Doctoria si Armamentul

June 18, 2015 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme, Incontrari 

Să cităm, deci:

“Doctors vs. Gun Owners
Doctors:
(A) The number of physicians in the U.S. is 700,000.
(B) Accidental deaths caused by Physicians per year are 120,000.
(C) Accidental deaths per physician is 0.171.
Statistics courtesy of U.S. Dept of Health and Human Services.

Now think about this:
Guns:
(A) The number of gun owners in the US is 100,000,000. (Yes, that’s 100 million owners & 320,000,000 guns)
(B) The number of accidental gun deaths per year, all age groups is 1,500.
(C) The number of accidental deaths per gun owners is .000188.
Statistics courtesy of FBI

So, statistically, doctors are approximately 9,000 times more dangerous than gun owners. Remember, ‘Guns don’t kill people, doctors do.’
FACT: NOT EVERYONE HAS A GUN, BUT Almost everyone has at least one doctor. This means you are over 900 times more likely to be killed by a doctor as a gun owner!!!
Please alert your friends to this alarming threat.
We must ban doctors before this gets completely out of hand!!!!!

Out of concern for the public at large, I withheld the statistics on lawyers for fear the shock would cause people to panic and seek medical attention!”

Hacuma… nuș’ care e statistica mioritică… unde harmamentu’ e relativ controlat… da’ știu sigur că e doftori care omoară.
Dîn greșală, dîn neputință, dîn nepricepere.
Din nepăsare.
Din lipsă de șpagă corespunzătoare.

Am uitat ceva?

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

6 Comentarii to “Doctoria si Armamentul”

 1. Rudolph Aspirant on June 18th, 2015 7:10 pm

  Mai, dar totusi poti compara proletarul cu unealta de productie ? Zau, stiu ca tu poate ai tinde sa respingi teoriile dlui K Marx, insa totusi, chiar si fara Marx plus in cadrul altor teorii economice, tot nu iese bine, nu ai cum sa pui in ecuatie. Hai, compara si tu bisturiul cu laser cu pistolul, sau de fapt chiar si o tehnica chirurgicala, chiar acum citeam o eclama la tehnica de chirurgie estetica elevtiana de ultima ora numita endopeel, in care acea tehnica era comparata cu o arma, (chiar weapon era cuvantul folosit), dar ce are doctorul care o foloseste cu folosirea ei. Chiar pe website-ul respectiv zice ca nu conteaza, tot ce conteaza e sa fie acreditat de scoala respectiva a prof Tanenbaum si gata, pot fi inlocuibili oricand unul cu altul in caz ca e unul impuscat de un pacient nesatisfacut...insa arma ramane...acele cifre uluitoare legate de doctori nu tin de doctori, tin de ca doctorii dispar si pacientii sunt tratati de arme, nu de doctori. Doctorii nici nu exista. Acum vreo 20 de ani parca erau mai multi, chiar si in Romania, insa ai vazut tu asa doctori la fiecare colt de strada cum era poate asa pe vremuri...cand doctorul statea frumos in vitrina asa ca la Amsterdam...zau, de cand nu ai mai admirat tu un doctor asa in vreo vitrina ?

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 2. Blegoo on June 18th, 2015 7:51 pm

  "...de cand nu ai mai admirat tu un doctor asa in vreo vitrina ?..."

  Păiii... cam de când am fost dat (dați) afară de pe imed, nu?

  Mișto!(1)Fleoșc!(0)
 3. Rudolph Aspirant on June 19th, 2015 11:41 pm

  Ha ! Ha ! Chiar si uitasem de Imed ! Ha ! Ha ! Stii ca mi-a cenzurat recent Pinocchio pe Facebook un comentariu porcos fata de dr Stroescu ? (Chiar daca dadusem chiar si Disclaimer ca nu dorisem sa ofensez asa in mod expres pe nimeni si ca eram si beat in clipa aia). Zau, am uneori impresia ca Stroescu e perceput ca un soi de domnisoara, de fapt mai rau, ca fecioara Maria, nu e voie sa se glumeasca porcos fata de ea pt ca asa ceva se considera probabil o blasfemie in acel cerc de mari intelectuali care considera nevroza un fel de boala sfanta care poate fi tratata numai de vestale virgine speciale, uitand ca boala sfanta era ceva totusi asa mai frust si din topor in literatura clasica, chiar daca uneori putea cauza si ea predictii, vorbit in limbi straine, spume la gura, etc.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 4. Blegoo on June 19th, 2015 11:57 pm

  Extrem de dificil să ofensezi un psihiatru. Să-l ofensezi pe Vlad... imposibil.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 5. Rudolph Aspirant on June 20th, 2015 12:52 am

  Nu cred ca "imposibil" e cuvantul corect, insa cred ca voiai sa zici mai degraba "interzis", verboten ! Chiar daca de fapt si de drept mie mi-a fost chiar imposibil din cauza cenzurii extrem de rapid functionale plus si datorita ca nu merita efortul sa mai incerc inca o data, ca totusi nu am nici talentul lui Charlie, plus de altfel chiar ma si trezisem din betie si nu mai eram asa de spiritual plus uitasem exact ce zisesem, asa ca era ireproductibil, numai ca stiu ca nu fusese bine, dadusem chiar in fabrici si uzine, nu numai in Stroecu dar si in relatia lui fata de consoarta sau concubina lui, am impresia, ceva de nivel total lese majeste plus ca si cum am zice ca fecioara Maria nu ar fi fost de fapt chiar virgina ba chiar ii mai si placea sa faca sex cu servitorii.

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)
 6. Blegoo on June 20th, 2015 12:58 am

  Rudolph... îmi mențin părerea exprimată mai sus. :-)
  Simte-te liber să mă înjuri de mamă, pe mine ori pe Vlad S.
  Ești cetățean european, ce dreaq' - ai drepturi, ori e democrație și facem fiecare ce vrea alții, ori ce?
  :-)

  Mișto!(0)Fleoșc!(0)