Incapacitatea

January 13, 2012 · Bagat la Blegisme 

Când nu mai poți… dai ban, nu?
:)

Incapacitatea mioritică de a răspunde se traduce prin interzicere.
Nu-s în stare să răspund… da’ pot să te interzic.
Fix cum zice nenea Nicu… vecinu’ meu de stradă.
“Îți pun botnită… m’ănțelegi?”

Romania… 2012.

:)

LE:

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

6 Comentarii to “Incapacitatea”

 1. Rudolph Aspirant on January 14th, 2012 7:20 pm

  Si eu am fost incapacitat ieri din cauza de conjunctivita acuta la ochiul stang, si am crezut initial ca era probabil cu Chlamydia mai mult decat cu Gonococ, (ambele gasibile din ce in ce mai frecvent in Norvegia, pe cand de Moxarella ceva mai onorabila se gaseste mai frecvent in UE de vest si SUA), deoarece imi curgeau lacrimi mai apoase, nu asa mai de ceara, ca de la icoanele alea de fac minuni din Mexico, (unde e mai mult Gonococ).

  Pe mine insa m-a tratat medicul meu de familie la nivel de just in case in mod posibil discriminatoriu ca pe un Mexican, cu Cloramfenicol, dar a avut dreptate ca a si inceput sa-mi treaca, si probabil ca nu a mai avut timp sa treaca de la faza apoasa la cea de ceara facatoare de minuni.

  Azi am avut si timp de facut investigatie epidemiologoica retrospectiva de nivel de film Contagion, si am determinat ca NU norvegienii au fost in principal de vina, (desi au si ei o parte de responsabilitate la nivel de politica de imigrare economica aici, adica pe ce natii de popoare le invita aici sa le foloseasca economic), ci un polonez care semana cu Daniel Olbrychski in filmul Potopul, (dupa romanul castigatorului de Premiu Nobel pt Literatura Henryk Sienkiewicz), de i-am cazut in genunchi, si i-am jurat credinta sa-l apar de suedezi cand o fi sa plece cu TIR-ul in curand catre acea tara, desi NU e pt ca as fi avut eu cumva contact cu ceva de la el direct in ochi, (deoarece eu folosesc in mod corect si ff constiincios echipamentul de protectie cel mai modern, chiar si cu gust extrem de placut de mere, asa cum trebuie sa faca toata lumea din toata lumea, nu numai cei din zonele mai endemice pt diverse BTS, care de fapt acopera mai tot teritoriul de uscat al Terrei, in afara de cateva deserturi total pustii de oameni, plus vasele in tranzit pe diversele oceane ale Planetei Albastre), ci e TOT pt ca NU m-am spalat pe maini asa de des cum trebuia si cum mereu imi spune mama si acum la telefon si cum recomanda si CDC-ul la toata lumea incontinuu, si precis ca era pana la urma Gonococ, ca astia supravietuiesc mai mult pe diverse suprafete chiar si in stare uscata, pe cand Chlamydia moare rapid in secunde, deci medicul meu de familie a avut DREPTATE cand m-a tratat ca pe un Mexican.

  Disclaimer: e pe bune, de loc la misto + nu imi pasa daca sunt posibil ofensator exhibitionist in cazuri din astea de prea mult infotainment, deoarece am determinat ca este etic sa ma comport asa in anumite ocazii de facut posibila educatie publica mereu necesara, in special in randul intelectualilor care citesc si de pe acest blog, care e si el, totusi, tot in lb romana.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. holliday on January 16th, 2012 10:12 pm

  blegoo, eu te sustin si mi'am dat si eu ban in semn de protest pentru ce ti s'a intamplat.
  chiar daca poate fi premeditata treaba cu banul tau, nu este corect sa iei ban, pentru ca nu i'ai facut prosti sau inculti sau mai stiu eu cum, ci doar le'ai aratat oglinda, ceea ce i'a deranjat prea tare..
  las, viata merge inainte, imedul a fost doar un an pierdut aiurea. (ca cine trebuia sa priceapa ce voiai sa zici, nu a priceput)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. holliday on January 20th, 2012 2:25 am
 4. Blegoo on January 20th, 2012 5:56 am

  :-) ) ...

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. holliday on January 20th, 2012 6:57 pm

  hehe, s'au facut proteste pe Imed mai mari ca la demiterea lui Basescu sau sustinerea lui Arafat :) )

  Oricum, remarcabil cum tocmai trident ti'a luat apararea, asta denota ca are un suflet bun. (cand ramane singur cu aia pe imed :) )

  Oricum, eu nu inteleg de ce ti'a dat ban, ca nu am vazut nimic deplasat, nu intrai pe topicurile serioase, stergeai cu aia pe jos numai pe diverse, de unde pana unde vitejia lui Dan sa te baneze. Definitif.
  Sau o fi venit ordinul mai de sus, ca oi fi decompensat prea multi pe Imed, iar ca rezultat singurul trament al alora era sa le indepastreze sursa ce'i facea frustrati.

  Oricum, sper ca nu o sa mai intri pe acolo, ca am observat ca sufera mai tare acum fara tine, decat cu tine :)

  Eu daca revin sau nu pe Imed (oricum, stiu ca nu mai sunt credibil :) )) ) ramane de vazut.
  Eu ca sa revin pe forum trebuie sa planga si kooksee tinandu'se de mana cu MumaPadurii in prim plan, iar in pe fundal, trident cu Melania :)

  Numai bine Blegoo, toate cele bune!

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Blegoo on January 21st, 2012 12:36 am

  Doc... tragedia deabia incepe.
  Scandal ca la piesele lu' nenea Iancu.
  Ion Luca, zic.
  ...........
  Cea mai mare greșală ... a TIRANULUI forumist... a fost că m-a dezbanat.
  ..............
  Eh... așa încep revoluțiile... cu greșeli de trimitere la Canal.
  :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)