html ), (care e de fapt specialist in niste tevi de gen conducte de petrol, nu de pompe), ma gandesc automat si la Mihai de la Pompe Instal Bucuresti, al carui site mi-a placut atat de mult cand a comentat el o data la tine pe blog, de m-am dus dupa aia tocmai la NATO JWC, intai sa le vad site-ul on-line, pe urma pe ala real, si asa l-am cunoscut si pe N...Nu degeaba am zis eu o data ca Blegoo e un site matrimonial tare de tot !

  BIG DISCLAIMER: M., ca initiala comuna, NU reprezinta nici un fel de conexiune intre acesti doi indivizi, Mihai de la Pompe Instal Bucuresti, si "Mikey", specialistul in tevi conducatoare de petrol de la multinationala cu reprezentanta in Norvegia de Vest, si, desi pe al doilea l-am poreclit eu tot Mikey, NU il cheama asa si are mai mult legatura cu Mickey Blue eyes decat cu Mihai cu Pompele din Bucuresti ! http://www.youtube.com/watch?v=me-kHhiIHsE )

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Phidas on July 16th, 2011 8:04 pm

  Lasa-i sa fiarba! :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. roamsk on July 20th, 2011 8:44 pm

  P.S. urgent, sa nu se creeze confuzii: M de la firma cu conductele de petrol NU are nici o legatura cu N de la NATO JWC, nici macar nu stiu unul de altul (ma rog...N stie de M, ca mi-a citit blogul ala unde povesteam cum l-am inselat cu M, dar de intalnit fata in fata nu s-au intalnit nici o data, desi trebuie sa precizez ca aproape s-au incrucisat pe data de 4 iulie a.c., cand au fost prezenti amandoi in aceeasi locatie, in aeroportul din Sola, (M plecand catre Marea Britanie cu Norwegian, iar N venind dinspre SUA via Amsterdam cu KLM-ul), dar la ore COMPLET diferite, deci niciodata impreuna in acelasi loc si in acelasi timp. In plus, ca sa nu existe nici un dubiu, si nici cea mai mica umbra de conflict de interese in legatura cu reputatia mea proprie, care am fost/sunt incurcat cu amndoi indivizii, eu chiar am cautat pe site-ul NATO-ACT daca exista vreo asociatie intre firma lui M si angajatorii lui N, si nu am gasit NIMIC. Plus FFCI (Framework For Collaborative Interaction) dezvoltat de NATO-ACT ofera cadrul etic potrivit lipsit de conflicte de interes majore pentru colaborarea in vederea dezvoltarii reciproce dintre NATO si sectorul industrial/academic intr-o maniera de exchange de informatii si de expertiza care NU este legata de procurement (de afaceri). Astfel incat si eu pot sa imi indeplinesc toate obligatiile atat fata de mine insumi cat si fata de reprezentantii tarilor aliate, M (GB) si N (US), in mod cat mai etic si lipsit de orice conflict de interese !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Blegoo on July 21st, 2011 4:06 pm

  Clar Șefule... nu e nici o confuzie, s-a înțeles din prima.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)