Fix ce ne mai trebuia

January 30, 2012 · Bagat la Blegisme 

Ca să vomităm, zic:

http://news.yahoo.com/jury-finds-afghan-family-guilty-honor-killings-202441543.html

Băh… io p-ăștia… chiar i-aș omorî.
Nu în chinuri… doar le-aș lua gâtu’.

Nu-i vina lor… e doar ce și-au ales ei ca religie.

Acuma… că am zis și lătrat astea… mă duc să bat 2 copii de 17-18 ani… ca să le bag mințile-n cap.
Nu cu oase rupte… doar cu zbierete și urlături, zic.
Bătaia, deci… e ruptă dîn rai.
Vom trăi… și vom educa; copii, zic.
Cu cureaua…. dacă nu cu altceva.

Ah, da.

Și să nu uităm să omorâm și prima nevastă… că dacă tot facem treabă, hai să facem, nu?

Canada… țară de kkat.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

2 Comentarii to “Fix ce ne mai trebuia”

 1. Rudolph Aspirant on January 30th, 2012 9:48 am

  Am urmarit si eu cazul. Nu am reusit sa gasesc vreun videoclip live cu vreo declaratie a vreunuia din acuzati/condamnati, ca sa-i vad cum se exprima, cam cum se comporta, de aia m-am cam abtinut sa imi dau vreo parere. Plus nu stiu nimic despre background-ul tatalui acestei familii afghane re cum si de ce a emigrat in Canada, ca refugiat sau altceva, ca ei sunt veniti de mai mult timp, se pare acolo. Ca refugiatii afghani vorbitori de dari cu care m-am intalnit eu personal vreodata, majoritatea sunt mai recent veniti din perioada razboiului curent, nu al celui precedent, sunt mai tineri si sunt cam altfel de oameni cu alte preocupari predominante.

  Singura parere pe care pot sa mi-o exprim asa la nivel general e ca nici in tarile destul de avansate si cu ceva experienta de a primi refugiati din diversele parti ale lumii nu se ofera servicii prea calitativ competente, inclusiv de screening de securitate de baza, (nu mai vorbesc de suport pt o eventuala integrare, ca pt asa ceva chiar ar trebui personal si fonduri la un nivel pe care nu le are nimeni in mod real, plus cu rezultate de eficienta incerte si alea), desi know-how-ul pt asa ceva exista, re diversii refugiati din zone de razboi cronic real, si de acolo se si ivesc adesea probleme care ajung ulterior in ziare.

  Mi se pare ca e posibil ca Australia sa fi devenit mai recent usor mai competenta re asta, deoarece aud mai rar de chestii de nivel de ziar provenite de acolo, dar adevarul e ca nici nu prea urmaresc presa din zona aia prea des, si au fost si acolo niste cazuri destul de nasoale ultima oara cand am auzit eu de ele.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on January 30th, 2012 9:56 am

  PS In general, dupa parerea mea, modelul Crucii Rosii re refugiati, mai ales re screening de securitate de baza, e cam depasit pt nevoile si know-how-ul real curent al sec XXI.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)