aMERIKA

October 3, 2011 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme 

cu “a” mic:

“…America has now officially closed the books on the 2010-2011 fiscal year. It is only fitting that the last day of the year saw the settlement of all outstanding and recently auctioned off debt. The result: a surge of $95 billion in total government debt overnight, and a fiscal year closing with the absolutely unprecedented $14,790,340,328,557.15 in debt. Net net, in the past fiscal year, the US has issued a total of $1.228 trillion in new debt and has accelerated over time. At a rate of $125 billion per month, total US debt to GDP will pass 100% in just over a month…”

Ia să vedem dacă primesc spam de la “cumpara_imobiliare.ro” ori ceva termopane.
Zic și io.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “aMERIKA”

 1. Rudolph Aspirant on October 4th, 2011 4:05 am

  Nu stiu cum sa te fac sa te simti mai linistit. Eu am o incredere de neclintit in soarta economica a Americii, si a populatiei ei locuitoare, plus ca doresc sa diminuez riscul panicii si run on the banks, aruncarile de la fereastra, etc. Mi-e teama ca in curand vom asista la spectacolul oamenilor flamanzi colindand tara cu Amtrak-ul in cautare de lucru si de adapost, si poze de copii suferind de foame de la Appalachia la Yellowstone. Plus nu am uitat de pericolul raspandirii ideologiei comuniste de catre subversivii sindicalisti in frunte cu activistii Tea party.

  America are nevoie de un New Deal, insa am impresia ca va trebui sa asteptam pana in 2016, ca sa poata candida dl. gen.(ret.) Petraeus la presedintie (tin sa anunt public ca eu deja tin cu el, si am de gand sa ii fac propaganda atunci cand se va decide sa candideze).

  Pe termen mai scurt, daca va castiga tot un candidat democrat, vor urma Reforma Imigratiei, si cateva reforme cosmetice de Taxatie, care vor afecta mai mult upper middle class (alcatuita in acest moment majoritar din medici, care sunt in general disciplinati, constiinciosi, si in general ocupati la lucru, impovarati deja de datorii, asa ca nu se vor crea mari dezordini sociale).

  Prevad insa, pt. anii imediat urmatori, din pacate, nelinisti sociale mai raspandite in America Latina, si divortul Pitt-Jolie. Din fericire, Fidel Castro, insa, va supravietui pana cel putin in 2016.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on October 4th, 2011 4:18 am

  In ceea ce priveste soarta Europei, sunt linistit de cand am aflat ca va urma iar dl. Putin la presedintie. Exista insa, in viitorii 4 ani, pericolul unui posibil atentat asupra vietii sau integritatii dansului, astfel incat rog ministerul de Interne rus sa fie cu ochii in 4.

  Tarile Asiei indepartate vor fi in general prospere economic, cu exceptia Afganistanului si Coreei de Nord. Regimul comunist de la Pyong Yang va rezista insa.

  Poate si Republica Islamica Iran sa rasufle usurata pt. viitorii 4 ani, deoarece nu prevad schimbari de regim nici acolo. Exista un oarecare risc de resurgenta de fundamentalism religios in Turcia. In Orientul Mijlociu situatia ramane status quo.

  Gata, am zis tot ce stiam, si sper ca acum, in cunostinta de cauza, mai informata, va fi si lumea mai linistita, si se mai stabilizeaza un pic dolarul american, si Euro dupa el.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Blegoo on October 4th, 2011 10:44 pm

  Din păcate... mă tem că o să fie fix cum prezici tu.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Rudolph Aspirant on October 5th, 2011 7:54 am

  Ce ziceam mai sus cu sindicalistii ?!

  http://www.cnn.com/2011/10/04/.....?hpt=hp_t1

  Noroc ca stiu ca CNN-ul mai exagereaza din cand in cand, http://en.wikipedia.org/wiki/CNN#Controversy .

  O sa mai vad ce mai zice Al-Jazeera. Daca e ceva serios, mai revin.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)