Recomandari de Sezon

November 26, 2015 · Bagat la Blegisme, Romania 

Ieftin ca braga, chiar gratis!

Nenea Constantin Gheorghe – că “domnul” nu pot să-i zic, că-s sigur că se enervează pe mine:
["ce băh, de cînd ejti tu domn cu mine, am domnit la aceeași masă? marș jigodie..." etc]

El se prezintă ca “liberal de stînga” – chestie care e clar gîndită ca să deruteze pe secu ori alte servicii de supravegherea populației.
Nu-i nimic “liberal” și chiar deloc de “stînga” în ce perorează dînsul – doar ceva rar la porțile orientului, anume – bun-simț.
Care însemnă să nu iei pe nemestecate propaganda anglo-americano-ruseacă; gîndește cu capu’ tău, nu cu al altora.

Ocazional, Nea Gheorghe mai și derapează – chestie care-mi oferă mie prilej de lătrătură – ceva ce apreciez de la oricine. Echivalentul unui os de ros, aruncat la maidanez, care vaz’i'că.

Dar citesc cu plăcere și recomand oricui.
Care gîndește cu capul propriu, nu al altora.
Nici chiar al lui Constantin Gheorghe.

Mișto!(0)Fleoșc!(0)

Comentarii

1 Comentariu to “Recomandari de Sezon”

  1. Rudolph Aspirant on November 26th, 2015 7:35 pm

    Of, am vazut ca inca din primele 3 propozitii ma aflu pe o pozitie contrara, asa ca nu am mai citit articolul, si pana la urma cine stie ce am pierdut ? Ca el zice asa, "Știți care-i problema lumii în momentul ăsta? Faptul că SUA nu știu ce mai vor. Au devenit impredictibili." Pe cand eu chiar acum vreo 2 zile, deci cam in acelasi timp cu el, scriam pe Facebook, "m-am linistit ca in SUA nu s-a schimbat mare lucru, statul respectiv functioneaza la fel de stabil si previzibil ca si in ultimii cca 35 de ani mai importanti de cand am aparut eu pe lume, nu pare pe cale de a intra in vreo criza interna, asa ca pt mine acest lucru e ff linistitor, ca mai scap de o grija (de cand cu atatea state in criza sau chiar pe cale de destramare de care tot aud...zau, pur si simplu, de exemplu am refuzat sa fiu atent la referendumul Scotian pt independenta, ca numai ala mai imi lipsea din lista ingrijorarilor mele personale despre stabilitatea unor diferite state ale lumii)"...plus am mai adaugat si un P.S., "In legatura cu politica externa, eu personal imi mentin speranta ca si politica externa a SUA va ramane la fel de stabila (asa in mare, vazuta de ffff departe) ca in ultimii cca 100 de ani, de pe la vremea pres Woodrow Wilson. Zau, efectiv iti creste inima cand vezi o asemenea super-putere fiind atat de stabila...eu asa zic, din coltul meu europeean de unde tot aud ca ba se destrama Imperiul Austro-Ungar, ba ala Britanic, de ala Rus si de fosta RSF Iugoslavia nici nu mai zic."

    Si cine imi oferise mie personal acest optimism despre stabilitatea si previzibilitatea SUA oare ? Tocmai un liberal de stanga, ce-i drept unul de stil american, dl Bernie Sanders ! Si chiar gandisem cu capul meu, ca am asemuit discursul dlui Sanders cu o emisiune a lui Jamie Oliver, si zau, la asa ceva cred ca numai eu ma puteam gandi !

    Mișto!(0)Fleoșc!(0)