Poza

August 27, 2011 · Bagat la Blegisme 

Cică… Steve Jobs… AZI:

N-am idee dacă e pe bune ori nu.
D-aici.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

5 Comentarii to “Poza”

 1. Rudolph Aspirant on August 27th, 2011 4:38 am

  E pe bune. Cand s-a anuntat demisia in ziarele mai "serioase" a aparut o poza care arata ceva mai bine, dar tot se observa emacierea. Aici e doar in T-shirt si short deci se vede mai bine. Pai era deja cunoscut ca a fost tratat de cancer de pancreas acum vreo 2 ani, parca, dar atunci au zis ca tratamentul a avut "succes". Dupa cum arata...saracul...nu cred ca va mai trai prea mult timp. Nu e prea etic sa zici asta, ca de fapt NU ai de unde sa stii exact...dar eu zic ca e vorba de cateva luni.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on August 27th, 2011 11:41 am

  Pentru suport moral, iata o conferinta a lui Randy Pausch, profesor american de computer science si de interactiune om-computer, decedat in 2008 de cancer pancreatic, despre "Achieving your childhood dreams":

  http://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo

  http://en.wikipedia.org/wiki/Randy_Pausch

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. oana on August 30th, 2011 9:14 am

  pt diagnosticul pe care il are, arata normal. e un miracol ca de 2 ani traieste cu cancerul asta deoarece in maxim un an cei cu cancer pancreatic nu rezista. e cea mai chinuitoare forma de cancer, iar felul in care arata este ceva normal.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. @Rudolph on August 30th, 2011 9:23 am

  Cum sa fie poza asta pe bune? E un photoshop. TMZ.com e un site gen tabloid care traieste de pe urma fraierilor. Poza aia arata ca si cum ar fi fost facuta cu o shaorma de la dristor. Nu te-ai intrebat niciodata de ce toate pozele astea au o calitate foarte scazuta? E adevarat ca Steve Jobs a fost operat de 2 ori - o data de cancer pancreatic si a 2a oara pentru transplant de ficat, dar uite ca inca traieste. Moartea lui s-a anuntat de "n" ori. "cateva luni"... si 75 de luni tot "cateva luni" reprezinta. O sa afle tot globul cand o sa moara, pana atunci ar trebui sa incetam cu speculatiile.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Lebăda on September 2nd, 2011 12:18 am

  Tocmai vorbeam zilele trecute cu un prieten despre importanta gandirii pozitive in vindecarea bolilor, iar el zicea ca si in cancer poti face ceva ... i-am zis ca NU cred! eu n-am intalnit/n-am auzit oameni care au invins cancerul! (nu discutam de std 1 cand e curabil)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)