Tzatze si Decapitari

October 23, 2013 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme 

Precum se știe (iar Arhi a constatat pe propria piele), feisbuc e foarte atent la postat poze cu goliciuni necuviincioase.
Adică, le șterge… scurt-SCURT!

Acum vreun an și ceva, HONY (pe numele lui adevărat – Brandon Stanton) a publicat o poză făcută pe stradă în New York.
(devine clar de ce Vivi insistă să locuiască acolo, nu?)

Nimica fabulos, o pereche de țîțe normale, moderate ca dimensiune și tărie, puse pe un trup cu nițică burtică și o figură de bibliotecară de provincie. Greu de susținut că trezește impulsuri de împerechere – ca dovadă faptul că nu s-a luat nimeni de ea pe stradă; eu unul aș putea susține o conversație intelectuală cu doamna aia fără să-mi pese de lipsa sutienului.
(zic și eu)
Am văzut masculi cu sâni mai mari – vorbesc serios acuma și nu mă refer doar la stațiunea Mamaia.

Dar… celebratul și mult-folositul sait pre numele lui “Facebook” s-a sesizat instantaneu; posibil să aibe ceva algoritmi secreți care detectează prezența de sfîrcuri feminine, ori ceva. Poza s-a șters, HONY a păstrat-o pe Tumblr, dar a urcat o nouă poză – cam așa:

Cum americanii nu prea scuipă, de felul lor, nu pot spune că a fost o flegmă subțire.
Dar a fost o replică elegantă, zic eu.

Personal, am cont de FB, deși recunosc că nu-l folosesc; l-am făcut deoarece un dujman îl folosea pentru postat chestii de care eram interesat și nu puteam să le văd altfel.
Cam ca și contul de twitter – nu-s interesat în aiurelile altora și nu văd de ce alții ar fi interesați în aiurelile mele.

Problema însă, e că FB îngăduie alt fel de imagini: cum ar fi decapitările necredincioșilor, ori creștinilor, ori chestii d-astea. Chestii culturale, specifice unei anume religii ori locații geografice.
Cică… imagini d-astea se permit fiindcă sunt condamnabile.
(say, WHAT?!?)
Oare sunt singurul bleg care detectează o inconsistență aici?

Pot face un caz simplu de “condamnare” a țîțelor femeiești neacoperite în public, pe motiv de terorism sexual, distrugere de poftă de înmulțire a speciei (în caz de țîțe înaintate în vârstă – 70+ deși asta nu se aplică la Vaslui), ori ce-o mai fi – inclusiv falimentul companiilor care fabrică zeamă de hrănit copii mici, în detrimentul țîțelor – care, ca să spun așa… ăla e ROSTUL LOR!
Că d-aia suntem clasificați ca “mamifere”, da?

Dar pentru FaceBook, să pui poze cu alăptat copii e ceva respingător, în vreme ce imagini și filme cu omoruri, mutilări și măcel de oameni – femei/bărbați/copii – alea sunt uochei.

Am să continui să evit FB pe viitor, precum am făcut pîn-acuma.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

Comments are closed.