Ce mai fura romanul

July 18, 2011 · Bagat la Blegisme, Romania 

Capete de rachete.
Păi… nu?

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

2 Comentarii to “Ce mai fura romanul”

 1. roamsk on July 19th, 2011 7:30 pm

  Ah, ce bine ca nu m-am apucat inca sa fac lobby pentru expertiza comuna romano-bulgara pe probleme de securitate la care faceam aluzie intr-unul din comentariile mele politice sustinatoare de morala pentru cei inca dezamagiti ca nu am fost inca primiti in spatiul Schengen...ca daca ma aventuram asa cum promiteam pe acolo ca am sa o fac poate atunci cand voi fi mai pregatit imi stricam reputatia si credibilitatea globala pe care ma straduiesc sa mi le construiesc cu atata migalozitate.

  (Comentariul cu pricina se afla in Partea III a comentariului meu in IX parti de pe 18 iulie a.c. de aici http://costin-comba.blogspot.c.....ienna.html )

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. roamsk on July 19th, 2011 7:45 pm

  Ca sa clarific de ce simt ca as avea eu nevoie de mai multa credibilitate: nu este deoarece m-am hotarat brusc sa sustin candidatura d-lui Mircea Cartarescu la Premiul Nobel pt. Literatura, (deoarece orice ar zice norvegienii, eu il consider tot un scriitor regional fara mare valoare de universalitate), insa am de gand sa incerc la un moment dat, cand voi considera ca am atins un anumit nivel de experienta, poate pe la inceputul lui august de exemplu, sa incerc sa incep sa il reabilitez pe dl. Woody Allen in ochii francofonilor nemetropolitani, pe dl. Roman Polanski in ochii Guvernatorului Californiei, si pe substantivul Securitate in ochii lumii.

  Recunosc ca poate sunt preocupat de ambitii oarecum exagerate, insa mie nu imi place ca anumite cuvinte sa fie gresit explicate publicului general...chiar in legatura cu cuvantul "security" am remarcat, de exemplu, ca pe wikipedia franceza pagina dedicata lui contine explicatii referitoare la "safety", in timp ce pagina dedicata "safety" contine explicatii referitoare la "security". Nu mai vorbesc de procesele de constiinta pe care mi le fac ori de cate ori trebuie sa folosesc cuvantul substantiv comun "securitate" si ma gandesc ce suparati or sa fie unii care vor trage IAR concluzii gresite nu atat despre mine, cat despre acel cuvant extrem de folositor.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)