Economia Bubuie

April 13, 2012 · Bagat la Blegisme 

D-aia ne și împrumutăm, să fie acolo… un împrumut, că nu se știe la ce e bun.

Io încep să crez că țara asta nu e condusă, e doar futută.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

5 Comentarii to “Economia Bubuie”

 1. Rudolph Aspirant on April 13th, 2012 7:28 pm

  Eu de cand le spun la toti din Romania sa inceapa sa isi formeze si sa participe la grupuri de suport de tip Alanon si Alateen, (bune ca suport si poate si ceva educatie reciproca pt membrii familiilor care contin alcoolici, pt varste adult primele si adolescent celelalte), si sa citeasca despre co-dependenta...dar nu ma aude nimeni. Le-am si zis in mod de suport moral ca nu e chiar asa de grav cum ar fi in Rusia de ex, ca e doar ceva destul de comun intalnit la multe persoane oarecum abuzate + inselate (in asteptari) cronic de diversi alcoolici, dar nu se intelege. Eu ce sa le mai fac, ca mai mult de atata nu stiu, si sa le recomand refugii sau dat in judecata ar fi cam prea de tot, ca nu doresc sa se creada ca as opina ca e o situatie chiar atat de grava, de nivel de abuz grav fizic sau neglijenta crasa, ca sa chemi Politia Comunitara si Serviciul de Protectie al Copiilor, e doar asa mai de nivel banla obisnuit emotional, semnificativ si ala, nu zic nu, dar totusi rezolvabil daca ar exista putina bunavoita si motivatie...dar motivatia nu o prea poti gasi decat daca citesti despre co-dependenta si intelegi ce vrea sa zica, plus daca nu esti analfabet functional, si rata de asa ceva e deja estimata la peste 40 % din populatia din Italia si Romania, 30 % in Mexic sau Marea Britanie, etc.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Rudolph Aspirant on April 13th, 2012 7:32 pm

  Asa, ca nivel de gravitate globala, RI Iran ar fi de nivel de chemat Politia Comunitara si Protectia Copiilor, Rusia de nivel de institutionalizat, etc.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on April 13th, 2012 7:40 pm

  P.S. Hai, ca nu sunt chiar asa de zbir, as fi de acord si cu terapie de familie pt inceput in RI Iran, nu e neaparat nevoie de chemat imediat Politia. E OK sa o trimitem mai intai in RA Siriana, dar reiterez ca sunt tare ingrijorat re situatia cu nivelul scazut de asistenta sociala re Protectia Copiilor in Afghanistan, inteleg ca sunt ff ocupati in cadrul acelui serviciu, e si de nivel de burn out, si de economisit resurse deja supra extinse, putem chema, de ex, re Afghanistan, in ajutor si Rep India, ca despre ei stiu sigur ca au expertiza buna pe asistenta sociala, plus ca au si o groaza de personal calificat liber-somer, ca doar nu se pot reprofila toti in manageri pt Canada si Marea Britanie, faceti apel la aia mai altruistii, etc.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Rudolph Aspirant on April 19th, 2012 5:57 pm

  off topic: Poti sa o rogi pe Diacritica sa-si verifice Spam box-ul sau cutia de moderat comentarii ? Ca nu am mai putut posta comentarii de la vechea adreasa de e-mail ca blogul ei e hosted de wordpress dot com, si datorita noii adrese folosite aceste comentarii dispar. Si nu ca erau toate asa de interesante sau utile cuiva, dar ultimul care era o Felicitare pt alergatorul Paul Dicu chiar voiam sa apara. Multumesc.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Blegoo on April 19th, 2012 7:57 pm

  Am rugat-o să verifice. :)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)