Ai curaj?

October 19, 2011 · Bagat la Diverse 

Bate-te cu femeile…

Că io n-am curaj…

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

3 Comentarii to “Ai curaj?”

 1. Rudolph Aspirant on October 19th, 2011 6:28 am

  Mie mi se pare un proces bine intemeiat si just, si sper ca acea actrita sa castige, deoarece Amazon/IMDB nu au urmat regulile de etica de business aplicabile actorilor in acest caz concret, si, in plus, doresc sa mentionez ca pana si Wikipedia mi se pare ca discrimineaza usor impotriva actorilor vs. alte categorii de artisti, intrand mai mult decat trebuie in viata lor personala, si facand uneori apel la publicatii de tip tabloid ca referinte, in loc sa se bazeze pe surse mai credibile.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on October 19th, 2011 7:35 am

  Daca tot a venit vorba de actori, doresc sa mentionez, off topic, ca am fost f. suparat sa aflu ca actrita Susan Sarandon, nascuta in 1946, l-a facut in public recent pe Papa Benedict XVI-lea "nazist":

  http://today.msnbc.msn.com/id/.....pope-nazi/

  Desi este adevarat ca in 1941, la varsta de 14 ani, cand viitorul Papa Benedict XVI-lea era in seminar, el a fost inrolat in Hitlerjugend, aceasta inrolare era deja legal obligatorie, mai intai printr-o lege data in 1936, si mai apoi, printr-o lege si mai neetica si oribila promulgata in 1939, cand inrolarea baietilor devenea obligatorie chiar in cazurile cand parintii, tutorii legali ai copilului se opuneau acestei inrolari. In plus, la 14 ani, Papa, aflandu-se in seminar, sub grija altora care in acel moment, din diverse motive tineau sa respecte legile cat mai strict, nu a putut de loc sa evite inrolarea in acea organizatie neetica si constituita ilegal din punct de vedere al principiilor dreptului international.

  In plus, in Germania nazista, membrii Hitlerjugend au fost fortati, tot in mod neetic si cvasi-ilegal international sa fie ulterior cooptati pentru activitati militare la varste din ce in ce mai fragede, si astfel Papa, la 16 ani, a fost inrolat fortat in Luftwaffenhelfer, niste trupe care inrolau copii si tinerii studenti cvasi-obligatoriu in armata pentru acest fel de actiuni militare.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Luftwaffenhelfer

  In 1945, in ultimele zile ale razboiului, Papa a dezertat din acel grup militar, a fost ulterior capturat ca prizonier de razboi de catre Armata Americana, care l-a investigat, si care i-a dat drumul dupa un timp f. scurt, in vara anului 1945, dupa care el si-a putut relua studiile teologice.

  Eu urasc nazismul si am si un dezgust profund fata de toate societatile cu tendinte totalitare care incurajeaza cooptarea si inrolarea in masa, care devine astfel cvasi-obligatorie, prin presiuni sociale, a copiilor si tinerilor in organizatii politice, sau paramilitare, dar in cazul Germaniei naziste, prin inrolarea devenita real obligatorie prin legi criminale, acei conducatori ai Germaniei de atunci chiar s-au dovedit cu adevarat criminali dupa toate principiile posibil existente ale bazelor dreptului international.

  Este de-a dreptul absurd sa il acuzi pe Papa Benedict al XVI-le de nazism, si chiar de simpatii naziste, daca ai rabdarea sa citesti cateva date despre biografia lui si daca mai si citesti cateva din interpretarile sale cu adevarat progresiste si etice ale doctrinei catolice aplicabile societatii moderne din ziua de azi, si stai sa observi activitatile sale publice politice de cand este Papa, chiar si la un nivel cat se poate de superficial.

  Sunt asa de suparat pe d-na Susan Sarandon, incat chiar mi-am pus problema daca nu ar fi cumva etic ca eu personal sa boicotez viitorul film in care va aparea ea, "I Hate You, Dad", care va fi distribuit pentru vizionare in iunie 2012, insa este totusi un film cu Adam Sandler in rolul principal, asa ca m-am gandit ca as putea rezolva aceasta dilema etica personala prin a incerca sa vizionez acel film preluat in mod gratis de pe Internet in loc sa platesc biletul la cinematograf.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Florin on November 14th, 2011 1:24 pm

  am comentat aici numa ca sa ma joc cu imaginile alea mici de jos. hai noroc!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)