Steve Jobs

October 6, 2011 · Bagat la Diverse 

1955 – 2011

http://www.apple.com/

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

2 Comentarii to “Steve Jobs”

 1. Rudolph Aspirant on October 6th, 2011 5:38 am

  :( S-a intamplat chiar mai repede decat credeam. Speram sa mai aiba macar 6 luni de atunci de cand si-a dat demisia, (desi, realist, in gandul meu, nu-i dadeam mai mult de 3, desi, sa stii, ca in ultima instanta, D-zeu + Natura decid, nu "expertii", ca ei NU au de unde sa stie nimic precis niciodata.)

  Asta e. RIP.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on October 6th, 2011 6:02 am

  O avea familie ? Uite ca nu stiu nimic personal despre el.

  http://en.wikipedia.org/wiki/S.....sonal_life

  Operatia Whipple este o operatie foarte grea. Tin minte ca am vazut una cand am fost student. Nu o sa uit niciodata cand chirurgul chiar a aratat ca avea anumite emotii despre ea in preziua ei, cand ne-a zis ca este o operatie care dureaza mult timp, si apoi chiar a tras, in mod vizibil, aer adanc in piept, si i s-au incovoiat usor umerii, si a privit in sinea lui intr-o o clipa de concentrare, ca si cum ar fi fost un sportiv pregatindu-se de a incepe un salt de la trambulina. Si in clipa aia eu am stiut ca el in seara aia o sa mai citeasca o data capitolul ala din carte, si, chiar poate, daca era un om credincios, o sa se roage pentru ca sa reuseasca a doua zi sa duca la bun sfarsit ce isi propusese sa faca.

  Ar fi trebuit ca si eu in seara aia sa fi citit capitolul respectiv, ca asa am simtit ca m-a indemnat chirurgul, chiar daca nu ne-a zis direct sa facem asta, dar eu, fiind un student lenes, nu am citit nici atunci ce trebuia, si m-am dus a doua zi, nesimtit, asa ca la teatru.

  (De cand ma stiu ii admir pe oamenii care chiar muncesc cu mainile, si imi place sa ma uit la ei muncind...mai ales la muncitorii de constructii intalniti in cale...desi totodata stiu ca eu sunt mult prea lenes ca sa pot sa fac asa ceva in mod sustinut, de aia m-am facut intelectual functionar birocrat.)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)