Raiul Socialist

May 26, 2013 · Bagat la Blegisme, Ioropa 

Cunoscut și sub numele de “Suedia”.
Bre… să vrei să inventezi o aiureală, o fantezie mai absurdă… decât realitatea suedeză în anul de grație 2013… și n-ai să reușești.
Realitatea bate imaginația:

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “Raiul Socialist”

 1. lektor on May 31st, 2013 5:25 pm

  Blegoo, vad ca borad nu mai da semne de viata pe aici, e activ doar la el pe feisbuc unde sheruieshte gros pro hantene. Asa ca imi iau inima in dinti si dau eu linc in locul lui la hantenatrei:

  http://www.antena3.ro/romania/.....16302.html

  In caz ca te intrebi, meseriasul de hmateutz hgheorghitza este unul si acelasi personaj cu hexpertul care l-a spalat de plagiat pe hponta.

  Sa fi ajuns useleii la fundul sacului? Sau nu? Ce zic hamerlocii?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on May 31st, 2013 7:14 pm

  Dom' Profesor... pentru cineva enteresat dă nanobalene cuantice, ejti remarcabil de încăpățânat - politic, sudest ioropean - zic.
  Matematic vorbind, fundu' sacului pulitic dâmbovițean nu egzistă!
  Nici n-are cum, fiind cuantic, ceva gen... acuma este, acuma nu mai este!
  Închei cu un citat relevant dîntr-un comentariu la harticolu' unde m-ai trimis d-ta:

  "...aceasta executie publica (neimaginabila) a unui bun profesionist.In sistemul nostru unde cerberii si ghiorlanii sistemului nu stiu si nu sunt in stare sa faca nimic altceva decat sa fure si sa faca conbinatii intre ei, unde oranduirea securistoida-paranoida plina de abuzuri si cinism ne este servita drept capitalism bonlav(invelit in staniol de catre marmota).Unde ne uitam cu jind la o tara vestita pentru atrocitati de toate tipurile ajunsa puterea Europei - Germania.Unde suntem tratati ca niste sclavi si ca niste infractori de catre autoritatile acestei constructii scarboase numita stat de drep(TI) - Romania, autoritati care de fapt sunt gasti de infractori ce actioneaza in stil mafiot de la justitie, institutii de forta, servicii si terminand cu p.u.lifricii de soferi si bagatori de seama pe holurile ministerelor! Trebuie sa iesim in strada sa le dam foc la toti!..."

  Așa... deci. :-)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. lektor on May 31st, 2013 8:51 pm

  ba sa am pardon, eu sint de-aia de tin minte.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Blegoo on June 1st, 2013 4:11 pm

  Blegoo (gânditor): "Văz că iar trebe să mă scobesc în portofel să plătesc o pușlama de student să atârne o pisică moartă dă clanța dă la cancelarie..."

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)