Despre femei

June 30, 2013 · Bagat la Decoltee, Diverse, Fetitze Dulci, Filozofisme 

It has long been my belief that the sight of a good-looking woman lowers a man’s IQ by at least 20 points. A man who doesn’t happen to have 20 points he can spare can be in big trouble.

Thomas Sowell, 2013

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “Despre femei”

 1. Rudolph Aspirant on July 1st, 2013 7:07 pm

  Sunt de acord. Merge si pe gay. Pe mine personal de fapt toate femeile, nu numei cele aratoase, reusesc sa ma bage in balbaiala si sa ma faca sa ma simt total idiot.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on July 1st, 2013 7:50 pm

  Hehehe...
  Rudolph, poate pare bizar... poate pare ciudat... dar când am citit ce-a scris negroteiul...
  m-am gândit la posturile tale.
  Vorbesc serios, nu fac 'șto.

  Bine, pentru mine... Tomiță e un model de urmat - ca gândire, personalitate și realism polit/social/economic.
  Din nefericire, Tomiță n-o să ajungă niciodată în funcții de conducere.
  Fincă nu vrea.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on July 8th, 2013 12:07 am

  Pai si eu stiu de Thomas Sowell. Dar el e profesor universitar si scriitor. De ce sa isi doreasca sa ajunga in posturi de conducere ? Aia e o alta meserie pt altfel de intelectuali...mai ales in SUA, desi nu numai acolo. Modelul ala cu intelectualul care era si scriitor si jurnalist si politician si autor sau poet de renume, asta e ceva de secol 19 UE, de cand abia aparusera partidele politice de tip mai modern in noile state independente, si intelectualitatea pasoptista se inghesuia la functii publice si de leadership. Asta nu mai e valabil. A fost putin valabil in SUA poate la vremea emanciparii persoanelor de culoare si a femeilor, pe la 68-72, dar nu dupa aia, in nici un caz de la Reagan incoace, si dupa ce s-a inventat si CNN si cable news, zau, asa ceva nu mai e de interes, si nici nu mai e considerat eficient, nici la nivel de educatie politica sau activism politic. Acum e cu spin-doctors si experti. Iar cei ca Thomas Sowell cel mult sa castige o paine din conferinte, si vor fi multumiti, pt ca Thomas Sowell e un intelept, el nu e un reformator sau activist politic el insusi, plus e format in stil clasic atunci cand pana era mai puternica decat sabia, etc., care acum nu mai e chiar asa. Nu zic ca e bine sau e rau, zic ca asa este.

  (Asta e parerea mea.)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Blegoo on July 8th, 2013 2:45 am

  Este și nu prea... așa cum zici. Thomas Sowell e considerat extrem de influent în probleme de economie, teorie socială și rasială și filozofie politică.
  N-are nevoie să aibe vreo funcție de conducere ca să fie recunoscut ca intelectual de rangul întâi.
  Pe de altă parte, în politică nu mai există vreo urmă de intelectualitate - nicăieri în lume.
  O comparație între Obama și Sowell - la orice nivel vrei tu... e jenibilă asta e lătrătura mea, dîn cotețu' meu. :-)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)