Precum pe globuri, asa si pe Pamant

October 6, 2011 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme 

Dacă a zis Dragoș primul… hai să repet, poate se aude.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “Precum pe globuri, asa si pe Pamant”

 1. Rudolph Aspirant on October 7th, 2011 12:15 am

  Re. primul video: mi-am dat seama ca Jobs a fost un artist talentat si totodata constiincios. Simt nevoia sa dau un fel de warn pt. alti visatori mai tineri care, datorita varstei, inca mai cauta mentori sau modele (desi cei profesionisti sunt mai greu de gasit in Europa dupa prima 1/2 a sec. XX): chestia cu "follow your heart" cand ai de luat decizii majore in viata este un indemn valabil in general mai mult pt. artisti, oameni in general creativi.

  Acest fel de oameni inzestrati in acest fel din nastere dar si cu adevarat talenti SI constiinciosi din fire reprezinta o minoritate. Pt. majoritatea nu cred ca merge acest indemn. Pe bune.

  Eu, de exemplu NU sunt un om creativ, si, desi ma consider un om relativ norocos, de cate ori am luat decizii dupa "heart", adica in mod pur emotional, am dat-o in bara rau de tot.

  Desigur ca nu se poate generaliza doar de la un singur caz, si inca de la al meu, deoarece, probabil si creierul meu personal se afla intr-un fel de minoritate, eu avand si ADHD, insa fiind total risk adverse, plus gay (o combinatie mai rar intalnita, desi 2/3 sunt mult mai des intalnite), si poate ca din cauza ca oi avea niste circuite inversate pe undeva trebuie sa ma simt nevoit sa iau decizii in mod rational, ca altfel NU mi-a iesit niciodata.

  Iar chestia ca relatiile izvorate din dragoste se imbunatatesc pe masura ce trece timpul este total contrara realitatii celei mai crunte, daca nu ai capacitatea sa depui totusi un EFORT SERIOS destul de consistent in acest sens.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on October 7th, 2011 3:22 pm

  Re. Bill Gates:
  1. eu sunt din principiu fan Microsoft si nu Apple, tot in acelasi fel in care tin cu Apollo, (desi stiu ca e un nesimtit neempatic), fata de Dionysos;
  2. Bill Gates nu mi se pare sexy de loc, de aceea prefer doar sa stiu ca exista si el pe acolo pe undeva, insa nu imi face deosebita placere sa il vad si sa-l aud.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on October 7th, 2011 3:36 pm

  Pt. romanii care mai sunt in Romania si au picat Bac-ul: ascultati de ce va zice d-na Andronescu, ca stie dansa ce zice, cand va indeamna sa mergeti ca studenti "de proba" la facultate pana cand dati din nou Bac-ul la anul, ca e mai bine sa pierdeti vremea pe acolo, macar pe holuri, daca nu in clase, decat pe strazi sau in diverse inchisori din UE. Plus ca puteti reprezenta o cohorta folositoare de reproducere de specie pt. studentele cu loc (ca se stie ca sunt mai multe fete decat baieti intrate la facultate zilele astea peste tot prin lume).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Rudolph Aspirant on October 26th, 2011 7:48 am

  Ah ! Uite ce zice pe CNN despre Jobs, asa cum a fost el descris in biografia recent aparuta a lui W. Isaacson:

  http://thechart.blogs.cnn.com/.....?hpt=hp_c2

  Asta, a propos de luat/urmat modele: desi, dupa parerea mea, cand e vorba de cancer, nu poti sa stii niciodata exact cum va evolua, daca e vorba de cancer de pancreas, evolutia este INEVITABIL fatala, mai ales ca, in mod cat se poate de realist, majoritatea oamenilor din lume, americani sau nu, bogati sau saraci, NU au si inca, in mod previzibil pe viitoarea decada, NU vor avea norocul sa fie diagnosticati atat de util devreme cum a fost Steve Jobs. Si uite ca Jobs NU a ascultat nici de doctorii lui excelenti, dar, mai rau, nu a ascultat de familia care il implora sa se opereze atunci la inceput, cand a fost diagnosticat prima oara.

  Parerea mea sincera este ca daca s-ar fi operat ar fi avut totusi o sansa mai mare sa mai traiasca un timp mai indelungat.

  Uite ca nici eu nu am ascultat NICIODATA de sfaturile intotdeauna bine intentionate ale parintilor mei, desi am avut si am o relatie foarte stransa si buna cu ei, si abia acum la 30-31 de ani mi-a dat seama ca daca ascultam macar 1/10 din ce-mi ziceau ei, ar fi fost, per total mai bine si mai usor pentru mine in acest moment, in care eu acum PIERD timp, pe care altfel l-as fi putut realist folosi in mod MULT mai productiv eficient util atat pentru mine cat si pentru societate, incercand sa peticesc consecintele greselilor mele de mai devreme de cand eram mai mic.

  Deci, copii, ascultati-va parintii, deoarece ei va zic in general de bine, si oameni, in general ascultati ce va zice medicul de familie, ca, per total, chiar si in Romania, (mai ales daca NU face parte din generatiile de absolventii 1985-1995 de la UMF Carol Davila Bucuresti), in general el/ea o sa va sfatuiasca de bine.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)