Desigur pe noi nu ne atinge

November 23, 2011 · Bagat la Diverse 

… nimica!

Noi suntem… ca nimeni alții… neam de extratereștrii… reptilieni, alea.

Cum bine remarca “fănel” într-un comentariu la un post anterior… întrebarea e dacă avem tendința morbidă să ne băgăm într-un căcat deja existent… ori doar prin prezența noastră, românească… declanșăm o diaree… o porcărie generală oriunde ne introducem.

Dar… să cităm, nu?

“…
MOSCOW (AP) — Russia will deploy new missiles aimed at U.S.missile defense sites in Europe if Washington goes ahead with the planned shield despite Russia’s concerns, President Dmitry Medvedev said Wednesday.
Russia will station missiles in its westernmost Kaliningrad region and other areas if Russia and NATO fail to reach a deal on the U.S.-led missile defense plans, he said in a tough statement that seemed to be aimed at rallying domestic support.
Russia considers the plans for missile shields in Europe, including in Romania and Poland, to be a threat to its nuclear forces, but the Obama administration insists they are meant to fend off a potential threat from Iran.
…”

Consider că românii au cel mai mare talent pă lumea asta… să se bage în căcat… fără să aibe nevoie.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

6 Comentarii to “Desigur pe noi nu ne atinge”

 1. fanel on November 24th, 2011 1:53 am

  Murim repetat..cred ca o sa ajungem ca personajul ala din Southpark, Kenny...sa murim si sa reinviem in urmatorul razboi :) )) ....dopul din fundu' de la Doamna Europa! :) ))

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on November 26th, 2011 6:06 am

  Posturing-ul asta recent e mai mult deoarece sunt alegeri parlamentare in Rusia peste vreo saptamana, si Medvedev vorbea mai mult publicului intern decat unei audiente internationale, (ca sa le arate ca au si ei "cojones", nu doar oponentii.)

  Din punctul meu de vedere, atata timp cat sunt Putin si Medvedev la putere, totul e inca total OK si pt. vecinii lor mai mici din partea de vest.

  Pe de alta parte, ce propuneati ? Sa nu faca Romania parte din NATO sau sa nu accepte bazele de misile ? Dupa parerea mea, ar fi fost atat o prostie cat si imposibil sa refuze.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on November 27th, 2011 3:48 am

  Pe de alta ALTA parte, referitor la inteligenta romanilor, inclusiv, dar NU limitat la bagatul in shit, uite ce zice aici pe Adevarul, (aflat de mine via blogul Diacritica):

  http://www.adevarul.ro/life/vi.....40627.html

  Ceea ce mie personal mi se pare o IDIOTENIE mult mai mare decat aceea legata de bazele de misile, si despre care eu personal NU pot da vina chiar direct pe politicieni ci direct pe EDUCATORII COPIILOR ROMANIEI, care or fi si aia, sau care or avea veleitati sa fie si aia, ca eu personal nu mai stiu si nici nu mai vreau sa stiu, asa de tare m-am suparat si m-am speriat in legatura cu acest articol, si, dupa parerea mea, ca jurnalist, acel jurnalist ar fi avut indatorirea morala nu numai sa azvarle bomba respectiva ci sa dea macar un link informativ-educativ catre vreun site reputabil de Educatie Sexuala si de Protectie impotriva BTS, eventual catre vreun cabinet de Planning Familial care poate ofera condoame gratuite pt. cei mai saraci, ca doar stiu pana si jurnalistii cum stau competentele reale ale Ministerului Sanatatii, Ministerului Educatiei, BOR-ului, si altor leaderi intelectuali culturali si spirituali ai Romaniei in legatura cu educarea propriilor lor COPII despre reguli de SANATATE de BAZA.

  Sa nu se creada cumva gresit ca daca m-am referit la shit e vorba doar de gay, ca se stie ca rata HIV prin transmisie de droguri IV (inclusiv, dar nu limitat la "shit"= heroina), si prin transmisie Heterosexuala si Materno-fetala e problema cea mare in Europa de Est, nu aia homosexuala, si, in cadrul acesteia din urma, sper ca se s-a aflat deja ca barebacking NU mai e la moda decat poate in Podunkville.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Rudolph Aspirant on November 27th, 2011 7:43 am

  Voiam sa mai adaug, in mod etic educativ, deoarece suntem pe un blog serios de tip educativ Journal Club, de discutii despre articole din mass-media, daca tot a venit vorba despre Shit, ca el inseamna de fapt, in modul cel mai clasic, de pe la sfarsitul secolului XIX incoace, (cam de din perioada dezvoltarii celei mai dinamice a economiei industriale moderne, coincizand cu Gilded Age/Epoca Aurita, in sens de "placata" cu aur", din SUA), Bani, si ca se zice, in mod traditional clasic-modern industrial, ca relatia unei persoane cu banii are poate legatura cu relatia unei persoane cu Caca de pe vremea cand acea persoana tocmai se straduia sa invete sa mearga la olita in mod civilizat, fie in caz de Shit de aspect si forma normala, fie in cazuri, uneori inevitabile, de diaree sau constipatie.

  Desigur, in mod ideal trebuie sa ai tranzitul intestinal normal, adica cam intre 1 scaun la 2 zile si 2 scaune pe zi, in medie, desigur, cu o posibila variabilitate distribuita de-a lungul unei curbe de forma Gauss, (deci daca dvs. aveti cumva 3 scaune pe zi sau 1 scaun la 3 zile, nu e neaparat nevoie sa va faceti probleme prea mari).

  Totodata e bine, in mod ideal, ca consistenta acelui scaun sa fie nici prea moale, nici prea tare, iar culoarea, desi poate varia in functie de alimentatie, sa nu fie in nici un caz negru ca smoala sau pacura, nici alb ca varul, (si daca se intampla asa ceva, trebuie sa mergeti urgent la medicul dvs. de familie, iar in caz ca e negru de tot si va vine si ameteala, fiind mai bine sa mergeti direct la camera de garda).

  La marime si forma chiar ca exista o larga marja de variabilitate intalnita si totodata permisa, si nu am citit pe undeva ca ar exista o posibila utilitate cu valoare predictiva semnificativa de a ghici in Caca, asa ca nu mai conteaza chiar cum arata, (desi, desigur, este total OK din punctul meu de vedere, sa ghicim, daca vrem, in continuare in stele, zaturi de cafele, globuri de cristal, frunze de cafea, pietre, etc., desi totusi cand vine vorba de ghicit in intestine de animale, este mai bine, zic eu, sa respectam legile si traditiile locului pe unde ne aflam, in legatura cu tratamentul animalelor.)

  Iar in legatura cu relatia noastra cu acest Shit, eu personal, care lucrez ca functionar pentru o corporatie care ofera, printre altele, si servicii de cleaning, accept, ca business, si tendintele si inclinatiile de tip artistic al unor persoane de a picta cu el pe pereti din cand in cand, sau de a se juca cu el ca plastilina, desi, totusi am impresia ca nu e prea frumos sa faci asa ceva chiar zilnic, faci si murdarie, te manjesti si pe haine, etc.

  Nu prea cred ca este prea echilibrat nici sa il tezaurizezi doar pt. tine si sa te bucuri contemplandu-l singur, asa in taina, ca colectionarii de arta clandestini fetishishti, desi, daca un fetish este cat de cat tinut sub control, practicat cu masura, si nu implica niste ilegalitati, de ex. furtul de arta facuta din Caca, sau care contine Caca, sau daca e cumva o sarcina de colectionare si examinare de serviciu, in anumite cariere, de ex. critic de arta moderna, este si asta total OK.

  Nu e bine nici sa fii zgarcit, ca Avarul d-lui Moliere, sau ca cei care zic ca ei nu-l consuma, ca consumatori de arta, chiar niciodata, si nici prea risipitor cu el, desi, e bone sa fii generos din fire, daca ai cu ce, si este placut si chiar util, cred eu, din cand in cand sa fii si consumator de arta, de ce nu ?

  Iar in legatura cu asemuirea parerilor sau valorii muncii altor oameni cu Caca, trebuie, in mod ideal, sa tii cont, inainte de a face aceasta comparatie, (care e una in fond de valoare cat se poate de economica), si de posibilul bias de subiectivitate personala in legatura cu propria ta relatie fata de Caca, astfel incat sa corectezi pt. acel bias subiectiv personal, si sa dai, daca este posibil, dovada si de un anumit grad de empatie fata de cei poate mai imaturi sau juvenili, aflati inca in dezvoltare pe diverse trepte de maturizare, descrisi sub forma simpatica de "rahat cu ochi".

  Inchei cu inca doua indemnuri posibil utile de Sanatate Publica, acela de a ne spala cat mai des pe maini, fie ca manuim Caca in mod frecvent sau nu, (desi totusi daca ne spalam de mai mult de 20 de ori pe zi, sau petrecem mai mult de 2 ore zilnic pe spalatul pe maini si nu suntem de profesie chirurgi care au in ziua respectiva cam 6 operatii, aceasta preocupare poate fi usor exagerata, si este bine sa mergem la medicul de familie sa il intrebam pe el daca e bine ce facem sau nu), si acela de a EVITA ca dracul de a incepe a utiliza Shit urban stradal (= heroina) in mod intravenos sau, de fapt in orice moduri, si alte droguri ilicite, inclusiv, dar nu limitat la marijuana, ecstasy, si etnobotanice.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Rudolph Aspirant on November 27th, 2011 8:01 am

  Ca sa va fac sa va revina pofta de mancat breakfast, dupa aceasta discutie posibil neplacuta pentru apetitutul unora mai sensibili sau mai mofturosi la mancare din fire, breakfast care in mod ideal trebuie sa contina si cereals de tip fibre care sa ajute la tranzitul intestinal normal, desi, in mod preferabil, nu din alea cu prea mult zahar pe ele de tip "frosted", mai ales daca ati depasit varsta de 6 ani, si stiti deja sa mergeti frumos si singuri la olita, va ofer un cantec despre Smack (care in argou urban inseamna uneori tot Shit/heroina), iar pentru intelectualii carora nu le place acest tip de muzica, ofer un link catre 22 de pagini de semnificatii ale cuvantului Shit:

  http://www.youtube.com/watch?v=zw-u508a-4o

  http://www.urbandictionary.com.....?term=shit

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Rudolph Aspirant on November 27th, 2011 8:31 am

  Na, acum ca e totusi duminica, si orice predica trebuie sa contina in mod etic si cateva indemnuri informativ-educative mai practic utile si posibil pertinente contemporan, nu numai cantece placute si discutii despre istoria si teoria unor arte, ofer si niste linkuri despre Educatie Sexuala si BTS/STD, si, deoarece sunt in engleza, rog intelectualii cunoscatori ai acestei limbi sa dea dovada de oarecare empatie si fata de cei mai defavorizati de soarta decat ei si sa le traduca si in limbile populatiilor pe unde locuiesc ei in acest moment, mai ales daca se afla in zone cu populatii mai sarace din Africa, Asia, sau Estul si in special Sud-estul Europei:

  http://www.nhs.uk/worthtalking.....about.aspx

  http://drruth.com/

  http://www.std.co.uk/index.htm

  http://bedsider.org/

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)