Bad Moon Rising

November 10, 2011 · Bagat la Blegisme 

Nu prea o am eu cu dedicații și alea… da’ acuma, vreau să dedic postul ăsta lui zoso, arhi, lebăda, dece?, visurat, amardezi, RR, trident, vlad s., tapirul, Rudolph, Pinnochio, Holliday… și tuturor celorlalți (știți voi cine sunteți).
Știu, e ca și chestia cu meteoru’… care lovește planeta… n-ai cum să te ferești.
Da’ poți să te pregătești.

Acuma… da, până și eu dau din coadă la asta… da’ hai să citim textul, nu?

“…Today, confidence in Italy and broader European government in general is falling, and as a result the people who trade Italian debt are all saying “Yours”. This means the firewall, is failing. It’s really built with only words after all. Water is leaking in everywhere, and if Italy goes, so will the rest of Europe. We called our banks ‘too big to fail’, but for Europe, Italy is too big to save…”

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

18 Comentarii to “Bad Moon Rising”

 1. Dragos B on November 10th, 2011 9:34 am

  Glenn Frey - Lover's Moon
  http://www.youtube.com/watch?v=lb6k4BQxDGQ

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Lebăda on November 10th, 2011 10:23 am

  Blegoo, versurile astea au picat fix cu 2zile inainte de a ma urca in avion. Cum as putea sa ma pregatesc?!
  De-ai ramane fara coada in lumina lunii!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:06 am

  Multumesc pentru dedicatie ! Uite, iti trimit si eu una, special pt. tine, si toti fanii si tovarasii comentatori de pe Blegoo, din partea colectivului meu de munca alcatuit dintr-o persoana proletara, (eu), cei 12 manageri ai ei, si 2 bosi de sindicat, ale caror teze tot ma straduiesc sa le incorporez din aprilie incoace cat pot eu de bine, (de cand mi s-a atras atentia ca exista si ca trebuie sa fiu mai atent la ele, astfel incat sa nu ranesc sentimentele acestui colectiv bine intentionat si deja ff stresat de efortul inca necesar in zilele noastre in corporatia noastra in aproximativ 5 % din cele 7,5 ore ale noastre zilnice de la serviciu, care includ 1 ora de pauza de masa obligatorie, plus permisiunea frecventa fata de plecatul acasa cu 30 de minute mai devreme, cu conditia sa participam cat mai atent si activ la toate sedintele plenare pe teme de invatat tehnici de relaxare necesare tuturor oamenilor muncii, si de incorporat conceptele filozofiei locale de tip predominant ezoterist-pagan), desi recunosc ca este uneori cam dificil, deoarece eu personal recunosc in mod autocritic ca am un oarecare defect de surzenie la nuante si detalii cauzat de ADHD personal ! Traiasca pacea si prietenia romano-norvegiana !

  http://www.youtube.com/watch?v=RdpaGQjbhZw

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:12 am

  Addendum: "filozofiei locale de tip ezoterist- pagan influentat de luna"

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:15 am

  Erata: "filozofiei locale de tip predominant ezoterist-pagan influentat de cultul lunii"

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:18 am

  Inca un addendum: "colectivului meu de munca de tip corporatist birocratic subventionat de stat"

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 7. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:35 am

  Addendum la al doilea addendum: "colectivului meu de munca de tip corporatist subventionat de stat, cu structura organizationala "in fagure de miere" si colectivitate cu atributii functionale inversate intre albine si trantori, cu obiect principal de activitate de bunastare si securitate de oameni reali"...deja imi vine sa bat din nou in lemn, ca a inceput sa ma cuprinda anxietatea...noroc ca, desi nr. armelor de foc/capita e mai mare decat in SUA, (desi mai mult de tip de vanatoare decat de protectie personala), traim, totusi, intr-o comunitate in general linistita la nivel mediu apatic si politic pacifista de biciclisti si schiori de fond in principal preocupati in timpul liber de muzica heavy metal si alte indeletniciri artistice non-direct violente, deci riscurile generale legate de securitate sunt mai mici decat media.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 8. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:39 am

  LOL ! Gata i-am evaluat si pe astia la securitatea generala, acum pot sa ma duc, in sfarsit, linistit, sa vad cum mai sta situatia punctuala din noiembrie 2011 a serviciilor de securitate din Republicile Islamice Iran si Pakistan, ca de cele din Irak s-a determinat ca nu ne mai trebuie sa ne pese din decembrie 2011 incolo, deoarece de bunastarea si securitatea populatiei de acolo pot avea grija destul de atent-incordata si vecinii.

  (semnez azi, loctiitorul temporar pt. o zi a ofiterului evaluator de securitate globala plecat azi in week-end prelungit din motive personale legate de probleme domestice familiale)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 9. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:51 am

  Grecia ? Italia ? Ce mai vor si astia cand eu am atatea probleme de securitate globala pe cap de care trebuie sa ma ingrijorez azi, (astfel incat, evident, sa evit pe cat pot de mult ingrijorarile mele personale mai presant-apropiate si concret pertinente) ?

  Cum mai sta situatia securitatii in Romania si Bulgaria ?...ca de ei eu chiar ca n-am timp, plus ca sunt sigur ca pot avea grija si partenerii NATO turci de ei, la o adica.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 10. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 6:57 am

  Cine m-a pus sa ma ofer voluntar de loctiitor de ofiter de securitate globala tocmai azi, cand eu am atatea hartii de semnat si n-am mai tinut un pix real in mana de nu stiu cand, de am uitat si cum imi arata semnatura oficiala de tip indescifrabil, daramite sa mai tin minte cum se scriu de mana litere asamblate in cuvinte, propozitii, si fraze cat de cat inteligibile ?!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 11. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 7:04 am

  Just in case pt. cititorii mai superstitiosi din fire: stati linistiti ! Faptul ca sunt eu personal mai vizibil anxios azi decat de obicei este doar o coincidenta fara legatura cu luna plina, (care mie imi e in general simpatica in orice faza), si absolut nici o semnificatie deosebita de nivel predictiv general regional cultural sau chiar global fata de vreo posibila catastrofa mai iesita din comun !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 12. Rudolph Aspirant on November 11th, 2011 7:17 am

  Pt. cititorii mai curiosi din fire: anxietatea mea mai ridicata din ultimele 24 de ore este in principal legata de niste ambuteiaje de trafic de tip comun si frecvent intalnit la cei cu autostrada de constructie defectuoasa intre nucleii limbici si ariile prefrontale, care cauzeaza aglomeratie temporara indezirabila de dopamina in zonele de bariere de control frontale, si saracie de dopamina in jurul statiilor de autobuz din centrul cartierului placerii, favorizata la mine personal si de crestere recenta de oxitocina nivelului 2 de indragostire, care cauzeaza, printre altele, si atasament-incredere fata de partenerul in cauza si suspiciune fata de toti ailalti din jur, contribuind astfel la o mai buna consolidare a coeziunii de cuplu. Mi s-a mai intamplat, se intampla la multi, trece, nu e de nivel grav, nu necesita tratament deosebit, (sau chiar daca ar necesita, nu s-a inventat inca ala de nivel optim cu avantaje > efecte adverse pt. cazurile astea mai simple de dor/dorinta cvasi-constanta de reintalnire cu obiectul adoratiei/indragostirii).

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 13. Blegoo on November 12th, 2011 12:26 am

  Bre Rudolph... io zic să te mai menajezi și tu... ce dreaq!
  Chiar așa... muncești până te extenuezi?!?
  :-) )
  HuooOO!
  Jos sclavagismu' norvegian! ... paștele și mniezăii!...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 14. BlegooPR on November 15th, 2011 8:40 pm

  aaaaaaaaa ai zis ca imi zici duminica si nu mi-ai mai zis ...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 15. R.R on November 15th, 2011 8:45 pm

  Blegoo - tu cum poti sa il suporti pe Rudolph?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 16. Blegoo on November 15th, 2011 11:18 pm

  @BlegooPR: am zis... și am uitat. O să mă corectez.
  @R.R: Chiar nu înțeleg care e treaba cu anti-Rudolph; n-am priceput nici în forumul medical, nici prin alte parți.
  Rudolph... e ce e: ce se vede... aia e!
  Că și el... ca și mine... are mai multe fațade... aia nu schimbă nimica.
  La final... probabil că eu îl admir fiindcă el e un poet, în vreme ce eu n-o să ajung niciodată la hiperbola lui.

  Precum n-o să ajung vreodată la scurtimea și concizia ta de postări, deși sunt verde-invidios.
  :-)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 17. R.R on November 16th, 2011 12:14 pm

  El scrie mult eu putin si ne uram :) )))))

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 18. Blegoo on November 16th, 2011 3:18 pm

  @RR: Io-mi iubesc toți comentatorii... :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)