Niu Iorc Taims

April 3, 2016 · Bagat la America ma-sii!, Blegisme, Din Ziare, Diverse, Incontrari, Ioropa 

Da băi tată… chiar New York Times!
Să muară fram, frigideru’ comunist dacă vă mințesc!

Evident, e o piesă fabricată, destinată să producă revolta “boborului – care este!
Extrem de transparentă caterinca, dacă îmi dați voie să zic așea.

NYT – o trompetă vuvulează a multiculturalismului, bastionu’ liberalismului și endorsachele Hillaresei… bagă la “Opinii” un jeg de harticol – în limita de zdreanța care este! Secondată de Vomitis… err… Economist, vroiam să zic, doar că am avut un oarece reflux stomacal… care articol… e propagandă anti-migratoare.

Da băi tată…

Trăim și vedem.

Schimbarea la față, politic și propagandistic, apropo de migranții refugiatori. Mutti Merkel nu mai șoptește “O să ne descurcăm…” – acuma face ciocu’ mic, discută cu turcii, are fuarte multă treabă, nu se mai pupă cu refugiați la teveu.
Austriacu’ ăla… ministru lor, or ce-o fi… a schimbat melodia de la “Da’ cum îți permiți monșer?” – vizavi de unguri și granițele lor ghimpate – la “Noi acceptăm 5 pă zi” – cu referire la refugiații care… ghici ce? Vor în Germania, nu în Austria.
Nicăieri nu mai vezi hipsteroace alemane, cu flori în gări, întîmpinînd trenuri de refugiați bruneți bărboși, dornici de asimilare biblică.

Treptat – treptat, pozele cu refugiați compuși din femei cu basmale și copii dlăgălași au fost înlocuite de imagini cu băieți falnici, bătîndu-se unii cu alții ori cu băștinașii.

Nu doar NYT. Gardianu’ englez, Telegrafu’ britanic și restu’ haitei care cînta mai deunăzi osanale integrării multiculturale… au schimbat subtil macazu’.
Nu brusc… nooo!
Așea… mai cu delicatețe. Că e prea mulți, că e prea nerecunoscători, că parcă nu se prea asimilează… că cam dă cu terorismu’n fasolea gazdei… chestii d-astea. Minore, nimica special.
Curînd însă, vom avea parte de chestii mai dure, articole mai vehemente.
Gen… ce se critică la adresa lu’ Tramp ăla – meleonaru’.
O să se practice fără rușine în masmedia.

Și nimeni n-o să mai își amintească de ce zbierau acum un an-doi.
“Lăsați-i să vină, n-avem destui musulmani!”

Și dacă cineva o să le dea peste rît… o să fie pregătiți cu răspunsu’ :

“Ei… atunci era altă situație, acuma e altfel…”

……………………………..

Comentariile de la NYT articol. A se compara cu comentarii la alte articole cu refugiați – sirieni, irakieni, afgani, somalezi, țigani:

comentarii NYT.rtfd

Mișto!(1)Fleoșc!(0)

Comentarii

1 Comentariu to “Niu Iorc Taims”

  1. Rudolph Aspirant on April 3rd, 2016 7:05 am

    :(

    Mișto!(0)Fleoșc!(0)