Hahaha

October 2, 2011 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme 

“…NEW YORK (Reuters) – Police reopened the Brooklyn Bridge on Saturday evening after about 400 anti-Wall Street protesters were arrested for blocking traffic lanes and attempting an unauthorized march across the span…”

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

10 Comentarii to “Hahaha”

 1. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 8:19 am

  LOL ! NYTimes zicea ca 500 au fost numai ARESTATI ieri pe pod, (plus vreo 200 mai devreme), deci asta inseamna ca au fost de CEL PUTIN 4 de ori mai multi oameni si asta stiind ca au arestat in mod agresiv. (In conditii de Romania, daca arestai 500, insemna ca au fost de vreo 10 ori mai multi demonstranti.)

  NYTimes zice totusi ca au fost doar 1500, dar parca nu-mi vine mie sa cred ca au scos atata politie incat sa poata aresta eficient 1 din 3 oameni ! Decat daca i-au inconjurat pe demonstranti cu dube de arest printr-o manevra care sa fie cat de cat surpriza, si pe urma i-au manat eficient ca pe oi de pe pod direct in dube ! Hai ca pana si NYTimes m-a induiosat la faza asta !

  Dar eu nu inteleg impotriva a ce demonstreaza totusi. Ca nu reiese foarte clar. Mi se pare ca demonstrantii se comporta un pic ca aia de pe vremuri de la Piata Universitatii din Bucuresti (de DUPA Revolutie), chiar daca se aduna cu tweeter/prin retele sociale, etc. Eu, deoarece tin cu linistea si ordinea publica, propun primarului NYCity sa cheme minerii din Kentucky !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 8:30 am

  LOL ! Cica, cf. BBC, ca unul din demonstranti a zis "Nu suntem anarhisti. Nu suntem huligani." Pai daca intrebi in SUA pe strada ce e aia "anarhist", probabil ca 8 din 10 nici nu au AUZIT cuvantul asta, daramite pe amandoua, si sa si stie sa le explice asa frumos tocmai la BBC. Cum de l-o fi gasit BBC-ul tocmai pe asta cu PhD ca sa le vorbeasca habar nu am.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 8:35 am

  LOL in continuare ! L-au chemat cica pe deputatul (D) Rangel sa vorbeasca "poporului". Pe Rangel nu il scot si nu-l pun in fata decat la ocazii mari, ceea ce ne spune ca situatia e cu adevarat incordata !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 8:40 am

  P.S. Cand l-or chema si pe Jesse Jackson, o sa stim ca poporul cu adevart oprimat afro-american solidarizeaza si el cu lupta de clasa ! In ultimele zile insa aceasta parte din popor, cel putin partea cu constiinta de lupta de clasa, a fost tinuta ocupata la TV cu procesul dr-lui Conrad Murray (ala care l-a omorat pe Michael Jackson).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 8:46 am

  Hai, ca nu rezist si azi deschid si eu televizorul (ca eu nu ma prea uit des la TV). Sunt mai ales curios sa vad cum si ce raporteaza Al-Jazeera.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 9:09 am

  Vezi ca pe C-Span la Book TV azi vine Michael Moore la 12.

  Blogurile politico-jurnalistice mai cunoscute din US m-au dezamagit. Sunt in principal focusate pe electoral (campania prezidentiala). (Asa s-au dezvoltat acolo si tot asa s-au plafonat si au devenit plicticos previzibile.) Democratii ignora, (ca sa se disocieze), Republicanii se focuseaza un pic ca sa le dea in cap la Democrati.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 9:17 am

  Mingea (problema) ramane in curtea Democratilor, ca ei sunt cei obligati sa foloseasca cumva miscarea asta "Occupy Wall Street" astfel incat sa nu apara la nivel ridicol anti-ordine publica sau, mai rau, "antiamericani". Adevarul e ca probabil nici ei habar nu au ce sa faca, deoarece in SUA economia nu e planificata asa ca in Norvegia.

  In Norvegia este liniste, s-a mai descoperit inca un zacamant de petrol, si am fost reasigurati prin cifre in ziare ca vom fi OK pe cel putin viitorii 50 de ani.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 8. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 9:59 am

  Profit si eu de acest colt dedicat protestelor (si totodata incerc o manevra de a difuza/disipa tensiunea posibil generata de situatia din SUA schimband usor subiectul): anunt oficial ca retrag status-ul MFN ("most favored nation") pe care Romania si Bulgaria inca il aveau fata de mine (alaturi de SUA, Canada, UK/Australia, Japonia, Costa Rica, Regatul Marocului, tarile fostei Iugoslavii, Portugalia, Suedia, Finlanda, danemarca, inclusiv teritoriul autonom al Insulelor Faroe si Groenlanda), care implica sa imi mentin o anumita indulgenta sau un grad de discriminare pozitiva in estimarile mele daca venea vorba despre aceste tari.

  Bulgaria nu mi-a facut nimic, dar daca am scos Romania de pe lista, Bulgaria a cazut si ea, deoarece destinul acestor 2 tari este legat mana in mana pe secolul XXI.

  Romaniei i-am retras status-ul de MFN deoarece am fost f. dezamagit de imaturitatea reflectata in paragraful (3) al Art. 259, al Titlului I, al Cartii a Doua (Despre Familie), a noului Cod Civil-2011, care stipuleaza in mod nejustificat si nepotrivit unui cod civil modern european ca ceremoniile de casatorie/nunta religioase se pot desfasura numai dupa incheierea casatoriei civile. Acest paragraf este posibil discriminator fata de unele persoane care apartin de anumite religii minoritare din Romania si, mai ales, clar discriminator fata de cuplurile gay care poate ca si-ar dori sa isi consfinteasca si sa isi consemneze uniunile si promisiunile macar in fata lui D-zeu, daca in fata primarului, civil legal nu se poate inca.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 9. Rudolph Aspirant on October 2nd, 2011 10:10 am

  Update: Al Jazeera International raporteaza, (in legatura cu demonstratiile miscarii Occupy Wall Street din diverse orase din SUA), in mare,punctul de vedere BBC, insa usor mai accentuat cvasi-"impartial", adica ceva ceva mai apropiat de realitate. CNN International ramane in continuare aproape total inutil in legatura cu obtinerea directa de informatii concrete folositoare pt. a-ti putea formula o opinie cat de cat corecta despre situatia din SUA.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 10. Blegoo on October 2nd, 2011 5:59 pm

  Ce faci Rudolph, tu raportezi de la fața locului?!?
  Marș 'napoi la spital... zic, afirm și latru!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)