Klaus!

November 20, 2014 · Bagat la Blegisme, Romania 

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

4 Comentarii to “Klaus!”

 1. Rudolph Aspirant on December 1st, 2014 7:40 pm

  Cand ma gandesc ca pe undeva sub Punctul de vedere nr 6, si eu aveam (total din burta) un prognostic similar cu al lui lektor dupa prima runda prezidentiala, (cum ca va castiga Ponta cu 2/3)...acum eu nu stiu ce sa zic decat felicitari castigatorului surpriza, plus nu va bazati pe mine ca expert in prognoze electorale, nici pe lektor desigur. Plus faptul ca a castigat dl Iohannis mie mi se pare un pas pozitiv catre intrarea Ro in spatiul Schengen, nu ca asta ar fi ceva asa deosebit de important decat cel mult ca idee de confort sporit pt diversi care pot fi interesati sau nevoiti sa tranziteze prin aeroportul Schiphol, un tranzit care pe mine personal m-a facut sa pierd avioane si mai demult si mai recent, chiar indiferent de orientarea executivului Romaniei si chiar a pasaportului meu personal, de minor fara buletin, de minor cu CNP, de major cu Bacul luat, de turist, inter europeean sau extraeuropeean, catre Romania sau dinspre Romania, etc !

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on December 1st, 2014 8:37 pm

  Rudolph - cu toții am crezut că e cauză pierdută.
  De la Radu PiticiGratis pân-la tine și de la Tapirul pân-la mine... toți am zis că e degeaba votur.
  Eiii... uite că n-a fost așa.

  Problema e că acuma lumea așteaptă înfăptuiri mărețe, imediate și instantanee.
  Ori... nu-i posibil.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on December 2nd, 2014 5:52 pm

  Pai ce sa se infaptuiasca ? Adica poate sa se mai semneze un buget si sa se aleaga un cabinet de minstri sexy, ultimul lucru fiind deja infaptuit pe 2/3, ultima data cand verificasem acum vreo 6 luni, doar la educatie si sanatate si cultura cred ca mai e de cautat niste mutre asa mai ca lumea, ca agricultura si celelalte ministere sunt deja rezolvate ! Nu mai tin minte cine era la externe dar cred ca pana la urma gasisera pe cineva mai ca lumea, plus daca Iohannis a castigat si pe baza diasporei atunci pe asta de la externe nu are rost sa-l mai schimbe chiar daca nu e de nivel
  de top model. De fapt habar nu am daca alegerea ministrilor tine de presedinte sau daca el are vreun cuvant de spus. Dar ma gandeam ca poate are drept de veto de gen ca daca vrea cineva sa-l deajos pe ala sexy de la agricultura, daca mai e tot ala pe care-l admirasem eu ultima oara cand am dat click pe guvern, sper ca dl Iohannis sa se opuna, sau daca nu mai e ala sper sa-l aduca inapoi.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Blegoo on December 2nd, 2014 6:06 pm

  Rudolph, sunt ocupat la zamo.
  Per moment, nu-s în stare de comentat aici.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)