Oameni Seriosi

November 8, 2011 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme 

Io cred ca ăștia n-au timp să se uite la pr0nache…

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

7 Comentarii to “Oameni Seriosi”

 1. Rudolph Aspirant on November 9th, 2011 1:16 pm

  Parerea mea e ca acestia sunt un cuplu obisnuit care, insa, au luat o decizie mai neobisnuita, din cine stie ce motive, sa nu implementeze absolut nici o metoda de family planning existenta in acest moment. In secolele anterioare secolului XX, era destul de obisnuit ca o femeie casatorita sa devina insarcinata cam o data la 2-3 ani (tinand cont si de perioada alaptarii postpartum cand riscul de a ramane insarcinata, desi nu nul, este considerabil mai mic, din cauze hormonale, deci cum se implementa intarcatul copilului anterior, femeia ramanea din nou insarcinata cu urmatorul copil.) Desigur ca in acele secole si mortalitatea materna si cea infantila, cat si speranta realista de viata a unei femei adulte erau considerabil mai mici decat in sec. nostru, asa ca daca in sec. XVII-XVIII o mama relativ sanatoasa putea spera in cel mai bun caz sa-i supravietuiasca vreo 6 copii din cei 12 cu care ramanea insarcinata inainte de a muri, in acest caz, atat mama cat si cei 20 de copii ai ei au putut sa supravietuiasca sanatosi, si, cel putin din poza, mama arata ca mai poate face inca vreo 6 copii in anii viitori, si eu le urez sanatate si viata lunga la toti, inclusiv mama si tata lor.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. de ce? on November 9th, 2011 4:20 pm

  La cum arata fanta roz dupa 19 copii si la cat de des a fost indisponibila in ultimii 20 de ani, cred ca el se uita la pron mai mult ca niciodata

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on November 10th, 2011 1:49 am

  @de_ce: raspunsul la dilema ta de mai devreme de pe blogul tau este ca NU esti inca pregatit de insuratoare, si nu numai din cauza nivelului inca neoptim al oxitocinei, dar si din cauza ca observ acum se pare ca tu nu ai aflat inca ca este voie sa ai sex cu o femeie insarcinata, si ca, (mai ales in trimestrul 2, dar nu numai), e chiar mai libidinal dezirabil si totodata, in vasta majoritate a cazurilor, si mai misto, atat pt. ea, cat, prin consecinta, si pt. tine. Nu te descuraja, trebuie doar sa mai studiezi un pic mai atent aprofundat pe diverse site-uri de pe Internet dedicate educatiei sexuale, si sunt sigur ca intr-o buna zi o sa treci si tu testul necesar primirii licentei de insuratoare.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Rudolph Aspirant on November 10th, 2011 2:06 am

  P.S. Rog in genunchi populatia cititoare de Internet sa nu isi limiteze autoeducatia sexuala la cititul textului "De ce iubim femeile" scris de scriitorul f.f. popular in Romania si Norvegia, M. Cartarescu. Sunt deja ff ingrijorat despre nivelul scazut al cunoasterii in acest domeniu al populatiei din zona Romania, si o indemn sa isi caute atent si alte surse de cunoastere, deoarece stiu deja ca ea nu beneficiaza inca de educatia sexuala extraordinar de amanuntita si de nivel superior calitativ din mass-media atat oficiala cat si porno din Norvegia, care reuseste, in acest caz, sa contrabalanseze cat de cat efectul de prostire in masa cauzat, neintentional desigur, de acel scriitor destul de mediocru si neinformat si el la randul lui in ceea ce priveste sufletul si personalitatea si fiziologia, inclusiv sexualitatea, feminina...desi ma grabesc sa adaug ca nu e chiar in totalitate vina acelui scriitor, si nici a calitatii slabe a actului educational din mass-media romana. Este vorba si despre o opacitate de receptie mai larg regional balcanica, dar si de faptul global recunoscut ca a existat un grad semnificativ de discriminare in legatura cu cercetarea serioasa in domeniul aspectelor complexe ale femininitatii, in ciuda miscarii de eliberare a femeii, si a faptului ca exista sute de departamente academice de "Women Studies" in tara cercetarii destul de serioase numita SUA in ultimii 40 de ani.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. de ce? on November 10th, 2011 4:34 pm

  Dar nu stii bancul cu pizdometrul si generalul?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Rudolph Aspirant on November 10th, 2011 7:36 pm

  Nu. In mod cat se poate de realist, eu personal nu cunosc prea multe bancuri despre organele genitale feminine sau sexualitatea feminina in general, si, desi m-am intrigat cuvantul "general" din titlul acestui banc, (datorita multiplelor sale sensuri), si, desi imi doresc si eu, ca multi altii, sa stiu mai multe despre personalitatea, fiziologia, si sexualitatea feminina, eu personal nu stiu daca acel banc, daca te decizi sa ni-l spui pana la urma, (deoarece esti liber sa te razgandesti oricand), mi-ar face deosebita placere mie personal, deoarece eu personal nu am sentimente prea intense de suparare fata de acele organe, doar ca mi se par cam inestetice si cam atat.

  (semnat, loctiitorul temporar al ofiterului responsabil cu educatia sexuala si educatia politica a publicului general vorbitor de limba romana in mediile on-line de tip co-ed)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. Rudolph Aspirant on November 10th, 2011 11:40 pm

  Evident, imi cer scuze pentru posibila ranire a sentimentelor celor care s-ar putea simti raniti de elucubratiile mele...dar am avut o zi grea azi si, in plus, nu voi avea ocazia sa ma privesc in mod admirativ reflectat in oglinda celor 2 lacuri de culoare cian (verde-albastru) momentan preferate mie decat abia maine seara, astfel incat sa pot sa-mi revin si eu la normal...daca, bineinteles mai supravietuiesc inca unei zile stresante fara absolut nimic util pt. mine sau omenire de facut la serviciu...adevarul e ca e de fapt MAI BINE pt. omenire, cel putin aia din jurul meu imediat personal, ca nu am chiar nimic de facut eu la serviciu, ca nu stiu daca acest grup ar rezista la reformele politice pe care i le-as impune in mod total dictatorial, la nivel de Kim Jong Il, nu doar de Jin Liqun, daca m-ar apuca nervii ca azi, a 3-a zi la rand plina de sedinte cat se poate de serioase de invatat cum sa te relaxezi din posibilul stres ipotetic care ti s-ar putea intampla cumva, la locul de munca, in caz ca ai avea vreodata ceva concret de facut, sedinte la care chiar trebuie sa iei notite fara sa ai voie, in acelasi timp, sa folosesti defensa de tip superior impotriva impulsurilor nedorite/neplacute agresive, preferata, totusi, si mie, umorul. (Exagerez, desigur, tot, sper, evident.)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)